Sovellukset jossa kirjoitat kuvia

10 Vapaa kirjoittaminen sovellukset ja työkalut

2 Comments

Kirjoittaminen ei ole aina helpointa. Onneksi on olemassa kaikenlaisia ​​sovellusten ulos siellä auttaa sinua pysymään järjestetty ja keskittynyt. Onko kysymys työksesi tai vain tehdä ostoslista, nämä sovellukset auttavat täydentää projektin helposti.

Visual Einstein on ilmainen ladattava ohjelmisto, joka voi olla käyttökelpoinen kaikenlaisille ihmisille. Tämä sovellus auttaa järjestävät kirjoituksesi projekti käyttämällä toteaa, otsikot, hyperlinkit, ja alanimikkeet. Visual Einstein on eniten hyötyä, kun on paljon viitetietoja.

ads

Sovellukset jossa kirjoitat kuvia

Aloittaminen essee, romaani, tai minkäänlaista kirjoittaminen voi vaatia hieman aivoriihi. Tämä sivusto avulla voit nopeasti ja helposti ideoida tai luoda kartan ideoita. Tämä yksinkertainen, helppo käyttää sivuston tekee kivuton järjestää ideoita käyttämällä räätälöinnin kupla väri, tekstin kokoa ja muotoilua, ja jopa hyperlinkkejä. Tämä sivusto on vapaasti käyttää, ja sinun ei edes tarvitse tehdä tiliä ellet halua tallentaa tietoja.

WiseMapping on ilmaista ja helppoa ilmoittautua internetissä. Input yksinkertaisia ​​tietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite ja käyttäjätunnuksen ja salasanan, jäseneksi ja saada se mieli kartoituksen työkalu. WiseMapping on melko perus, mutta voi todella auttaa, kun se tulee aivoriihi tai ongelmanratkaisuun.

Suunnitellut Simon Haynes, kirjailija ja ohjelmoija, yWriter5 on hyödyllinen väline romaanikirjailijoita. yWriter5 taukoja romaani ylös kohtauksia ja lukuja sinua kun kirjoittaa, jolloin se on helpompi hallita. Joukossa monia muita asioita, tämä ohjelmisto seuraa teidän edistystä, ja on helppo järjestää romaanin kanssa vedä ja pudota valmiuksia.

Kun kirjoitat monimutkainen tarina useita piirturiviivoista, saatat tarvita hieman apua pitää kirjaa kaikesta, on meneillään. Satukirja on siellä auttaa prosessin läpi kirjoittamalla kirjan auttamalla voit seurata oman katsauksen. Basic Satukirja on neljä näkymää auttaa yhdessä muiden hyödyllisiä työkaluja osaksi näiden näkemyksiä. Neljä näkemykset ovat kronologinen View, Manage luvut ja Scenes View, Book Näytä ja Lukunäkymä.

Sovellukset jossa kirjoitat kuvia

On vaikea kenenkään kirjoittaa kun niitä hajamielinen. Onneksi Q10 on olemassa minimoida häiriötekijöitä ja auttaa lisäämään kirjallisesti mahdollisia. Tämä ladattava ohjelmisto on koko näytön ympäristö kaikenlaisia ​​herkkuja auttaa teitä pitkin. Tämä sovellus muistaa mitä työskennellyt viimeksi ja avaa automaattisesti sitä käynnistettäessä. Se on myös ajastin, joka voidaan asettaa muistuttamaan ottaa hieman taukoa; voit jopa asettaa sanamäärä tavoite itse. Yksi parhaista elementit tämä ohjelmisto on automaattinen Tallenna. Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia muistaa tallentaa dokumentin samalla kun kirjoittaa, koska et voi olla Q10 tallentaa työskentely minuutin tai kappaleissa kirjoitettu.

