Wheres Waldo Android Tablet

Android Tabletit ovat pahempi kuin Missä Waldo Book!

Yhdessä Bigfoot, kadonnut kaupunki Atlantis ja Bermudan kolmio, ettei Android tablettien edelleen ratkaisematon mysteeri.

Millennials ja Gen-Ys ja jopa myöhään Gen-Xers että lukea tämä sarake ei muista viite tai ymmärtää yhteydessä, mutta mielestäni lisäksi hänen roolinsa Mister Spock Star Trek,Leonard Nimoy n Paras TV esiintymisiä olivatEtsiessä . syndikoidun dokumentti ohjelma, joka esitettiin 1976-1982.

ads

Kauan ennen kuin useimmat teistä syntyivät.

No, besidesStar Trek. Hän oli myösMahdoton tehtävä . mutta jotka osoittavat hän oli oikeastaan ​​vain hieman pelaaja - En voisi koskaan todella päästä "Paris" hahmo, joka oli vain Kausi 4 tilalle Martin Landau (ironisesti, joka aikoinaan oli lähes valettu Gene Roddenberryn kuin Spock instar Trek).

Etsiessä oli loistava show, jos ei Nimoy n 1970-vaatekaappi yksin. Se oli edeltäjä käytännössä kaikki Discovery Channel-style "paranormaali porno" tutkiva dokumentteja, ja katettu tieteellistä uran päättymätön aiheita kuin Atlantis, Easter Island, Ufot, Ancient Astronautit, Isojalka, Life on Mars javain noin kaikenlaista pseudoscience typerä tavaraa tuottajat voisivat asettaa kätensä.

Jos sarjojen edelleen tuotannossa tänään, minulla ei ole epäilystäkään siitä, että hyvinä Leonard olisi jahtaa alas Android tabletteja.

Myös Lue: Tabletit, Past, Present and Future (Partsminä jaII )

Mitä hittoa tapahtui näille? Siellä piti olla koko joukko niitä.

Oli, mitä,kolme erillistä Dell malleja näkyvän Yhdysvalloissa, joka sisälsi 5-tuumainen Streak (joka on toistaiseksi vain käynnisti Yhdistyneessä kuningaskunnassa) sekä 7-tuumainen ja 10-tuumainen Yksikkö?Viewsonic T20. saksalainenWeTab ?Lenovo LePad? Sharpin laite? Toshiban? Cisco yhteissijoitusyrityksillä. joka näyttää siirretään vasta tammikuussa 2011?Ja nyt ASUS on onlyfinally sitoutunut tuottamaan laitteeseen? Motorola, joka on onnistunut niiden Droid älypuhelimet,on vielä vapauttaa tabletin. Kumpikaan on HTC, Motorola tärkein Android älypuhelin kilpailija. TaiLG taiSamsung totta puhuen.

Wheres Waldo Android Tablet

Itse asiassa on ollut muutamia kakkoslistan / Tier kolme OEM että testanneet vedet aikaisin tabletti käynnistää, kuten esimerkiksiArchos high-end Internet Tablet. $ 150.00Augen eReader on osuma Kmart tällä viikolla. Mutta suuret pelaajat eivät ole vielä hyppäsi peliin, vaikka tuotteet ovat selvästi kehitteillä.

Mikä siis kestä? No, minusta se on yhdistelmä ohjelmisto kypsyyttä ja varmistaa, että laitteet ovat kelvollisia kilpailijoita iPad. Tai ehkä se marsilaiset.

Ensinnäkin, on olemassa kysymys Froyo,uusin Android 2.2 release. joka on vasta äskettäin annettu laitevalmistajien. Froyo ei edes päästetty useimmat Android älypuhelimet, puhumattakaan integroida Tablet malleja vielä.

Vaikka suurin osa nimekäs edellä mainitun Android-kehittäjät voivat käynnistää niiden mallien edellisestä julkaisusta, 2.1 Eclair, suorituskyky ei ole paras mahdollinen, koska se ei oleJIT-kääntäjä joka kuulemma voi nopeuttaa Dalvik JVM suorituskykyä 2-5 kertaa nopeampi kuin edellinen julkaisu.

