Tai peli jossa minun vettä cho iphone 3

Miksi näen tämän sivun?

404 tarkoittaa, että tiedostoa ei löydy. Jos olet jo ladannut tiedoston sitten nimi voidaan kirjoitettu väärin tai se on eri kansioon.

Muut Mahdollisia syitä

Saatat saada 404 virhe kuvien koska olet Hot Link suojaus on käytössä ja toimialueen ei ole luettelo sallituista verkkotunnuksia.

Tai peli jossa minun vettä cho iphone 3

Jos menet tilapäinen url (ip /

käyttäjätunnus /) ja saat tämän virheen, on ehkä ongelma sääntöä tallennettu .htaccess tiedostoon. Voit kokeilla nimeämällä tiedoston Htaccess-varmuuskopiointi ja virkistävä sivustosta, ratkaista ongelma.

ads

On myös mahdollista, että olet vahingossa poistanut dokumenttijuuressa tai tilin ehkä luotava uudelleen. Joko niin, ota yhteyttä HostGator välittömästi puhelimitse tai live chat, jotta voimme selvittää ongelman.

Käytätkö WordPress? Osassa 404 virheiden jälkeen klikkaamalla linkkiä WordPress.

Miten löytää oikea kirjoitusasu ja kansio

Puuttuvat tai viallisesta tiedostot

Kun saat 404-virheen varmista URL yrität käyttää oman selaimella kertoo palvelimelle mitä resursseja se pitäisi yrittää pyytää.

Esimerkiksi / esimerkki / Esimerkki / help.html

Tässä esimerkissä tiedoston on public_html / esimerkki / Esimerkki /

Huomaa, että tapaus on tärkeää tässä esimerkissä. Alustoja, jotka vahvistavat oikeuskäytännön herkkyys e xample ja E xample eivät ole samoissa paikoissa.

Sillä addon verkkotunnuksia, tiedosto on oltava public_html / addondomain / esimerkki / Esimerkki / ja nimet ovat isot ja pienet kirjaimet.

Kun olet puuttuvan kuvan päällä voi nähdä laatikko sivusi punaisella X jossa kuva puuttuu. Oikealla klikkaa X ja valitse Ominaisuudet. Ominaisuudet kertoo polun ja tiedostonimen, jota ei löydy.

Tämä vaihtelee selaimen, jos et näe laatikko sivulla punaisella X kokeile oikealla klikkaamalla sivun ja valitsemalla sitten Katso Tietoja sivusta, ja goto Media Tab.

Esimerkiksi / images / banner.PNG

Tässä esimerkissä kuvatiedosto on oltava public_html / images /

Huomaa, että tapaus on tärkeää tässä esimerkissä. Alustoja, jotka vahvistavat oikeuskäytännön herkkyys PNG ja png eivät ole samoissa paikoissa.

404 Virheet Klikattuasi WordPress Linkit

Työskenneltäessä WordPress, 404 sivua ei löydy virheitä voi usein esiintyä, kun uusi teema on aktivoitu tai kun uudelleenkirjoitussäännöille .htaccess tiedosto on muutettu.

Related viestiä

  • Yleensä peli on piirretty ja annetaan jäähtyä sen jälkeen, kun on lopetettu ja sitten ripustaa useita päiviä. Vai ei riistalintujen olisi tehtävä on keskusteltu kysymys. Yleinen käytäntö ei ole tehdä ...

  • Merriam-Webster sovellukset Amerikan hyödyllisin ja arvostetuin sanakirjan, nyt mukana Apple Watch laajennus. Ominaisuuksiin kuuluu Päivän sana silmäyksellä, äänihaku aivan käden ranteeseen ...

  • Logo Quiz vastauksia - Taso 9 Wow! Olet tehnyt sen aina tasolle 9? Tämä täytyy tarkoittaa, että olet melko hyvä, tai että olet löytänyt apua edellisestä tasolla. Kuinka monia vastauksia sinä ...

  • Puzzle Sanat - Mikä sana? uusi peli iphone Puzzle Sanat - Mikä sana? on uusi pulmapelissä Sporcle, Inc linkki Myyjä kuvaus: Toista awesomely riippuvuutta, Super yksinkertainen, ...

  • HBO haluaa sinun Watch Game of Thrones on Apple TV sijasta iPhone Apple tiettävästi kestää vain 15% myynnistä tehdään kautta Apple TV. Se on ihan kiva alennus verrattuna 30% leikata että ...