Ios 9 whats uusi youtube

Uutta iOS Management iOS 9

Koska alkuaikoina iOS, Apple on aina tehnyt suhteellisen helppo määrittää iOS laitteita tarpeisiin hallittujen asennuksia kouluissa, yritykset ja muut massa-käyttöönottoa tilanteissa. Pahus, jopa vanha kunnon iPod Classic oli "museo mode", joka voisi lukita laitteen näyttämään huomautuksia ruudulle ääntä toistetaan.

Ios 9 whats uusi youtube

Viime vuosina, IOS käyttöönotto on tullut "ammattimaiseksi" – joka saattaa olla kiertoilmaus "monimutkainen". Rehellisesti, kaikki massa tietokone käyttöönotto on syvästi monimutkainen kun saat alas se. Paras järjestelmät automatisoida lähes kaiken. IOS käyttöönotto, koska se on kehittynyt viime vuosina, on yleensä pidettävä useimmat liikkuvien osien lähellä pintaa. Nämä osat ovat olleet vaikeaa tai mahdotonta automatisoida ja helppo unohtaa tai unohtaa. Se olisi hienoa, jos suurin osa näistä osista olivat vapaaehtoista, mutta ne eivät ole.

ads

Pääosat iOS käyttöönotto on Mobile Device Management palvelinta konfigurointiin ja tarkkailla laitteita, Volume osto-ohjelman irto-osto sovelluksia App Storesta, ja laitteen käyttäjä ottaa Apple ID.

Kun Apple käynnisti Volume osto-ohjelman, ne otettiin kyky ylläpitäjät määrittää sovellusten käyttäjien Apple tunnuksia sijaan laitteisiin. Tämä esitteli myös vaatimuksen, että jokainen laite on yksi, tunnistettavissa käyttäjä, jolla on toimiva Apple ID.

Tämä oli melko hyvä ajatus alkuaikoina IOS yrityksessä. Nämä olivat päiviä, jolloin Käyttäjät ovat tuovat oman iOS laitteita toimimaan ja yritykset joutui tekemään sovelluksia heidän saatavillaan. Se ei ollut niin hyvä idea enemmän keskitetysti hallittavissa asennuksia, joissa laitteen käyttö on ehkä tehtävä suuntautuneita kuin käyttäjille suunnattuja. Mieti: supermarket työntekijä poimii yksi kahdestakymmenestä käytettävissä iPads tehdä varaston valvonta. Se ei ollut suuri koulujen, jossa monet käyttäjät eivät ole Apple tunnukset ja ei ollut työkaluja suurin luomiseen mainitun tilejä.

Haluaisin kertoa teille, että IOS 9 korjaa kaikki nämä ongelmat. Valitettavasti en voi kertoa. Mitä iOS 9 tekee on korjata yksi ongelma, kun otetaan käyttöön toinen.

Ios 9 whats uusi youtube

IOS 9, Apple on poistaa vaatimus on Apple ID aktiivinen kunkin laitteen, pitäen useimmat eduista Volume osto-ohjelman, kuten over-the-air-sovelluksen asennus ja muistaa. Tämä on kuitenkin hyvin paljon yksi askel eteenpäin ja yksi askel taaksepäin.

Kun olet jokaisen laitteen käsissä käyttäjälle Apple ID, mutta vaikeaa oli päästä tähän pisteeseen, ainakin jokaisella on toimiva iCloud tili, johon laite voidaan tehostaa katastrofien varalta.

Uuden Apple ID-free "laite toimeksianto" lähestymistapa ei ole toimiva Apple ID tai iCloud tilin laitteeseen. Tämä tarkoittaa sitä, ei ole olemassa mahdollisuutta over-the-air varmuuskopio laitteen. Tässä vaiheessa on epäselvää, mitä ylläpitäjiltäkin pitäisi tehdä varmuuskopioida laitteen määräämä iPads. Applen lyhyt neuvoja WWDC oli -sovelluskehittäjien tulee "tallentavat tietoja pilvi". Ilman toimivaa Apple ID käyttää iCloud varastoinnin ratkaisu kovasti näyttää "on erillinen tili jokaiselle app". Kouluille, tämä on painajainen paljon, paljon pahempi kuin kipu tehdä Apple tunnukset jokaiselle opiskelijalle.