Kuten kuka tahansa Android tabletti vapautuessa aiotaan verrata Applen iPad päästäen laitteensa ulos luontoon ilman, että ohjelmiston pino paras jalka eteenpäin on luultavasti viisasta.

[PÄIVITTÄÄ: Näyttää siltä, ​​että Delljulkaisee sen Streak Yhdysvalloissa Android 1.6 "Cupcake", seuraa Froyo ohjelmistopäivityksen.]

Sitten on kysymys Adobe Flash. Yksi suurimmista valituksia iPad on, että siitä puuttuu salama tukea, ja Flash voi vain ajaa uusimmista Froyo 2.2 release. Adobe ja Google on vielä kesken optimointiin Flash suoritettavan suorituskykyä älypuhelimia - emme todennäköisesti nähdä, miltä se näyttää vasta ensi kuussa, kunVerizon kuulemma alkaa päivittää Droid puhelimia 2,2.

Alustavat raportit Froyo ja Flash käynnissä Nexus One ovat rohkaisevia. mutta ennen kuin alamme todella nähdä sen käynnissä tuotannon tasolla Tablet-laitteet, joissa voimakkaampi Flash-sovellus käyttö on todennäköistä, emme oikeastaan ​​tiedä, kuinka paljon se heikentää suorituskykyä kannalta virtaa, muistia ja CPU vaikutus he aikovat ryhtyä .

Lisäksi Flash on myös kysymys Tablet-optimoituja Android-sovellukset. Kuten iPad jolla on pääsy kaikkia iOS apps App Store, Android Froyo tabletteja - jos muutama niistä vapautuu Q1 2011 - pitäisi pystyä käyttämään kaikkia olemassa olevia sovelluksia, jotka on kehitetty Android Markkinoida. Jotkut 100000 Android sovelluksia epäillään asuttamaan Android Market vuoden 2011 alkupuolella.

Kuitenkin kuten iPad, monet näistä sovelluksista on ehkä näytön optimoitu ja kehittäjät ovat menossa tarvitse viettää laatuaikaa Android SDK ja siementen laitteisto. Kaikki mikä viivästyttää lanseerauksia näistä tuotteista.

Mukana on myös kysymys keskeisten pulaa tärkeissä osista - 10 ", 7" ja 5 "LCD ja OLED-kosketusnäyttö näytöt tuottamat suuret Korean, Kiinan ja Japanin valmistajat ovat kaikki syövät ylös. ja Appleon ilmeisesti yksi suurimpia kuluttajia olemassa olevan putkiston. Jos kysyntä iPad näytöissä on tulossa vaikea täyttää, niin varmasti Android tabletteja suuret valmistajat ovat menossa valmistuksen hankintoihin samoin.

Related viestiä

  • Versio 2.7 nyt saatavana IMDb, maailman suurin kokoelma elokuva, televisio ja julkkis tiedot, tarjoaa johtava sovellus Android. Meidän ilmainen sovellus on perimmäinen lähde löytää ...

  • Trang Tai peli và ung lantaa cho Android niin 1 Vietnam Lataa Hallo Star Voi Hallo Star, bạn co keskustella elää Lam quen Voi người noi Tiếng LAM quen, KET Ban Tai về Mới Cap Nhat Tai peli ...

  • Blackberry "Waldo" Tällä hetkellä vain valitut kasvit ovat ostettavissa verkossa, jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Olemme jatkuvasti lisäämällä uusia varieities meidän taimitarha ...

  • Missä minun Mickey? APK kuvaus Missä minun Mickey? Liity Mickey upouusi seikkailu Disney # x2019; s suosituin mobiili peli franchising! Jos s My Mickey? esittelee kokonaan ...

  • Näköalapaikka Turvallisuus Antivirus Lookout on kevyt, ilmainen virustorjunta Android. Hanki Lookout että virustorjuntaohjelmisto tarvitset kanssa ilmaiseksi löytää puhelimeni, tietojen varmuuskopiointi, ja lisää! Katso ...