Android mikä on root

[Android] Mitä Superuser

Hankkiminen root Android-laitteella ei saavuteta vapauttamalla bootloader, tai asentamalla mukautetun elpymistä, mutta vilkuttamalla pienen tiedoston nimeltä pääkäyttäjän.

Pääkäyttäjä on pieni apuohjelma, joka hallitsee pääsyä pääkäyttäjän oikeuksia, eräänlainen portinvartijan. Se varmistaa, että sovellukset eivät voi tehdä muutoksia laitteeseen kysymättä ensin.

Android mikä on root

Useimmat rom tullut jonkinlainen pääkäyttäjä apuohjelma on asennettu, mutta kun tonkia varastosta Android rom yksi on tarpeen.

On olemassa useita superuser apuohjelmia saatavilla ja valitettavasti ne kaikki samat nimet! Eriyttäminen niitä voi olla hieman ongelmia, varsinkin kun ne kaikki täyttävät saman tehtävän. Jotkut pääkäyttäjä laitokset ovat ystävällisempiä käyttää, kun toiset ovat hieman monimutkaisempi.

ads

Helpoimmin Superuser Olen käyttänyt on ClockworkMod oma Superuser, joka tarjoaa helpon pääsyn sovelluksia, jotka käyttävät pääkäyttäjän oikeudet. Se on myös monia ominaisuuksia, joita muut superuser apuohjelmia Euroskala kuten pin suojaa.

Tässä kolme suosittua superuser apuohjelmia.

Asentaminen Superuser Utility usein se on ensin asentanut, tai joilla vilkkua sen zip-tiedosto. Esimerkiksi ClockworkMod tarjoaa zip-tiedosto, joka voidaan välähti käyttämällä mukautettua elpymistä.

Jos sinulla on kysyttävää aion tehdä parhaani vastata niihin, en ole asiantuntija Android, vain hyvin kekseliäitä.

Miten tarkalleen "juuri" käyttöoikeuksia / tili toimii? Älä kaikki sovellukset toimivat pääkäyttäjän puhelimessa, vaikka tonkia?

Olen uusi android. Vanha dumbphone hajosi, joten ajattelin ostaa uuden älypuhelimen (Android).

Olen lukenut siitä juurtuvat puhelimeen, mutta minulla on joitakin käsite epäilyksiä: kun ostaa Android puhelin harjoittaja, sinun ei tarvitse "root" pääsy. Kun käynnistät puhelimen, ei se tarkoita "käyttäjä" tilin (kuten minä päälle Linux / Mac, '/ home / itse ") käytetään? Onko "/ home / minä" tai vastaavia olemassa Android-puhelimissa?

Jos minä "root" puhelin, minä aloittaa puhelimen root kun sen päälle? Kaikki sovellukset nyt ajaa root? Tai kun he yrittävät ajaa root, minun täytyy sallia ne niin?

Android mikä on root

Koska Android on Linux, olen kiinnostunut on pääsy terminaaliin ja joitakin Unix (ssh, rsync, jne). En välitä tarvitse käyttää Bluetooth-näppäimistöä ja vi (muokata / etc / hosts esimerkiksi) tarvittaessa. Onko tämä mahdollista? Saisinko terminaali, jossa on paljon Unix (tiedän busybox on saatavilla)?

Jos Android on lähinnä Linux, varmuuskopioida laitteelle, pitäisi en vain voi yhdistää root sitä, tehdään täysi terva -cvzf / ja heille scp jonnekin? Miksi minun täytyy olla nAndroid ja nämä täysin blowns ratkaisuja?

Related viestiä

  • Kehittäjä tiedot Kuvaus Root Explorer on lopullinen tiedosto johtaja root käyttäjille. Pääsy koko Android tiedostojärjestelmän (mukaan lukien vaikeasti data kansio!). Ominaisuuksiin kuuluu ...

  • Miten juurruttaa Android-puhelimeen tai tabletti vuonna 2015 (ja unroot se) on houkutteleva ollessa pääkäyttäjä houkuttelevaa sinulle? Android juurtuvat avaa maailman mahdollisuuksia, mutta se voi myös mitätöidä ...

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • Nyt Browser on kevyt selain Android Flash Support Android: Jos tarvitset flash tukea liikkeellä, nyt Browser on nopea selain Android, joka tarjoaa sitä. Se...