Sinkkuelämää episodi, jossa Miranda on puhelinseksiä

Huomasimme, että olet

John Slattery vieras tähdet rakkaan New Yorkin sitcom niin komea poliitikko outoa kylpyhuone mieltymykset.

Tuttuja? Siinä kuvataan juoni viime yön 30 Rock. jossa Mad Men tähti häntä teekutsut-herra ehdokas, joka kuluu vaippa yksi hänen mainokset. Mutta se myös kuulostaa paljon juoni episodi joka esitettiin 10 vuotta sitten toisen Manhattan-keskittynyt komedia: Sinkkuelämää.

Slattery oli kahden -episode kaaren esityksen aikana kolmas kausi, kun hän ollut ehdolla kaupunginhallitus jotka juontaa Carrie, sarjan päähenkilö, kunnes ne hajoavat yli hänen kiinnostuksensa makuuhuoneessa virtsaaminen.

ads

Tämä on vain viimeisin plotline 30 Rock on lainattu Sinkkuelämää. NBC Show on toistuvasti lukuisia tarina kaaria sen HBO edeltäjä-useimmat niistä käsittelee ja koettelemuksia olemisen yhtään naista New Yorkissa. Tässä luettelo 30 Rock -SATC päällekkäisyyksiä:

Boss virheitä hetero nainen varten lesbo Vuoden ensimmäinen kausi Sinkkuelämää. suuritehoinen asianajaja Miranda Hobbes saa perustettu naisen työskentelypaikalla softball peli. Mutta Miranda ei ole homo. Siitä huolimatta hän yrittää saada se toimimaan Sid, antaa hänelle iso suukko lopussa episodi. Ei nopat: Miranda on varmasti suora.

Episodi 30 Rock n ensimmäinen kausi noudattaa samaa kaavaa: pian sen jälkeen hän tulee hänen pomo, Jack Donaghy kertoo Liz Lemon hän aikoo perustaa hänen kanssa sydänystävän-, joka osoittautuu nainen. Kuten Miranda, Liz yrittää koota vetovoima Gretchen, mutta se ei toimi.

Yhden nainen on vaikeuksia osto huoneisto Suuritehoinen asianajaja, että hän on, Miranda päättää ostaa oman asunnon. Mutta vaikka hänen erinomaista työtä ja puhdas luotto ennätys, kaikki hänen kiinteistönvälittäjä hänen pankki ei voi uskoa, että hän haluaa ostaa, kun hän ei ole ihminen hänen elämässään-ja että hän tulee pystyä kattamaan kiinnitys ilman apua isältään.

Liz myös yrittää ostaa oman paikka eleenä oman ammatillisen menestyksen. Mutta hän törmää ongelmiin sekä: Osuuskunnan hallituksen rakennuksen hän haluaa siirtyä myös on epäilyttävää yhden naisen vuokralaisena.

Sinkkuelämää episodi, jossa Miranda on puhelinseksiä

Yhden nainen on pelko kuolla yksin huoneistossa Tuskin ei Miranda siirtyä hänen uusi asunto kuin hän lähes kuolee siihen. Syödessään Kiinan yksin yhden yön, hän alkaa tukehtuminen pala ruokaa ja on hallinnoida Heimlich liikkumavaraa on itse välttää asphyxiating.

30 Rock toistaa tämän tarinan lähes identtisesti sen ensimmäinen kausi. Liz syö mikroaaltouuni illallista, kun hän tajuaa, hän ei voi hengittää. Ja hän selviää antamalla itsensä Heimlich.

Yhden nainen on hyvin ennustettavissa nouto tottumukset Miranda käskee kiinalaista ruokaa niin usein naisen, joka vastaa puhelimeen hänen paikallisessa ravintolassa tuntee hänet järjestyksessä ulkoa: Kana parsakaali, ruskea kastike, ruskea riisi, ja kylmä nuudelit.

Sama kaupat 30 Rock. Liz suosikki sandwich ostoksia voi lopettaa hänen "lihapullasubin, extra leipä" järjestyksessä ennen hän on tehnyt puhuu.

Turvaton yksi nainen voi uskoa kuuma mies haluaa päivämäärä häntä Sen jälkeen kun Carrie saa ryöstettiin kaudessa kolmen episodi Sinkkuelämää. komea etsivä määrätty asiansa ihastuu Miranda. Mutta on turvaton yksi nainen, Miranda voi uskoa, että hän on todella kiinnostunut hänen. Niinpä hän juo itsensä unohduksiin heidän ensimmäinen päivä, joka johtaa hänet uskomaan hän alkoholisti, ja siten sabotoi niiden suhde, ennen kuin se voi edes aloittaa.

