Ipad 3 hinta Pakistanissa whatmobile

iPad 3 64GB 4G + WiFi Hinta Pakistanissa

Rs. 79500

Apple iPad 3 Wi-Fi Review

Yrityksen taustaa:

Apple, yhdysvaltalainen monikansallinen yhtiö, pidetään yhtenä parhaista yrityksistä tuottaa laadukkaita ja luotettavia sähköisiä tuotteita. Yritys on saamassa suurimman mahdollisen hyödyn jatkuvasti kehittyvän ja nopeasti etenevät teknologiaa tuottamalla jotkut ansioitunut laitteita, jotka arvostavat iikka jokaisen eri puolella maailmaa. Ulos niin monia virtoja erittäin laadukkaita iPads, viimeksi käynnistänyt gadget on Apple iPad3 Wi-Fi.

ads

Ipad 3 hinta Pakistanissa whatmobile

Kapasitiivinen LED-taustavalaistu kosketusnäyttö postmodernin gadget on esillä uusinta teknologiaa in-plane switching (IPS) ja ohutkalvotransistori (TFT), jotta voit nauttia innovatiivisen ja miellyttävä kokemus videon katselun. Lisäksi se, tyhjästä kestävä lasi ja oleophobic pinnoite tekevät TFT-näyttö vahvuus, lisäsuojaa ja erinomainen selkeys.

Koska tavanomainen käytäntö, älypuhelimet saavutetaan monia kookkaita sovelluksia, jotka, vaikka toiminnassa, nopeasti purkaa kaikki energiasta laitteen lyhytaikaisena akku, jolloin äkillinen ja toivottuja tauon viihteen. Nyt on aika päästä eroon niin kiusallista ongelmia kuin Li-Po 11, 560 mAh akku tämän laitteen voi antaa sinulle valmiusaika jopa 720 tuntia, joka voidaan muuntaa puheaika on vähintään 10 tuntia.

Aivot suosikki iPad koostuu erittäin voimakas ja erittäin tehokas kahden ytimen Cortex-A9-prosessori, joka antaa sinulle ohikiitävä nopeus 1 GHz on tarkkaa. Joten, sinun ei tarvitse odottaa edes muutaman sekunnin niin paljon raskaita sovelluksia päästä alkuun sisällä mielijohteesta hetki.

Varmin, tehokas ja kätevä tapa tallentaa tärkeät yksityisiä tietoja on, että online-tallennustilaa, koska se ei voi vain käsiksi missä tahansa maapallolla, mutta myös edelleen ulottumattomissa rikollisia. Toisaalta, luurin tai muita tietoja tallennuslaite voidaan joko kadonnut / varastettu tai väärin teidän tuttavat. Näissä kriittisissä olosuhteissa, iCloud palvelu tämän uuden teknologian ihme tulee teidän pelastus tarjoamalla 5GB verkkotallennustilaa joka on enemmän kuin vain riittävä tavallinen käyttäjä mahtuu sekalaisia ​​tiedostoja.

Ipad 3 hinta Pakistanissa whatmobile

Yhdessä muiden hienoja sovelluksia, löydät myös integrointi suuren sosiaalisen median sovelluksia, kuten Facebook ja Twitter, joka pitää sinut yhteydessä koko maailman ympäri teitä vaihdon ja toiveita, kommentteja, ajatuksia ja tietoa. Ne, jotka ovat päättäneet ostaa Apple iPad 3 täytyy ajatella itseään hyvin onnekas ihmisiä maailmassa, koska tämä all-in-one gadget pitää sinut nauttia laadukkaita audio / video pelaajia, jotka voivat pelata useita suosittuja audio- ja videoformaatteja. Mutta samaan aikaan, sinun on ymmärrettävä, että kaikkien näiden parannusten, yhtiö vaatii korkean Apple iPad 3 hinta ja joka tuntuu olevan reilusti.

Joitakin puutteita:

Limited Yhteydet: Epäilemättä älykäs laite on varustettu useita erinomaisia ​​ominaisuuksia ja on puhdaslinjainen valmistettu, mutta suurin puute on se, ettei tuki monille houkutteleva liitäntämahdollisuuksia, kuten GSM, GPRS ja EDGE.

Vanha Käyttöjärjestelmä: Monet versiot käyttöjärjestelmän ovat aivan käytettävissä Apple, vaan vanhan ja vanhentunutta versiota käyttöjärjestelmästä, iOS 5.1, asennettu gadget downgrade arvo tämän, muuten ylimääräinen laite.

Epäilemättä uusimman Apple sisältää joitakin pettymys puutteita, mutta, jos paljastaa laitteen, tapaat jalomielinen toimintoja, joita ei ole huomioitu iPads koskaan aikaisemmin. Oli miten oli, koska korkea Apple iPad 3 hinta Pakistanissa, monet kiinnostuneet yksittäiset henkilöt eivät pysty käyttämään sitä.

Related viestiä

  • Iphone 5 Hinta Pakistanissa kertoimet vedonlyönti rahamäärä tarvitaan ostaa jotain; "Bensiinin hintaa"; "Hän sai uuden auton myös erinomaiset välit"; "Kuinka paljon on vahingon?" ...

  • Korean kännykkää Samsung Galaxy S4 I9500 Dual Core Korean 4.2.1 Android Matkapuhelin Pakistanissa Tietoja Tekniset tiedot: Free Delivery / Toimitus Tuotetiedot: Samsung Galaxy S4 I9500 dual ...

  • HTC Mobiles Ranking 98. paras Global Brands 2011 HTC puhelimissa brändin nauttii otsikko maailman ensimmäinen valmistaja esitellä langattomien ja kosketusnäyttö teknologian kannettavat ...

  • Kuvaus Nauti nopeimmin ladata, messaging, ja selailu nopeudet 3G puhelimeen. Wi-Fi Capable Vähennä tiedonsiirtoa vaihtamalla saumattomasti 3G langattomiin ...

  • iPhone 7 Hinta tiedot Huhujen mukaan seuraava iPhone aiotaan nimetty iPhone 7. Ei ole helppoa ennustaa huomioon edellisen malleja, miten Apple julkistaa tai vapauttaa sen ...