Mistä voin katsella Valtaistuinpeli verkossa iphone

HBO haluaa sinun Watch "Valtaistuinpeli" Apple TV sijasta iPhone

Apple tiettävästi kestää vain 15% myynnistä tehdään kautta Apple TV. Se on ihan kiva alennus verrattuna 30% leikkaus, joka normaalisti vaatii.

19 huhtikuu 2015 klo 11:05

Image Source: Apple.

Viides kausi Game of Thrones on virallisesti laskeutunut. Sillä johto leikkureita rekisteröitymisestä Time Warner 'S (NYSE: TWX) uusi HBO NYT over-the-top suoratoistopalvelun kiinni osuma show, yritys erittäin parempana, että te katsella osuma näytä Omena (NASDAQ: HEX) TV.

ads

Mistä voin katsella Valtaistuinpeli verkossa iphone

Tämä johtuu siitä, missä rekisteröidyt on merkittäviä taloudellisia vaikutuksia kulissien takana, mukaan uusi raportti Re / koodia.

Kun asiat

Apple on jo pitkään ottanut vähennettävä 30% kaikista myynnin kautta kukoistaa iTunes App Store, joka sisältää tilauspalvelut. Tämä on yleisesti tiedossa tässä vaiheessa. Tämän vuoksi myös monet yritykset haluavat myydä tuotteita ja palveluita ulkopuolella Applen ulottuvilla, ja sen jälkeen on saatava nämä tuotteet ja palvelut sovelluksen kanssa.

Amazon on aina tehnyt näin, myy Kindle kirjoja verkkosivuillaan (sijasta kautta iOS-sovellus) ja sitten sallii vapaan iOS-sovelluksen ladata ostetun sisällön, esimerkiksi. Yritykset voivat menettää joitakin sopii, että Apple tarjoaa (harkita, mitä Amazon teki sen Comixology hankkiminen) keskinäistä asiakkaille, mutta 30% on mojova leikkaus.

Kuitenkin Apple TV, Mac maker vaatimukset ovat hieman helpommin hallittavissa: Apple kestää vain 15% tai kuukausimaksuja myynnin syntyvät Apple TV. HBO NYT on Applen nykyinen pääesiintyjä sen digisovitinta, nauttia 3 kuukauden yksinoikeuden ikkuna ennen palvelun rullaa ulos laajemmin. HBO NYT on käytettävissä kaikissa iOS-laitteissa sekä Apple TV.

Mutta uutta liittymää luotu iOS-laitteilla tehdään nykyisen 30% pois, kun tilaukset Apple TV tiettävästi vain luovuttaa 15% Cupertino yritys. Kerran rekisteröitynyt, käyttäjät voivat käyttää HBO NYT mistä tahansa näistä laitteista.

Muita suosittuja palveluja kuten Netflix ja Hulu Plus myös nauttia tämä pienempi maksu.

Mistä voin katsella Valtaistuinpeli verkossa iphone

Hidas ja vakaa voittaa kilpailu

Koska Apple hitaasti mutta varmasti takoo eteenpäin yrittää keksiä TV, Apple TV on sen ensisijainen ase. Alustana, Apple TV on edistynyt tasaisesti vuosien varrella, laajentamalla ominaisuuksia ja vakaa sisällön kanssa, mutta siellä on vielä paljon tehtävää ennen kuin se voi saavuttaa kriittisen massan.

Sisältö on kuningas, ja edistääkseen kasvua sisällön saatavuudesta, mikä puolestaan ​​edistää kasvua Apple TV käyttäjäkunta, Apple myöntää, että on vedottava sisällöntuottajia muodossa pienempiä maksuja. Se on erityisen totta silloin, kun verrataan siihen, mitä palkkio verkkoihin nykyisin kohtaavat myydessään kautta kaapelioperaattorit, jotka keräävät maksun korkeintaan puolet kuukausimaksu.

Applen kulma

Apple, sen leikkaus alle viraston malli ei ole koskaan ollut noin voittoa. Applen ensisijainen tavoite tässä on vahvistaa ekosysteemin ja kattamaan toiminnasta aiheutuvat kulut prosessissa. Apple on jo pitkään sanonut, että se toimii suurimman osan digitaalisen storefronts nollan ympäristössä - tai ainakin yrittää. Jos Apple nauttii tuotot näistä kaupoista, se on lähinnä sen tyyris sovelluksia, jotka kohdistaa luovien alojen ammattilaisille.

Muu kuin, että niin kauan kuin on olemassa hyvin suuri todennäköisyys, että voit ostaa iPhone, iPad tai Mac seuraavan kerran olet takia päivitystä, se sopii Apple.

Related viestiä

  • Yleensä peli on piirretty ja annetaan jäähtyä sen jälkeen, kun on lopetettu ja sitten ripustaa useita päiviä. Vai ei riistalintujen olisi tehtävä on keskusteltu kysymys. Yleinen käytäntö ei ole tehdä ...

  • Merriam-Webster sovellukset Amerikan hyödyllisin ja arvostetuin sanakirjan, nyt mukana Apple Watch laajennus. Ominaisuuksiin kuuluu Päivän sana silmäyksellä, äänihaku aivan käden ranteeseen ...

  • ShowBox iPhone Download | Katsella elokuvia iPhonessa 18 kesäkuu 2015 ShowBox (elokuva Box) IPhone: Jos etsit löytää viesti katsella elokuvia Showbox niin olet oikeassa ...

  • Logo Quiz vastauksia - Taso 9 Wow! Olet tehnyt sen aina tasolle 9? Tämä täytyy tarkoittaa, että olet melko hyvä, tai että olet löytänyt apua edellisestä tasolla. Kuinka monia vastauksia sinä ...

  • Miksi Ovatko YouTuben videot Epäselvä Vääristyneenä Oma Windows Vista Computer? Muuttaminen Resoluutio Jos kaikki videoita YouTubesta näyttää epäselvä, mutta valvontaa alla videot näyttävät normaali, ...