30 Rock n ottamaan tämän teeman. Liz ja hänen blondi ystävänsä Jenna tavata kaksi miestä hississä: yksi houkutteleva, yksi nörtti. Liz ja Jenna molemmissa oletetaan nörtti yksi on kiinnostunut Liz ja söpö on kiinnostunut Jenna, mutta päinvastainen osoittautuu todeksi. Liz ei voi hyväksyä sitä, että tällainen komea mies olisi hänen, niin hän loppuu kesken heidän ensimmäinen päivä. On käynyt ilmi, hän oli oikeassa tuntua epämukavalta hänen kiinnostusta häntä, vaikka ei siitä syystä hän ajatteli: he myöhemmin löytää ne ovat serkkuja.

Sinkkuelämää episodi, jossa Miranda on puhelinseksiä

Nainen keskukset suuria elämän päätöstä ympäri Brooklyn Bridge Ensimmäisessä Sinkkuelämää elokuva, Miranda on siirtynyt ohi päivän syömisen kiinalaista ruokaa yksin hänen huoneistotyylinen hän naimisissa lapsi ja talon Brooklyn. Hänellä on myös mies, joka on pettänyt häntä, kuka hän vain suostuu ottamaan takaisin, kun hän tapaa hänen Brooklyn Bridge.

30 Rock mainitaan erikseen tähän SATC tarinaan episodi kolmannesta kausi: Liz seurustelee miehen hän ei ole varma on oikea häntä, mutta hän suostuu kokeilemaan sitä, jos he molemmat ilmaantuvat Brooklyn Bridge klo samaan aikaan.

Ja Miranda ei ole ainoa Sinkkuelämää merkin ennakoivat 30 Rock storylines: molemmat SATC n Samantha ja 30 Rock n Jenna ovat mahtipontinen blondit jotka inspiroivat transvestiitti impersonators ja Samantha ahdistusta yli dating lyhyemmän miehen edelsi Lizin lyhyt- eli suhde paljon lyhyempi mies kaudella kolme.

Joten on 30 Rock aktiivisesti plagiarizing Sinkkuelämää. Ei tietenkään. Show on luova ja dynaaminen kirjoittajatiimiltä että tunnustaa meta viittauksia muihin populaarikulttuurin touchstones, mistä Night Court The Today Show, kyllä, Sinkkuelämää elokuva.

Sen sijaan, päällekkäisyydet tarjoavat enemmän todisteita väitteen muut ovat tehneet aiemmin: että Liz Lemon on kaikkein turhauttavan ennustettavissa, yksiulotteinen hahmo 30 Rock. Tracy Jordan luonne näyttää stereotypia vastuuton, kouluttamaton musta viihdyttäjä-kunnes saamme tietää, että hän on omistettu perhe miehen vain teeskentelee olevansa lukutaidottomia, jotta hän voi välttää tylsä ​​harjoituksia. Jack Donaghy tuntuu sopivan laskun of sydämetön Fortune 500 executive-kunnes näemme hänen keksipurkin kokoelma. ja hänen rakkautensa hänen äitinsä ja hänen jännitystä yli, joilla on tytär. Liz, toisaalta, ei murru ulos omasta stereotypia: hän on aina kirjoitetaan säälittävä, ylityöllistettyjen, alle sexed yhden naisen jonka tarina kaaria juuri lämmennyt komediasarja kliseitä.

Sinkkuelämää anna Miranda kasvaa-loppuun mennessä sarjan hän oli vauva, niin aviomies, sitten talon entinen ei-kenenkään-maa Brooklyn. Ja kirjoittajat onnistuneet tekemään niitä siirtymiä humoristinen sijaan sappy: hän saa perä naamallaan vaihdettaessa vaippa ja ehdottaa miehensä kun he molemmat puoli humalassa olutta ja lähes katoaa matkalla ulos hänen uusi kaupunginosa . Tässä toivoen 30 Rock seuraa edelleen vuonna Sinkkuelämää jalanjälkiä sallimalla Liz kasvaa niin hyvin ja pitää meidät nauraa, kun hän tekee.

Related viestiä

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Bluetooth-tekniikka Basics Tervetuloa Bluetooth 101. Tässä top asioita, sinun täytyy tietää Bluetooth-tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen langattoman viestinnän standardi, joka yhdistää ...

  • Käyttämällä Ranskan dictinary matkapuhelimeesi Tieto tällä sivulla on tarkoitettu lähinnä "vanhempi" tyyliin matkapuhelimissa. Jos sinulla on iPhone tai moderni älypuhelin. et voi olla ...

  • USwitch Mobile Awards 2012 2012: n uSwitch Mobile Awards järjestettiin Circus Lontoon Covent Garden 14. marraskuuta ja osoittautui unohtumattoman illan juhlii paras ...

  • mitä sanoa aikana sexting Mikä on joitakin flirttaileva asioita voin sanoa aikana sexting? ChaCha Vastaus: Voit kysyä tai antaa pois yksityiskohtia siitä, mitä olet pukeutunut tai wha. Etsitkö 10 likainen seksiviestittely ...