Blackberry puhelin putosi veteen, mitä tehdä

Miten minun BlackBerry selvisi uida WC

Minun BlackBerry, kun toipumassa keskiviikon uida. Ina Fried / CNET

Se on jokaisen gadget rakastaja painajainen ja keskiviikkona se tuli minun todellisuutta.

Minun BlackBerry meni yhä niin lyhyt kierros CNET LVI tilat. En ole varma, miten se päätyi tarkalleen missä se teki, mutta riittää kun sanoo, se teki. Ja vastata kysymykseen ennen kuin kysyt, se oli puhdas kulhoon.

Blackberry puhelin putosi veteen, mitä tehdä

Vedin sen ulos sekunnissa kuulon että pelätty tilkka. Pudistin sen pois, kuivataan, ja suuntasi minun työpöytä nolostunut ilme naamaani.

ads

Nopealla silmäyksellä varmistaa, ettei kukaan odotti, googled "Mitä tehdä, jos matkapuhelin kastuu."

Kuten ehkä tai ehkä tiedä, monet matkapuhelimet täyttää loppuun käymällä altaat, porealtaat, ja muiden säiliöiden eri muotoja ja sisältöjä. On niin monia tällaisia ​​tapauksia, matkapuhelimet nyt indikaattoreita, jotka osoittavat, ovatko ne saaneet märkä ja ovat siksi kelpaa vaihtolaitepyyntösi.

Soitin Verizon Wireless kuinka usein näin tapahtuu. Vaikka tiedottaja Jeffrey Nelson ei ollut vankka numeroita, hän sanoi: "En usko, että se tapahtuu melkoisesti enemmän kuin ihmiset ymmärtävät."

Nelson sanoi hänen oma serkkunsa on pudonnut hänen BlackBerry wc kahdesti ja Facebook ystävä pudotti puhelimen kupin kahvia aamulla. (Verizon ihmiset myös avuliaasti muistutti minua tämän puhelimen. Pitäisi en todellakaan halua puhelimen, joka pystyy käsittelemään vettä.)

Onneksi jopa joitakin ei-vedenpitävä laitteisiin hengissä vesieliöille ordeals ja siellä on runsaasti neuvoja Internetissä siitä, miten maksimoida oman mahdollisuuksia.

Vedä akku. Tarkistaa. Varmista, että kaikki on mahdollisimman kuivaksi. Joidenkin mielestä paperipyyhkeitä tai ne silikageeliä pakkauksissa imeä kosteutta, kun taas toiset suosittelevat kulho kypsentämätöntä riisiä.

Seuraavan neuvo on jättää se päivän tai kaksi. Älä testaa sitä. Vain anna sen kuivua.

Se oli kova osa. Se vain ihmisen luonto - tai ainakin minun luonto - vain anna sen istua siellä.

Täytyy myöntää, en koe sitä useita kertoja eilen.

Blackberry puhelin putosi veteen, mitä tehdä

Näin elonmerkkejä, mutta se oli selvästi ei toimi kunnolla. Joskus virran merkkivalo menisi eikä mitään muuta. Muina aikoina se näyttää pyörivä, mutta näyttö ei ole taustavalaistu.

Aika ilman minun BlackBerry oli hämmentävä. Olla pois tietokoneesta on yksi asia, mutta ei tarkista sähköpostini muutaman minuutin välein oli luonnoton.

Bussissa kyydin kotiin, olen miehitetty itseäni Yahtzee seikkailu minun iPod Touch. Heti kun sain kotiin, olen nopeasti kirjautunut Outlook Web Access mitä elintärkeitä viestit olin kaivannut, että 30 minuutin työmatkan kotiin.

Yritin teeskennellä se ole iso juttu. I kypsennetty päivällinen ja istui katsomaan "Idols" finaalissa. Jollain tavalla, se oli hyvä. Minulla ei ollut mahdollisuutta tarkistaa viserrys, mikä olisi väistämättä johtanut minut joitakin spoileri peräisin East Coast pöhkö.

Mutta olin selvästi huonossa kunnossa. Kumppanini kyseli jos jotain oli vialla.

Yritin parhaani vastaväitteitä.

"Sinä vain näyttävät pois", AJ sanoi.

"Olen kunnossa", vaadin.

How do you say, "Se ei ole sinun kulta. Minä vain kaipaan BlackBerry?"

Menin nukkumaan hartaasti toivoen herätä kirkkaampi päivä - ja näyttö.

Kun laitoin akun tänä aamuna, sydämeni lept kuin tietokoneen näyttö tuli elämään. Tiimalasi kehrätty mitä tuntui ikuisuudelta. Lopulta kuitenkin minun tuttu aloitusnäyttö ilmestyi, paljastaen kaikki sähköpostit, tekstiviestit, ja Facebook päivitykset, jotka oli virtautetaan aikana puhelujani kuivumisen.

Iloni laantui jonkin verran, kun olen yrittänyt vastata editorin sähköposti. Yritin kertoa hänelle, "Olen saanut sen" vastauksena tarinan idea, mutta näyttö osoitti outo sekoitus "h" s ja "l" s.

Silti se on askel oikeaan suuntaan. Tein työmatka toimistoon torstaina pystyy ainakin lukea sähköpostia, jos ei vastata.

Kun saavuin toimistoon, muutamaa avaimet toimi kunnolla. Kun minun aamu leivos, näppäimistö näytti olevan täysin toimiva. Yritin testiviesti. Se toimi.

Innoissaan, juoksin pois näyttää työkaveri.

Hän katsoi lyhyt sähköpostitse. Mikä on iso juttu, hän sanoi.

No, näette, puhelimeni oli hieman valitettava vettä tapaus.

"Et pudota sitä wc, ethän?"

Related viestiä

  • 350 пользователей сейчас Lue tahmea postitse tarkista uusia viestejä. ja etsi ennen lähettämistä postitse. Haluatko laitetyyppi ja IOS version vieressä käyttäjätunnuksesi? Määritä laitteen ja ...

  • Samsung Galaxy S6 kastunut - Ensiapu Vinkkejä Samsung Galaxy S6 ei ole kuin hänen edeltäjänsä vedenpitävä, mikä tarkoittaa, että jopa pieni määrä vettä kosketus voi johtaa tekninen ...

  • Tervetuloa Free My BlackBerry! Hei ja Tervetuloa FreeMyBlackBerry uusilla verkkosivuilla! Freemyblackberry on maailmankuulu vapaa Blackberry lukituksen palvelu, joka voi avata kaikki lukitut GSM / HSPA / AWS ...

  • Saat upeita subaqueous valokuvia iPhonen! IPhonessa on unelmia. Unet tutkia valtameren lattiat Mariaanien hauta kuin James Cameron älypuhelimen stratum. On vain ...

  • Puhelin minecraft Android vapaa mielessäni Axwell raamattu 4 puhelin Wiz puhelimessa q19i pinoy sisältöä ilmaiseksi 2go kannettavan vapaasti 2go BlackBerry 8520 puhelin 2go käsittelijä java puhelin puhelimeen q19i ...