Tämä ilmainen iPhone on suuri tahansa kirjallisesti. Jos olet aina täynnä ideoita ja ovat sairaita vaikeuksia löytää kynä ja paperia, ennen kuin menetät ajatusketju, tämä sovellus on hyvä sovi sinulle. Kirjoita 2 Lite on täysin muokattavissa avulla voit muuttaa fontin kokoa ja tyyppi sekä käyttää erilaisia ​​teemoja. Älä ajattele tätä app yksinkertaisesti kirjallisesti sovellus; Kirjoita 2 Lite on Varatilaa joka on käsiksi erityisen pin auttaa hengenvaarallisesta tilanteesta.

Kun etsitään kirjallisesti sovellus Android, varmasti antaa Writer kokeilla. Writer on mutkatonta sovellus, jonka avulla voit kirjoittaa ilman kaikkia ylimääräisiä häiriötekijöitä. Käännytään Writer keskittyä kirjallisesti; se ei ole paikka tehdä asiat näyttävät melko. Se ei kuitenkaan anna sinulle mahdollisuuden tehdä listoja, kursivoida ja tehdä sanoja rohkeita, sekä käyttää otsikot.

Sovellukset jossa kirjoitat kuvia

Elämäsi on arvokas, ja jos olet dokumentointi tyyppi, haluat muistaa joka hetki hyvä tai huono. Diaro on kehittynyt päiväkirjasovellus, mutta sitä voidaan käyttää pitämään päiväkirjaa tai yksinkertaisesti kirjoittaa muistiinpanoja. Käytä Diaro auttaa pitämään ajatuksia ja muistoja organisoitu ja hyvin dokumentoitua. Liittää kuvia tai paikkoja merkinnät ja jakaa muiden kanssa sähköpostitse ja sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja. Jossa Diaro, sinun ei koskaan tarvitse huolehtia muiden joutumasta syvin tummin salaisuuksia, koska päiväkirjaa on suojattu salasanalla.

Oletko valmis lopullinen muistilehtiö? Huomautus Kaikki avulla voit tehdä juuri niin - huomaa kaikki. Haluatko hiukkaakaan jotain alas tai jopa jättää Äänimuistiinpanon, Huom Kaikella on selkää. Helposti järjestää muistiinpanoja tai käyttää App piirtää kuvia. Mahdollisuudet ovat rajattomat tämän app; sinun ei tarvitse käyttää paperia tai kynää uudelleen.

Asiakkaiden Post Payton Hinta. Payton on freelance-kirjailija ja toimittaja. Hän kirjoittaa useita online-julkaisuja.

Related viestiä

  • 10 Erinomainen Kuvankäsittely Android-sovellukset Kim Barloso 22. helmikuuta 2012 digitaalisella aikakaudella, ihmiset luottavat enemmän niiden älypuhelimiin ottaa kuvia kuin tavallinen kamera. Osa smart ...

  • 'Kirjoittaa.' on kehittänyt Steven Rogers. Entinen toimitusjohtaja ja pääkehittäjä super-epäonnistuneet tech käynnistyksen, Statusly. Hänen off aika, hän on teoreettisesti Kapteeni Amerikka ja et voi todistaa ...

  • Veedeo App uskomattomia ominaisuuksia Veedeo sovelluksen. Helppo, nopea, intuitiivinen videoeditointi Making videoita Veedeo app on helppoa, nopeaa ja hauskaa. Tunne laiska? Load vanhoja videoita ja muokata niitä. Luo uskomattomia ...

  • Sovellukset ovat tulevaisuuden ystävyys-finding Jen Aprahamian, vasemmalle, ja Olivia kesäkuu Poole alkaen Hei! VINA. Tervetuloa tulevaisuuteen ystävyyden-havainto, tai niin sano toiveikas app päättäjille. On Squad, ...

  • Chromecast Chromecast debytoi heinäkuussa 2013 ja siitä on tullut yksi menestyksekkäimmistä Google fyysisiä tuotteita koskaan. Helppo käyttää, edullinen ja yhteensopiva kaikkien Android- ja iOS-laitteissa, ...