Mistä siirrettävät sovellukset SD-kortti mennä

Miten siirtyä SD-kortille - siirtää tiedostoja, sovelluksia, valokuvia mediaa Android puhelin, Android tabletti microSD-kortille: Hanki lisää tallennustilaa Android-puhelimessa tai tablet

Miten siirtyä SD-kortille - siirtää tiedostoja, sovelluksia valokuvia microSD

Kerromme, kuinka siirtyä sovelluksia microSD, ja miten tallentaa tiedostoja ja valokuvia microSD-kortin Android-puhelin tai Android tabletti.

Mistä siirrettävät sovellukset SD-kortti mennä

Miten saada enemmän tallennustilaa oman Android-puhelimen tai tabletin microSD-kortin

Miten siirtää tiedostoja, sovelluksia mediaa Android puhelin, Android tabletti microSD-kortille: Hanki lisää tallennustilaa Android-puhelimessa tai tablet

ads

Monet halpa Android puhelimet tulevat vaivaiset 4 tai 8 Gt tallennustilaa, kun taas jopa 16GB ei riitä monille käyttäjille, kun he alkavat sovellusten lataamisessa ottaen korkean resoluution kuvia ja videoita, ja sideloading musiikkia. Onneksi valtaosa Android puhelimien mukana microSD-korttipaikka, jonka avulla voit pultti lisää tallennustilaa.

Ennen kuin ostaa microSD-kortin tarkistaa, mitä kapasiteetti kortti puhelimeen tukee - vaikka lippulaiva puhelimet ovat yleensä enemmän kuin mielellään mahtuu 128 Gt, monet halpa Androids hyväksyvät vain 32GB. Ollakseen oikeudenmukainen, 32GB riittää useimmille, ja voit poimia yksi näistä korteista alle kymppi jostain kuten Amazon .

Kun olet saanut microSD-kortin, se on helppo järjestää asiat niin, että siitä tulee oletuksena kirjoitusoikeudet ajaa uusia sovelluksia, kuvia, videoita, musiikkia ja muuta. Voit vaihtaa tallentaa paikkaan kameran asetuksia tai Google Play Musiikin asetuksia, esimerkiksi. Mutta entä tavaraa jo tukkeutumisen puhelimen sisäiseen muistiin? Tässä kerromme, kuinka siirtää sovelluksia, median ja enemmän microSD Android-puhelimella tai Android tabletti.

Miten siirtyä sovelluksia microSD Android puhelimen tai tabletin

Ensimmäinen, nyt selvittää jotain tärkeää: ei kaikki sovellukset voidaan siirtää microSD. Tämä tarkoittaa sitä, puhelimet vain 4- tai 8 Gt sisäistä tallennustilaa voi silti törmätä ongelmiin jopa microSD-kortti, jos lataat ja käyttää paljon sovelluksia. Vai ei sovellusta voidaan siirtää microSD on alas sovelluskehittäjä ja joskus puhelimen valmistaja. Katso myös: Miten korjata Androidin "riittävästi tallennustilaa käytettävissä" -ilmoitus.

Jos sovellus ei voi siirtää microSD-kortille, löydät vaihtoehdon tehdä niin sisällä Asetukset Sovellukset-valikko. Ensimmäisessä välilehden Tämän näytön näet kaikki sovellukset ladataan puhelimeen. Pyyhkäise sisään oikealta, mitkä tallennetaan SD-kortille - nyt tämä näytön pitäisi olla tyhjä.

Jos haluat siirtää sovelluksen microSD paluuta Ladatut välilehti ja kosketa sovellus napsauttamalla sitä. Täällä olemme valinneet AnTuTu Benchmark app, jota ei ole asennettu valmiiksi puhelimeen (esiasennettuja sovelluksia useinkaan ei voi siirtää). Näet vaihtoehdon "Siirrä SD-kortti": kosketa tätä. Painike Ensimmäinen näyttely "Moving", sitten kun toiminta on valmis se siirtyy "Siirrä puhelimeen". Voit nyt löytää sovelluksen lueteltu alla SD-kortille välilehti.

Joskus mahdollisuus Siirrä SD-kortille näkyy harmaana, kuten on laita Amazonin -musiikkisovellus joka on asennettu valmiiksi EE Harrier Mini käytämme täällä ottaa kuvakaappauksia. Nämä sovellukset eivät voi siirtää microSD.

