Mistä saan halvalla puhelimet Yahoo Answers

20 Tyhmin kysymyksiä Yahoo Answers

Jumala siunatkoon Internetissä. Missä muualla voit olettaa väärennös identiteetti, muodostavat suurimman typerä kysymys kuviteltavissa - kuten "Miksi en näe peilistä televisiosta?" --and Sitten huilata ja katsella vastauksia kaada?

Crowd-lähde neuvoja sivustot kuten Yahoo Answers on tullut hieman magneetti sopeutumattomille. Toki on paljon keskimääräistä Joes vain etsivät tavallisia tietoja. Mutta joukossa sivustojen monet arkipäiväinen kyselyihin, siellä meri leuka droppingly tyhmä keskusteluja taattu hämmästyttää ja viihdyttää.

ads

Mistä saan halvalla puhelimet Yahoo Answers

Vietin jonkin aikaa surffata läpi Yahoo Answers löytää pahin pahin, ja poika tein löytää sen. Oikeinkirjoituksen, kieliopin ja välimerkit ovat kaikki kuten todettu alkuperäisessä kyselyt - koska miksi laittaa huulipunaa on dodo?

Joten katsomaan elintärkeitä kysymyksiä aikamme, kuten aiheuttamat joitakin syvin ajattelijat siellä yhdessä parhaat vastaukset voisin keksiä.

Kuva: Kohteliaisuus hyku kautta Flickr 1. Taaksepäin Thinking

"Myin vain auton auttaa maksamaan kaasun rahaa, mutta nyt kaasu on tullut alas hinta. Kuinka saan autoni takaisin?"

Olen yrittänyt ottaa yhteyttä tämä kaveri, mutta käy ilmi, että hän myi myös hänen tietokone auttaa maksamaan hänen Internet-yhteyden.

2. Caps Lock - Capisce?

"Kuinka POIS CAPSLOCK? I TAHATTOMASTI se kytkettiin päälle eilen en tiedä miten ottaa sen takaisin OFF".

Huomaa itselle: Register howtoturnoffcapslock; tehdä miljoonia.

Kuva: Kohteliaisuus garethjmsaunders kautta Flickr 3. Credit Crunch

"Halusin nähdä, jos tietokone voisi lukea luottokorttia joten laitoin sen cd rom ja se jäi jumiin, miten saan sen pois. Tryed toothpics mutta hävisi ne prosessissa. Myös asema tekee ääniä"

Oi, se on normaalia. Järjestelmä odottaa vain sinun maksavan vaaditut $ 1-käsittely maksu skannauksen korttia. Yksinkertaisesti taittaa dollari pieneen neliön ja aseta se USB-porttiin.

4. Mousin 'Around

"Minun hiiri lakkaa toimimasta joka kerta i nosta se taulukosta miksi tämä on? Tämä ei ole vain OS .i on Linux ja vista molemmat sama asia, joten se ei ole ajureita"

Mistä saan halvalla puhelimet Yahoo Answers

Joo, no big deal siellä, joko: Aseta luottokortilla levy CD-asemaan ja kerro tietokoneen - hitaasti ja selvästi - että tarvitset Air Mouse 3000 päivitys. Sinulta hyvä aikayksikön.

5. Tekniset vaikeudet

"Olen pyydetty kirjoittamaan hakemus omalla käsialalla. On olemassa tietokoneohjelma, joka tekee tämän minulle? He haluavat myös ideoita. Tiedätkö mitään?"

Tämä muistuttaa minua kirje toimittajalle Luin kerran vuosia sitten: "Onko tuntemattomien saarten jäljellä maailmassa?" Vastaus: "Ei niin, että me tiedämme."

6. Se on All in the Yksityiskohdat

"Minulla toimeksianto noin tietokone. Mikä on merkityksetön tietoja tietokoneen?"

Kuva: Kohteliaisuus jwcaketops 7. Tuntematon nuptials

8. Sticky Subject

9. Fruit Nauhat

"Olen syönyt kaksi kokonaista tangeriinit noin kahdessa tunnissa, mitä minulle tapahtuu?"

Se riippuu siitä, onko niellyt siemeniä. Jos teit, varottava syödä mitään likaa tai juo vettä seuraavan kahden viikon aikana.

10. Fat Chance

"Kuinka tulla liikalihavia nopea? Haluan näyttää hyvältä vuoden loppuun mennessä."

Voit aloittaa syömällä kaksi tangeriinit kahdessa tunnissa. Sitten ajaa ympyrää kunnes selvittää, mitä "lihavia" tarkoittaa.

Seuraava: Kymmenen enemmän aistiharhoja liittyvät kysymykset, kuten mitä tapahtui sarvipäinen Arizona fenkoli, jossa vauvat tulevat, ja mikä on suhde kilpikonna puree ja appelsiinimehua.

Related viestiä

  • Uusi Samsung Gear laitteet saattavat olla yhteensopivia muiden kuin Galaxy puhelimet Suurin ongelma Samsungin SmartWatch, Galaxy Gear, oli sen puute yhteensopivuuden. Kun vapautetaan, se oli vain ...

  • Average user rating Hyvä Facebook koti asettaa sosiaalinen verkosto edessä ja keskellä, ja otetaan käyttöön chat järjestelmä, joka välittömästi riippuvuutta ja hyödyllinen. On helppo nipistää maksimaalisen (tai ...

  • Mikä Sana 4 Kuvia 1 Sana vastauksia - Android Mikä sana 4 kuvista 1 sana vastauksia. Nämä vastaukset ja 4 Kuva sisään 1 läpikäynti ovat varten Android versio Mikä sana 4 kuvista 1 sana sovellus ...

  • Minecraft: Pocket Edition (Android) Solid kaivos- ja askartelu kokemus. Näyttää ja suuri. Kuollut yksinkertainen moninpelin. Jatkuva kehitys. Ei niin syvälle kuin PC-versio. Jotkut touch ...

  • 5 Paras Cricket puhelimet Meidän lähtölaskenta parhaista Cricket puhelimissa on paljon tekemistä operaattorin tehokasta palvelua Yhdysvalloissa With etuisuuksia kuten valtakunnalliseksi ja vapaa yön yli toimitus ...