Minä en tiedä. Ehkä me vain tehdä ilman varmuuskopioita?

On kaksi muilla aloilla, jotka ovat saamassa joitakin merkittäviä parannuksia iOS 9, ja molemmat liittyvät tehostuneet kyvyt Mobile Device Management (MDM) palvelimia.

MDM palvelimet tehdä kaksi asiaa: he lähettää komentoja laitteen joko suorittaa toimintoja tai määrittää itsensä jollakin tavalla. IOS 9 tuo parannuksia molempiin.

Ios 9 whats uusi youtube

IOS 9 on useita uusia komentoja että MDM palvelin voi lähettää iOS-laitteella. Ehkä kaikkein tärkein on komennon "käyttöjärjestelmän päivittäminen". Tämä on erityisen hyödyllistä tilanteissa, joissa ottaa iOS laitteita palattava tukikohtaan päivittääkseen niitä on erityisen vaikea. Myös komento, joka on tehokkaasti "lataa päivitys nyt ja asentaa sen myöhemmin".

Tämä on erittäin hyödyllinen kouluille, joilla on OS X Caching Server perustettu. Ylläpitäjät voivat lähettää käskyn ladata käyttöjärjestelmä kouluverkko, jossa se on nopea, mutta pyytää, että varsinainen asennus tapahtuu myöhemmin välttämään laitteen pois käytöstä osan koulupäivän.

Myös uusia asetuksia iOS 9 hallita muun muassa laitteen taustakuvaksi, salasana muuttaminen ja laitteen nimi. Nämä kaikki ovat tervetulleita kouluissa. Laitteen nimi on mitä osoitetaan tietty iPad kun se osallistuu pudottaa lentokoneesta. Yksi hauska peli meidän koulussa on ollut korvata laitteen nimi vaihteluväli. köh. humoristinen emoji.

Voisi ajatella se on outoa rajoittaa mahdollisuus muuttaa laitteen salasanojen mutta se on aika yleistä kouluissa – erityisesti peruskoulussa – opettajien tarvitsevat oppilaiden laitteisiin, kun he eivät ole siellä. Jos opiskelija on vaihtanut pääsykoodi määritetyn arvon, se vaatii MDM admin lähettää salasana reset komennon laitteen (ja toivottavasti laite on online-tilassa) tai odota, että opiskelija palaa.

On olemassa monia muita kokoonpano parannuksia, jotka ovat enemmän kiinnostusta yritys. Erityisesti on nyt paljon enemmän vaihtoehtoja VPN konfigurointi ja valvonta pariksi Apple Watch.

Lopuksi, Apple Configuratorissa vastaanottaa massiivinen huolto. Apple Configurator on Applen Mac-pohjaisen massa konfigurointityökalu iOS laitteita, jotka korvannut alkuperäisen iPhonen Configuration Utility. Life Apple Configuratorilla 1.0 on ollut – kuinka sen sanoisin – haastava ajoittain.

Apple Configurator 2.0, monoliittinen luonne sovellus ei enää ole. Se on modulaarinen ja voit tallentaa "piirustuksia" – erityisiä kokoonpanoissa että voit toistaa kiinni monia laitteita. Sen pitäisi olla hyvä päivittää niille, jotka sitä tarvitsevat, mutta Laitteen Ilmoittautuminen ohjelma on yhä korvaa tarvetta Configuratorin monissa keskitetysti hallittavaksi-asennuksia, joissa nimetyt henkilöt ovat ja käyttää laitteita. Configurator pysyy hyödyllinen yhteinen asennuksia ja geneerinen kioski-tyyppinen iOS skenaarioita.

Kaiken IOS 9 on edistysaskel iOS järjestelmän ylläpitoon – tietyissä käyttöönottotilanteet, jotka olivat aiemmin erityisen vaikeaa.

Haluatko Lisää MacStories?

