Mistä ostaa Android-sovellukset

Miten ostaa ja asentaa Android-sovellukset

Voit helposti asentaa Android-sovelluksia (ohjelmistosovellusten) mobiililaitteeseen, ovatko ne maksuttomia sovelluksia tai ?? maksettu ?? sovellukset, jotka laskuttavat. Löydät useimmat sovellukset on Android Market (app itse). Tarvitset Google-tilin pääsy apps Android Market.

Asentaminen Android-sovellukset

Jos törmäät ilmainen sovellus, jonka haluat asentaa Android-laitteella, kosketa Asenna-painiketta, joka näkyy yläosassa sovelluksen kuvaus sivulta. Uusi sivu avautuu, joka listaa laitteen palveluista, että sovellus voi käyttää.

ads

Kuva oikealla seuraavassa kuvassa osoittaa, että Facebook sovellus voi käyttää laitteen järjestelmän työkaluja, Internet-yhteys, tallennetut henkilökohtaiset tiedot, ja tilitiedot. Jos olet kunnossa kanssa kaikki tämän valitsemalla OK-painiketta ja sovellus asennetaan. Jos ei, paina back-näppäintä ja mennä etsimään toista sovellusta.

Käyttäjä kommentit sivun Evernote app (vasemmalla); osat laitteen että Facebook sovellus voi käyttää (oikealla).

Ennen kuin voit käyttää Android Market, sinun on ensin linkittää laitteen Google-tili - vaikka kaikki haluat tehdä, on asentaa vain ilmaisia ​​sovelluksia. Jos laite ei ole jo liitetty Google-tili ja yrität käynnistää Android Market-sovelluksen, sivun siltä, ​​että käydään läpi yhdistää laitteeseen tai luoda uuden Google-tilin. Jos haluat luoda Google-tilin, sinun täytyy antaa ensimmäinen ja viimeinen nimet ja valita käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ostaminen Android-sovellukset

Jos haluat ostaa maksullisen sovelluksen napauttamalla Osta-painiketta, joka näkyy yläosassa sovelluksen kuvaus sivulta. Jos sovellus sisäänkäyntien mitään palveluja laitteeseen, voit seuraavaksi nähdä sivun jossa kerrotaan, mitä sovellus on pääsy (katso edellisen kuvion). Napauttamalla OK tällä sivulla ja seuraavalla sivulla näet on Google Checkout sivun, kuten on esitetty seuraavassa kuvassa.

Google Checkout (vasemmalla). Osto sovelluksen toisen kerran (kun palautus) ja enempää hyvityksiä ovat sallittuja (oikealla).

Yhdysvalloissa Google Checkout linkittää Google-tilin American Express, Discover, MasterCard, tai Visa-tilillä. (Jos olet T-Mobile asiakas, voit myös yhdistää Google Checkout-tilin laskun läpi T-Mobile.) Yhdysvaltojen ulkopuolella voit linkittää Google Checkout Solo ja Visa Electron tilejä. Se on vain ajan kysymys ennen muita maksuvaihtoehtoja, kuten PayPal, lisätäänkö Android Market.

Mistä ostaa Android-sovellukset

Jos maksutietojasi ei jo Google Checkout, syötä sen sivulta. Jos maksu info on jo Google Checkout, niin heti kun napauttaa ostopainike, valtuutat osto ja sovellus ladataan ja asennetaan laitteeseen.

Jos sovellus on hinnoiteltu käyttää muussa valuutassa kuin natiivi valuutan (katso kuvaa vasemmalla seuraavassa kuvassa), näet todellinen hinta täällä - olla se US-dollarin, punnan tai euroina (katso kuva oikealla seuraavassa kuvassa).

Arvioitu hinta PicSay Pro sovellus lueteltu Yhdysvaltain dollareina (vasen); app hinnat osoittavat niiden alkuperäisessä valuutassa (oikealla) ostohetkellä.

Yksi näppärä piirre Android markkinoilla on, että voit valita palauttaa sovelluksen täyden hyvityksen. Google äskettäin pienentää tätä armonaika 24 tuntia 15 minuuttia, mutta joten parempi päättää nopeasti, jos haluat pitää, että app olet juuri ostanut.

Jos paluu maksullisen sovelluksen palautusta ja sitten myöhemmin päättää, että haluat asentaa uudestaan, et enää ovat oikeutettuja lisäajan. Jos ostat sovelluksen toisen kerran, se tulee olemaan maalivahdin.

Mistä ostaa Android-sovellukset

Jos pidät app pidempään kuin suoja-aikaa, se on sinun ikuisesti. Voit poistaa sen ja halutessaan asentaa sen kuukautta myöhemmin - vaikka laite saa täysin nollauksen tai korvattava uudella laitteella. Voit tehdä tämän, mutta laite on kytkettävä samaan Google-tiliin, jota käytit alunperin ostaa sovelluksen.

Related viestiä

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Mikä on työpaikka tili? Yritykset, organisaatiot, yliopistot, ja muut työnantajat voivat luoda työpaikka tilin Windows Phone, joka tarjoaa sovelluksia ja tietoja, jotka voivat helpottaa ...

  • 20 Sovellukset mitä tarvitset Parempi Instagram kuvia ja videoita Instagram voi olla tehokas markkinoinnin työkalu, kun sitä käytetään oikein. Mutta tavallinen matkapuhelin valokuvia vintage innoittamana suodattimet voi vain mennä niin ...

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • Miten Remote View ja Control Your Android Phone by Jason Fitzpatrick 2. helmikuuta 2011 Jos olet joskus toivonut, että voisit nähdä Android puhelimen näytön työpöydälle tai kaukosäätimellä sitä ...