Android puhelin symbolit mitä ne tarkoittavat

Android kuvakkeet Merkitys

Samsung Galaxy S5 matkapuhelin on runsaasti ominaisuuksia, vaihtoehtoja ja asetuksia. Varmasti olet nähnyt outo kuvake näy bar ylös ja pohtinut, mitä se oli joten siksi olemme päättäneet luetella Android kuvakkeet Merkitys. Plus jos olet kaikkea muuta kuin minä, olet ollut ystävä soittaa useammin kuin kerran: "Mitä tämä silmän muotoinen ikoni" ja asioita, että luonto. No, Samsung puhelin kuvake on viittaus keskustella jokaisen kuvakkeen.

Android puhelin symbolit mitä ne tarkoittavat

Jos olet amatööri kanssa droid kuvakkeiden merkitykset . se ei ole helppo arvata, mitä kaikki nämä kuvakkeet ja symbolit tarkoittavat yläpalkissa (ilmoitukset ja tila bar)! Ja ne ovat todella pienet. Esimerkiksi mistä tiedät olet saanut puhelun oman vastaajaan? Ok voit selaa valikkoa yläpalkista peukalolla ja voit nähdä yksityiskohtaiset tiedot.

ads

Miksi sinun täytyy tietää tarkoitettu ilmoitus kuvakkeet Samsung Galaxy S5, android kuvakkeet tarkoittaa?

Tunnustaa merkityksen ilmoituksen kuvakkeita Galaxy S5 voi auttaa ratkaisemaan (ainakin ymmärtää) joitakin ongelmia voi olla. Sen yhtä, voit saada tilan Galaxy S5 paremmin.

Pidä mielessä, useissa maissa tai eri Galaxy S5 mallinumeroita (yleensä eri harjoittajien), ilmoitus kuvakkeet ja niiden merkitys voi olla hieman erilainen. Ilmoitus kuvakkeet lueteltu tässä ovat hieman yhteisiä kaikille alueille.

Missä voin paikantaa ilmoituskuvakkeita Samsung Galaxy S5?

Aivan kuten kaikki muut Android matkapuhelimet, kaikki ilmoituskuvakkeita Galaxy S5 ovat tilarivillä yläreunassa näytön. Miten tyhjentää Android Puhelimen välimuistitiedostot.

Koska Android 4.4 (KitKat), tilarivillä on selvä, ei musta raita kuin paljon vanhempi painokset. Joten joskus, näkyvyyttä voi vaikuttaa kuvan.

Kun koko näytön tilassa, tilarivillä voidaan peittää joissakin sovelluksissa. Tässä skenaariossa voit aina pyyhkäisemällä alas näytön yläreunassa saada tilarivillä. Alla näet koko Samsung puhelin kuvakkeet sanasto.

Android kuvakkeet tarkoittaa selitys Samsung Galaxy S5?

Alla lista eniten YLEISIIN Android kuvakkeet Merkitys - tilakuvakkeita ja niiden merkitys .

Android kuvakkeet Merkitys - Tilakuvakkeita

My Galaxy 5 näyttää joitakin ilmoituskuvakkeita, joita ei ole esitetty tässä, mitä ne tarkoittavat? Ne voisivat olla Android ilmoituskuvakkeita katso alla viitteeksi.

Jos ilmoitus on vasemmalla puolella tilarivillä ilmoitukset katso alla kuva, se on tyypillisesti kolmannen osapuolen sovelluksia.

Mikä tämä symboli? (NFC painos)

Ryhmän takana NFC haluaa varmistaa tiedät mitä se on, ja että tiedät käytät sitä

Kun yhä useampi meistä alkaa hyödyntää NFC - se Near-Field Communication, tai standardi, joka mahdollistaa koskettamalla puhelimen jotakin muuta laitetta muodostaa yhteyden, vaihtaa tietoja, jne. - Olemme yhä saada seuraavan kysymyksen : "Mikä on outoa symboli vie tilaa yläreunassa puhelimessa?

Se, ihmiset, on kaikkivaltias NFC logo.

Joten tässä on paljon: On hyvä monet puhelimet näinä päivinä, symboli tullaan esittelemään ylös - sitä kutsutaan "status bar," itse asiassa - kun NFC on käytössä. Sama kuin jos käytät WiFi tai Bluetooth, esimerkiksi. Siinä mielessä se todellakaan ole mitään ärsyttävää kuin kumpaakaan näistä.

Jos olit mietin, se sai todellinen nimi. Tervehdi "N-Mark."

Ajatus, mukaan NFC Forumin, on tämä:

"Leviämisen oNFC tunnisteita, jotka ovat mukana N-Merkitse kontaktipisteen rakentaa kuluttajien tietoisuus NFC lähteinä arvokasta, yksinomainen tietoa ja uusia tapoja rikastuttaa elämäänsä."

Android puhelin symbolit mitä ne tarkoittavat

Mutta toisaalta, se on yksi asia vievät tilaa siellä. Ja riippuen puhelimen valmistaja, tila voi hyvinkin olla arvossaan. Kuvassa näet yllä, olemme käyttäneet neljä puhelimet neljästä valmistaa - Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Nexus 5 (Google puhelin, teknisesti) ja Motorola Moto X (skaalata jopa 1080px). NFC on käytössä kaikissa neljässä laitteissa, mutta vain kaksi niistä näyttävät ikonia. Joissakin puhelimissa voit näyttää akun prosenttiosuuden ottaen enemmän tilaa. Operaattorin puhelinta värisemään tai äänettömällä voi kestää toista paikalla tai kaksi.

Mutta odota! Haluatko nähdä N-Mark! NFC sanoo niin!

"Yhä kuluttajat menevät yksinkertaisesti recognizting N-Mark aktiivisesti etsivät sitä. Tämä puolestaan ​​lisää hyväksymistä ja lisäisi maailmanlaajuista kysyntää NFC Forum-yhteensopivia ratkaisuja."

Emme tiedä siitä. Mutta me tiedämme tämän: Että viiksellisiä N tai sivuttain Z? Se N-Mark. Se on NFC.

Related viestiä

  • Miten palauttaa iPod? Täysi Vastaus Applen iPodeja on symboleja, jotka ilmaisevat saman asian esille useita versioita soittimen. Kansio huutomerkillä tarkoittaa ...

  • Tekstiviestejä Symbolit List Monta kertaa kuulemme uuden sanan ja kiire viitata sanakirjaa sen merkityksen. Uusia sanoja lisätään kielen joka toinen päivä, sen on vaikea pitää kirjaa niiden ...

  • Jaa Tunteet käyttäen teksti Hymiöt Mikä saa ihmiset suuria taidemaalareita, suuri näyttelijät tai suuri runoilija Se ei todellakaan ole helppo kysymys, mutta ei, en ole yrittänyt hämmentää ja sanoa, että he ...

  • 4 tapoja Make Your Juuret Android Phone ajaa nopeammin Eilen näimme 5 hyödyllisiä tapoja, joilla käyttäjä voi nopeuttaa hänen ei juurtunut Android puhelin. Kuten jo mainittiin, että juurtunut Android ...

  • Näytön symbolit 12.02.07, 17:28 Säie # 1 Screen symbolia Cross-hiukset symboli Jos se on vain ristikko, joka on osoitus siitä, että 911 GPS-paikannus on käytettävissä. Ellet kääntää ...