ShopNBC tahansa iphone

ShopNBC juhlia Invicta 8th Anniversary

Minneapolis, MN - (Marketwire - 03 lokakuu 2009) - ShopNBC (NASDAQ. VVTV), palkkio lifestyle brändi sähköisessä vähittäiskaupassa, ilmoitti tänään Invicta 8. Vuosipäivä kanssa ostoksia verkossa, joka alkaa lauantai lokakuu 3. 5-juhlassa tapahtuma juhlistaa kahdeksan vuoden menestyksekkään kumppanuuden ShopNBC ja Invicta Watch Group juhlavuotta hinnoittelu ja tarjoukset verkossa monikanavaisen alustalla. Osana verkon ShopNBC Anywhere aloitteesta, asiakkaat voivat tehdä ostoksia kaapeli- ja satelliitti-tv, mobiililaitteiden (iPhone ja iPod Touch), netissä ShopNBC. ja suorana lähetyksenä osoitteessa ShopNBC.TV.

ads

ShopNBC tahansa iphone

Osana erityinen tapahtuma, ShopNBC isäntä Jim Skelton on liittynyt vieras asiantuntija ja Invicta toimitusjohtaja Eyal Lalo, joka yhdessä viihdyttää ja valistaa ShopNBC kanta-kellon asiakkaalle uusimmat uutiset, trendit ja ennakot Invicta ja valtava maailma kellot. Ei komplikaatio jää selittämättä Mr. Lalo jakaa hänen tarinansa, viisautta ja asiantuntemuksen suunnittelusta, mekaniikka, rakenne ja tyyli tehdä kunkin Invicta kello pakko saada jostain katsella keräilijä.

Mr. Lalo sanoi: "kahdeksan vuotta, ShopNBC ja Invicta ovat yhteistyössä tuoda asiakkaalle verrattoman laadun, suunnittelun, teknologian ja arvo kaikissa kellojen. Alussa tänä viikonloppuna, juhlimme että perintö tuomalla elämään uusia, vangitseva malleja meidän halutuin kokoelmia, käyttöön innovatiivisia uusia kokoelmia, ja hearkening takaisin joitakin ajattomia suosikkeja - kaikki suuri arvoihin rakastamme toimittaa ja asiakkaamme odottavat. "

Kris Kulesza, ShopNBC Chief Merchant, sanoi: "Olemme innoissamme ja ylpeitä juhlia kahdeksas vuotta Invicta n kumppanuus ShopNBC asiakkaan kanssa. Eyal sitoutumista kekseliäisyyttä ja rohkea tyyli on syytä ihailla, ja sen seurauksena hänen taideteokset ovat resonoi kerta toisensa kanssa katsella asiakkaiden sammumaton halu. Odotamme jatkamista vauhtia seuraavien kahdeksan vuoden aikana. "

Key Invicta Anniversary erät sisältävät:

-- Invicta Miesten ja naisten Special Anniversary Edition Lupah Set w / Vaihdettavat hihnat (J177933). Rajoitettu painos muotoilu täydellisenä 5 helposti vaihdettavissa kumihihnoilla. Ihanteellinen gifting.

-- Invicta Reserve Miesten Excursion Swiss kvartsi Mother-of-Pearl Kullattu Watch (J17754). Arvovaltainen muotoiluun kuuluvat äiti-of-pearl Soita ja 18K pinnoitus.

-- Invicta Naisten Classique Heart Mother-of-Pearl Dial ruostumattomasta teräksestä Watch (J17771). Hienostunut ja tyylikäs, jossa 16 aito valkoinen timantteja ja ainutlaatuinen sydämen muotoinen dial aksentti.

-- Invicta Reserve Miesten Combat Subaqua Sveitsin kvartsi ruostumatonta terästä Watch (J177676). Silmiinpistävää ylisuuri ajanoton kanssa rivistössä musta ionisia pinnoitus ja innovatiivinen blue-sävy Crystal.

-- Invicta Miesten Corduba Sveitsin kvartsi GMT / hälytys Mesh rannerengas katsella (J17769). Tyylikäs, gunmetal versio urheilullinen Corduba varustettiin erottuva mesh ranneke.

Lisätietoja kaikista Invicta tuotteista, käy osoitteessa ShopNBC avainsanaa "Invicta."

Tietoja Invicta

Alun perin vuonna Sveitsissä 1837 Invicta brändi on tullut yksi katsella alan innovatiivisimpien tuotemerkkejä, hyvin vastaan ​​alan asiantuntijat, taju kuluttajat, ja vaativille keräilijöille. Nyt yli 20 ainutlaatuista kokoelmia, Invicta tarjoaa laajan valikoiman kellojen, arvostetun Reserve kokoelma hip, trendikäs mallit, jotka komento huomiota. Invicta n perusperiaate - että sveitsiläisiä kelloja voidaan tehdä edullinen - edelleen ohjaavat yhtiön tulevaisuuteen ajan.

ShopNBC tahansa iphone

Tietoja ShopNBC

ShopNBC on monikanavainen elektroninen jälleenmyyjä toimivat premium elämäntapa tuotemerkki. Kauppakeskuksen tavoittaa 73 miljoonaa asuntoa Yhdysvalloissa kaapelin ja satelliittitelevision: Dish Network kanavat 134 ja 228; DirecTV kanava 316. Ohjelmointi on myös suorana lähetyksenä verkossa osoitteessa ShopNBC.TV. Sen kumppani Internet-sivuston, ShopNBC. on tunnustettu top verkkokaupan. ShopNBC on omistaa ja ylläpitää ValueVision Media (NASDAQ. VVTV).

Related viestiä

  • Pääsy iTunes-kirjaston mistä tahansa Uusi patentti paljastaa tulevaisuuden kannettavan musiikin Apple seuraa jalanjälkiä Sonyn suoratoistona PS3-to-PSP videosisältöä liikkeellä, paljastaa uusi ...

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

  • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Mitä tarkalleen sisältyy kun varmuuskopiointi iPhone 4 iTunesin avulla? Olen lukenut tämän kysymyksen Onko iTunes iOS-laite backup sisältävät kaiken laitteessa? mutta se ei näytä olevan ...