Missä Virgin Mobile freefest

Virgin Mobile FreeFest

Pääkirjoitus Review

"Studio nörtit osuutta vaiheessa menestys

Megan Buerger

Perjantai, 05 lokakuu 2012

Porter Robinson ja Zedd kaksi elektronisen tanssimusiikin n nousevia tähtiä. Tunnetaan tuottaa elektro-house musiikkia, joka yhdistää syntikkapainotteisen instrumentaaleja, eteeristä laulua ja tarpeeksi basso Rattle oman rintakehä, molemmat saivat mainstream suosiota Keikkailtuaan Skrillex vuonna 2011.

Missä Virgin Mobile freefest

Nyt he yhteistyössä pääesiintyjänä lasku kiertue, jakaminen DJ Booth ja spinning back-to-back kappaleita. Voit saalis ne Virgin Mobile FreeFest lauantaina Merriweather Post Pavilion.

ads

Porter Robinson

Voi olla kuuluisa DJ. Pinnalla, työ näyttää helppo. He pomppia ympäri maailmaa festivaaleja viiden tähden hotellit, tweeting kuvia samppanjaa pulloja ja huutaa faneja. Aiemmin tänä vuonna Forbes ja Rolling Stone puhuttu DJ "uusi rocktähtien" toteaa, että pääesiintyjät kuten Skrillex net ylöspäin on $ 15 miljoonaa vuodessa.

Mutta tämä kuva, vaikkakin lumoava, on hieman väärinkäsitys. Porter Robinson, elektro-talon tuottaja ja yksi tanssimusiikin n prodigious kykyjä, sanoo työ on myös mukana lakkaamaton aikaeron, uupumus ja paine tuottaa uutta materiaalia yhdessä yössä.

"Olemme kaikki vain joukko studio nörtit, todella", hän sanoo. "Ja se on uskomattoman vaikea sanoa mitään [keikoille]. Se tuntuu heijastusta hahmoni sanoa, "No, olen mieluummin nukkua," kun olen saanut tämän suuri mahdollisuus. "

Robinson, 20, kuuli ensimmäistä elektronisen musiikin 12-vuotiaana, kun hänen vanhempi veljensä toi kotiin japanilainen videopeli "Dance, Dance, Revolution." Hän aloitti leikittelee tuotanto ohjelmistojen ja päätteeksi nro 1 hittibiisi on Beatport - EDM vastaa iTunes - ennen kuin hän oli saanut ylioppilastutkinto. Kahden vuoden jälkeen, hän on kiertänyt Tiesto ja Skrillex, julkaisi "Spitfire" EP on Skrillexin etiketissä OWSLA, ja pääesiintyjänä oman matkat Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Viime kuussa hän lopulta iski tauko. Robinson otti syyskuu pois ja meni kotiin Chapel Hill, N. C. keskittyä tuottamaan uutta musiikkia.

Missä Virgin Mobile freefest

"Guys kuten Skrillex voi tehdä kappaleita tiellä, mutta minun täytyy olla koirani kanssa ja minun sisarukset. Se on parempi puitteet minua kirjoittamaan musiikkia ", Robinson sanoo. "On tärkeää inspiraatiota päästä pois DJ ympäristöstä, too. Se on uskomattoman opettavainen ja voivat vaikuttaa valintoja biisejä. "

Se voi kuulostaa oudolta tout aitous ammatissa, jossa lapset voivat kerätä kappaleita näytteitä musiikkia niiden MacBookit, mutta tällaisten sivustojen kuten SoundCloud ja Beatport ovat tehneet erittäin helppo DJ seurata tanssimusiikkia trendejä. Tämän seurauksena jotkut hardcore fanit ovat nostaneet rimaa, ylistäen tekninen kyvykkyys ja innovaatio yli materiaalia, joka tuntuu contrived.

Robinson on hyvin tietoinen näistä koholla standardien ja ei ole kiinnostunut yhdenvertaisuuspyrkimykset hänen musiikki miellyttää massoja. Hän näkee tanssimusiikkia mahdollisuutena haastaa yleissopimukset ja pukki odotuksia.

"Tuntuu epäorgaanisia ja insincere minua tulemaan ulos ja sanoa," Hei, tässä on minun ansa kappale, ' ", hän sanoo viitaten DUBBY hiphop-ääni, joka on viime aikoina joukoittain tanssi piireissä. "Guys kuten Flosstra­damus ja RL Grime on ansa lukko, se on heidän asia, ja kunnioituksesta niitä, en halua ryöstää että maailma. Oma musiikki tulisi heijastaa minua, koska kaikki muu on niin ohikiitävä. "

Robinson nousi uudelleen viime viikolla hänen syksyllä kiertueella saksalaisen elektro-talon tuottaja Zedd. Poseidon Tour, 17-city run, joka sisältää Virgin Mobile Free­Fest lauantaina ominaisuus molemmat DJ spinning back-to-back kappaleita, lähestymistapa ne testataan Camp Bisco festivaalin viime vuonna. Robinson sanoo, että hänen ja Zedd n kaltaiset fanikuntaasi vastannut ottaa ne pal ympäri lavalla.

"Tämän kiertue ei ole tuottaa ton hype tähän mahtipontisia eeppinen juttu", hän sanoo. "Se tulee olemaan sopusoinnussa filosofiamme juuri nyt, mikä on vain tyhmä, onnellinen, hauskaa."