On syytä huomauttaa, että monet vapaa sovellukset ovat käytettävissä, jotka tarjoavat automatisoida tätä prosessia sinulle. Jos olet huolissasi varastointi sitten lisäämällä vielä toinen ohjelma luultavasti ei ole paras idea, mutta voit aina poistaa sen jälkeen, kun se on tehnyt työnsä. Katso myös: Ryhmä testi: mikä on paras älypuhelin?

Miten siirtää valokuvia, videoita, musiikkia ja muita mediatiedostoja microSD Android puhelimen tai tabletin

Ensimmäinen asia on selata Asetukset Storage Android-puhelimessa tai tabletin, sitten etsiä vaihtoehdon "Siirrä tietoja SD-kortti". Ei kaikki Android-laitteet ovat tätä vaihtoehtoa, ja jos sinun ei sinun tarvitse manuaalisesti siirtää tiedostoja.

Mistä siirrettävät sovellukset SD-kortti mennä

Toinen Helpoin tapa siirtyä nopeasti kuvia, videoita, musiikkia ja muita tiedostoja microSD on tehdä niin tietokoneella tai Mac. Koukku puhelimen tietokoneeseen USB-kaapelilla, avaa uuden ikkunan selata sen sisältöä. Sinun pitäisi pystyä näkemään puhelimen sisäinen muisti ja SD-kortti kahtena erillisenä tallennusmuotoihin. Käytämme Android File Transfer Mac, joka näyttää Sisäinen muisti ja SD-kortti eri välilehtiä. Jos haluat siirtää tiedostoja Sisäinen muisti SD-kortille yksinkertaisesti vetää ja pudottaa tiedostoja kopioida ne sisäistä tallennustilaa Mac työpöydälle ja takaisin puhelimen SD-kortti, poista ne puhelimen sisäiseen muistiin. Vain älä yritä siirtää mitä tahansa Android järjestelmän tiedostot.

Toinen vaihtoehto, jos sinulla ei ole tietokonetta, johon siirtää tiedostoja on tehdä niin käyttämällä File Manager -sovellus. Monet Android puhelimet tulevat niin sovelluksen esiasennettua, mutta se ei ole vakiintunut osa Android. Tämä EE Harrier Mini ei ole yksi, niin me ladannut vapaa File Manager -sovelluksen Topnet999.

Napauttamalla Storage välilehden yläreunassa sovelluksen nähdä eri tallennustilaa puhelimessa. Tässä sdcard0 oli meidän puhelimen sisäiseen muistiin, kun sdcard1 oli microSD-kortin. Aloitetaan kuvia.

Ensimmäinen avoin sdcard0 ja selaa DCIM, kamera. Täältä löydät mitään laukausta ottanut kameran. Napauttamalla kolme pistettä oikeassa alareunassa näytön ja valita usean kuvan. Napauttamalla kunkin kohteen haluat siirtää SD; kun valittu valkoinen teksti muuttuu keltaiseksi. Valitse nyt Siirrä, selaa microSD-kortin ja valitse Siirrä tähän.

Toista prosessi tahansa musiikkia ja muita tiedostoja laitteeseen tallennetut.

Seuraa Marie BREWIS päälle Viserrys .

Related viestiä

  • Cash kanssa eKortti, ehdotettu käytettäväksi Android Market ostaa Android Market lahjakortin verkossa. Se on kuin rahaa ehdotuksen viettää sitä Android Market. Tarkista, miten se toimii oppia ...

  • Android: ikonit katoavat Home tai Launcher On yleinen ongelma Android käyttäjät jossa kuvakkeita katoaa Home tai Sovellukset Launcher näyttöjä. On olemassa muutamia syitä tähän ...

  • Veedeo App uskomattomia ominaisuuksia Veedeo sovelluksen. Helppo, nopea, intuitiivinen videoeditointi Making videoita Veedeo app on helppoa, nopeaa ja hauskaa. Tunne laiska? Load vanhoja videoita ja muokata niitä. Luo uskomattomia ...

  • Sovellukset ovat tulevaisuuden ystävyys-finding Jen Aprahamian, vasemmalle, ja Olivia kesäkuu Poole alkaen Hei! VINA. Tervetuloa tulevaisuuteen ystävyyden-havainto, tai niin sano toiveikas app päättäjille. On Squad, ...

  • Chromecast Chromecast debytoi heinäkuussa 2013 ja siitä on tullut yksi menestyksekkäimmistä Google fyysisiä tuotteita koskaan. Helppo käyttää, edullinen ja yhteensopiva kaikkien Android- ja iOS-laitteissa, ...