Club MacStories tarjoaa yksinoikeus käyttää extra MacStories sisältöä. toimitetaan viikoittain.

Club MacStories auttaa löytää parhaan apps laitteille ja saada irti iPhone, iPad ja Mac. Plus, se on valmistettu Italiassa.

Kuinka käyttää iOS 9 kuva-kuvassa-ominaisuus YouTube

Katso maksimikoossa

Esimerkki YouTube video soitetaan IOS 9: n kuva-kuvassa-toiminto kautta PipTube.

Jason Cipriani / CNET

Kun Apple julkisti iOS 9 iPad, yhtiö paljasti uuden kuvan-kuvassa tilassa. Kiitos uuden ominaisuuden avulla käyttäjät voivat minimoida tuettu videoita ja jatkaa katselua niitä samalla moniajon iPad.

Kun minimoitu, video muistuttaa FaceTime ikkunan, voit liikkua ja kokoa tutun nipistämällä zoom ele.

Se sanoi, App kehittäjät ovat sisällyttää uusi ominaisuus niiden sovelluksia. Vaikka yhtiöt kuten Hulu ja HBO ovat päivittäneet iPad sovelluksia riittävällä tuella YouTube ei ole. Ja se on turhauttavaa kaikille, jotka usein käyttää YouTube.

Luonnollisesti kehittäjä on luonut workaround kuroa YouTuben yhteensopivuuden puute. Sovellus, PipTube lähinnä toimii YouTube pelaaja lisäetuna on mahdollistaa kuva-kuvan tilassa.

Kun se on asennettu, sinun täytyy lisätä PipTube Tänään-widget iPadissa. Muutoin avulla voit nopeasti avata kopioitu YouTube linkkiä sovelluksen. Voit seurata ohjeita tämä viesti, jos et ole varma, miten lisätä vekotin.

Kuvakaappaus Jason Cipriani / CNET

Kun ensimmäisen käynnistyksen, PipTube tulee olemaan opetusohjelma video, jossa näkyy nopein tapa käyttää sovellusta. Tässä tekstiversio:

  • Kun löydät videon YouTube-sovelluksen napauttamalla osakkeen painiketta, sitten Kopioi linkki .
  • Seuraavaksi liukuu alas ilmoituskeskus ylhäältä iPadin näytön, ja kosketa PipTube vekotin (kuvassa alla), jonka pitäisi olla yhteys, joka alkaa "Katso video:" seuraa nimi videon.
  • Sovellus avaa, antaa sinulle mahdollisuuden, jotta kuva-kuvassa-tilassa.

Katso maksimikoossa

Toki, ihanteellinen ratkaisu olisi, että YouTube-sovelluksen tukemaan ominaisuutta, mutta vasta se päivä tulee (jos se koskaan ei), PipTube tarjoaa luotettavan ratkaisun.

PipTube on saatavilla App Storesta $ 1,99 / AU $ 2,99 / £ 1.49.

Related viestiä

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

  • LogoGuess Sana vastauksia ja Huijaukset Logo Guess vastauksia Logo Guess on vaikea, kilpailukykyinen app-branding peli, joka testaa tietoa maailmanlaajuisia tuotemerkkejä ja kuvakkeita. Luoma Xin Wenwei, ...

  • Whatsapp Nokia 6300 ja 6303 Onko Whatsapp Käytössä Nokia 6300 ja 6303 mahdollista? Nokia 6300 ja Nokia 6303 on kaksi puhelimiin julkaistiin vuonna 2007 ja 2009. Tällä aikaa luovuttamisen, ...

  • Bluetooth-tekniikka Basics Tervetuloa Bluetooth 101. Tässä top asioita, sinun täytyy tietää Bluetooth-tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen langattoman viestinnän standardi, joka yhdistää ...

  • Mikä mobiiliystävällistä? Seo> Mobile> Mikä mobiiliystävällistä? Päivitetty: 07 kesäkuu 2015 Mobile ystävällinen verkkosivut Mitä tarkalleen tekee sivun, koska Google kutsuu sitä "mobiiliystävällistä"? 1 Totuus ...