Anton Zaslavski n lento Los Angeles viivästyi. Hyvin myöhässä. Se oli lauantai viime maaliskuussa, ja Zaslavski, joka tunnetaan paremmin nimellä Zedd, oli määrä esiintymään Beyond Wonderland San Bernardino, Kalifornia. Hänen ensimmäinen festivaali ulkopuolella kotimaassaan Saksassa.

Kun hän teki sen puiston, hänellä oli vain 10 minuuttia suorittamiseen.

Koska se tapahtui, DJ seuraavat häntä oli Porter Robinson, sitten 18 ja myös ensikertalainen. Robinson sääli ja antoi Zedd ensimmäisen 10 minuutin hänen asetettu.

"Monet ihmiset luuli minua", Robinson sanoo. "Olen jopa pyytänyt häntä sanoa," Hei, tämä on Zedd eikä Porter Robinson, "mutta kaikki ihmiset kuulivat olivat sanat," Porter Robinson. ' "

Tuolloin molemmat DJ olivat uusia EDM piiri, joka oli juuri alkaneet saada valtavirran huomiota Amerikassa. He liimattu yli niiden kaltaiset äänet ja ohjelmistot ja osui tien Skrillex kolme kuukautta myöhemmin.

Klo 23, Zedd ei ole paljon vanhempi kuin Robinson, mutta hän on toteuttanut musiikkiuransa jo vuosia. Hän koulutettu klassista pianoa kuin lapsi ja pelataan Saksan metallinauhaa Dioramic teini, jossa hän sai tuntumaa tuotantoa työskentely studiossa.

Mutta se oli vasta hän osti Justice albumi "Risti", että hän putosi alle EDM: n oikeinkirjoituksen. "Se muistutti minua tavalla ensimmäisen albumin olen koskaan ostanut, mikä oli Daft Punk" Zedd sanoo. "Minun piti kokeilla sitä."

Aivan kuten Robinson, Zedd alkoi vapauttamalla sähköisessä sekoituksia on Beatport. Muutaman kuukauden aikana hän oli voittanut muutamia sivuston remix kilpailuja ja kiinnitti Skrillex, joka tulee myös metallinen tausta.

"Ensimmäinen keikka koskaan ollut ollut lopussa 2010 joulukuussa tai niin. Se oli hieman osapuoli tein itse ", hän muistelee. "Neljä tai viisi kuukautta myöhemmin menin kiertueella Skrillex [Robinson]. Ja se oli katsomassa häntä opin suurin osa mitä tiedän nyt noin DJ. "

Mutta se ei riitä olla hyvä DJ; menestys lähes aina kuihtuu tuotantoa. Useimmat tuottajat vapauttaa EP tai sinkkuja pysyä nopea vauhti tanssimusiikkia, mutta Zedd mentaliteetti on hieman pop-keskeinen. Hän mukana Lady Gaga hänen Aasian kiertueella keväällä ja levytti ensimmäisen studioalbuminsa, "selkeys", joka menee myyntiin ensi viikolla.

"Olen ehdottomasti olla suhde popmusiikin, ja olen henkilökohtaisesti pidä ajatuksesta" Albumin Zedd sanoo. "Kun tein albumia bändini, olemme aina yrittäneet luoda koko paketin. Se ei koskaan ollut heittää kappaleita yhdessä. Mielestäni voit oppia paljon, että maailma. "

Lopullinen kysymys tanssimusiikkia hurahtaa lapset kuten Zedd ja Robinson on missä elektronisen musiikin kulkee täältä. Molemmat taiteilijat nauttivat sen yleisimmät muodot - raveja, konsertteja ja festivaaleja - mutta niillä on myös suurempi ideoita.

Robinson on sanonut hän voisi nähdä itsensä kärjessä trance renessanssin Amerikassa, ja Zedd lopulta haluavat seurata jalanjälkiä A-Trak, Diplo ja Steve Aoki, joka omistaa oman tarroja. Ja jonain päivänä, hän haluaisi pisteet elokuvan.

"Elektroninen musiikki on kyse tunteista," Zedd sanoo. "Ja kun yhdistää, että musiikin liikkuvan kuvan, tunne voi vain räjähtää."

Related viestiä

  • New Virgin Mobile Unlimited suunnitelmat Pakattu enemmän tietoa. Rajoittamaton Data, Talk Text Mukana. Lisätietoja DATA TIEDOT: Kun suunnitelman sovellettavissa nopean tiedonsiirron raja-arvo saavutettu, nopeudet alennetaan ...

  • Paras Halvat matkapuhelin suunnitelmia Et koskaan kuullut On olemassa paljon älypuhelimen vaihtoehtoja kuin neljän suuren harjoittajien Yhdysvalloissa. Jos etsit säästää rahaa, nämä vähemmän tunnettujen suunnitelmia ...

  • Pyydä ihmiset kutsuvat kansamme jäsen Care Tuntia: 09:00-21:00 - maanantaista lauantaihin 10:00-19:00 - Sunday Jos et ole tyytyväinen emme ole tyytyväisiä. Siksi olemme ainoa mobiili ...

  • Virgin Mobile Top-Up E-kortit @ Walmart alle nimellisarvon, ei Tax dmbooth0310 07.15.13 10:54 Useimmat ihmiset näkevät tämän ja mielestäni se ei ole kuuma juttu, mutta Virgin Mobile käyttäjät todennäköisesti ...

  • Virgin Mobile rullaa ulos Android-pohjainen Samsung Intercept: $ 249 prepaid Näytä koko PR teksti Virgin Mobile energisoi Mobile Marketplace tuomalla Android Handset on Nationwide, No-sopimus ...