Verizon missä minun iphone

Verizon Mobile Recovery: kuten "Find My iPhone," mutta VZW Android, webOS ja BlackBerry puhelimia

Näytä koko PR teksti

Verizon Wireless Downloads Mobile Recovery Application Yhteensä Equipment kattavuus Program

Web- ja Puhelin-pohjainen sovellus Auttaa Asiakkaat Paikallista ja Secure Misplaced Devices

20.9.2010

Basking Ridge, NJ - Verizon Wireless, johtava langattoman yritys, jolla on suurin, luotettavin ääni- ja 3G-verkon, ja Asurion, johtava teknologia pelastustoimi, ilmoitti tänään Mobile Recovery™, Verkkopohjainen ja puhelin-pohjainen sovellus, jonka avulla asiakkaille siinä tapauksessa he menettävät tai misplace puhelimeensa. Asurion Mobile Recovery sovellus, nyt tarjotaan ilman lisämaksua osana Verizon Wireless "Total Equipment Kattavuus ohjelma yhteensopivissa laitteissa, myös asiakkaat voivat etänä lukita laitteen, hälyttämään ja pyyhi yhteystietoja puhelimen. Jos puhelin ei oteta talteen, Total Equipment kattavuus tarjoaa seuraavana päivänä korvaamisesta.

ads

Verizon missä minun iphone

"Mobile Recovery on osoitus Verizon Wireless" sitoutunut tarjoamaan asiakkaille viimeistään ratkaisut pitää yhteyttä, suojattu ja ilmoitti ", sanoo John Mara, johtaja, markkinointi, Verizon Wireless. "Mobile Recovery auttaa asiakkaita pitämään yksityisiä tietoja turvallinen, säilyttäen, mikä on tärkeintä Alltel: asiakkaiden yksityisyyttä ja heidän puhelimissa."

Mobile Recovery tarjoaa Verizon Wireless asiakkaille turvaominaisuudet, kuten:

* Ääni hälytys – Asiakkaat yritetään löytää kadonnut puhelin voi käyttää "Sound Alarm" ominaisuus, joka laukaisee hälytyksen, vaikka puhelin on äänettömällä tai värinähälytys.

* Etsi Phone – Jos puhelin ei ole kuuluvuutta, asiakkaiden ei enää tarvitse jäljittää niiden vaiheiden etsimässä sitä. Niin kauan kuin puhelin on päällä ja sisällä Verizon Wireless "kattavuus alueella," Etsi Phone "ominaisuus käyttää GPS antaa sijainnin puuttuvan puhelin, jossa on kartta ja osoitteen, sekä mahdollisuus saada turn-by-turn suuntiin.

* Secure Puhelin – Kun asiakkaat ovat päättäneet heidän puhelin katoaa, he voivat käyttää "Device Etälukitus" ominaisuus luvattoman käytön estämiseksi, tai "Device Etäpyyhintä" ominaisuus etätyhjentää yhteystietoja laitteen.

Verizon missä minun iphone

Jos asiakkaat eivät pysty saamaan takaisin puhelimia Mobile Recovery, he voivat yksinkertaisesti lähettää vaatimuksen verkossa ja saada toimitus seuraavana päivänä korvaavan laitteen. Asiakkaat voivat käyttää Backup Assistant (SM), ilmainen langaton sovellus Verizon Wireless saatavilla useissa laitteissa, säästää kopio puhelimen osoitekirjaan suojattuun sivustoon, jolloin asiakas voi palauttaa tallennettuja osoitekirjoja uutta puhelinta langattomasti.

Verizon Wireless muistuttaa asiakkaille heidän ei pitäisi yrittää hakea laitteensa mistä tahansa paikkaan, joka ei ole turvallinen, vammat tai tuntemattomia. Jos laite on varastettu tai on turvaton tai tuntematon sijainti, asiakkaiden tulee ottaa yhteyttä paikalliseen poliisiin.

Hinta ja saatavuus

Mobile Recovery on saatavilla asiakkaille yhteensopivien laitteiden kanssa ilman lisämaksua osana Total Equipment kattavuus. Lista yhteensopivista puhelimista löytyy Mobile Recovery verkkosivuilla. Voit ladata Mobile Recovery, asiakkaat voivat teksti "GETMR" ja 6967, joka kehottaa häntä lataamaan sovelluksen ja suorittaa yksinkertainen tilin asetukset. Tietojen käyttö voidaan veloittaa ladata ja käyttää tätä sovelluksen. -lukitustoiminnot Ei koske tietoja siirrettävään muistiin.

Related viestiä

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

  • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Iphone 9 Hinta Pakistanissa Iphone 6 hinta Pakistanissa - kotiostopalvelut, Iphone 6 hinta silmälasit. esittelee kaikki uudet ja tunne iphone 6. iphone 6 on upea 4,7 verkkokalvon hd näyttö, ...

  • Top 5 Free Sanapelit iPhone Word pelit ovat ehkä yksi parhaista tavoista tappaa aikaa parantaen samalla sanastoa. Kuitenkin se on yleensä melko vaikea löytää todella ...