Ipad sovellukset, kirjoittaa mitä sanoa

Olemme erittäin ylpeänä uuden pelin: Doctor Who: Say What You See! Mukana yli 150 Doctor Who merkkiä, aparaatti, jaksojen nimet ja hirviöitä, tämä on perimmäinen palapeli peli Doctor Who faneja. Ja se on ilmainen iPhonessa. Android ja Kindle jos lataa se nyt!

Olemme työskennelleet pelin salassa 18 kuukautta nyt, ja ovat todella ylpeitä siitä, mitä olemme onnistuneet saavuttamaan toimimalla yhteistyössä BBC Worldwide. Teos on luotu Ryan Firchau, ex-konseptiartisti peliin Studio Harvinaiset (Kuka tuotettu kuten helmet kuten Banjo Kazooee sarja, Conker n Bad Fur Day, ja tietenkin klassinen Kultasilmä), ja se on todella kaunis.

ads

Ipad sovellukset, kirjoittaa mitä sanoa

Peli sisältää kolme maalausta, joista jokaisella on 50 Doctor Who liittyviä pulmia. Olemme telineissä aivomme keksiä eniten ovela arvoituksia olemme vielä kehitetty, ja me tiedämme aiot rakastaa työtä niiden läpi.

Voit käydä Gallifrey, koti Time Lords, kestää matka Totter Lane, jossa ensin lääkärin toteutunut, tai jopa ottaa hämmentävä matka sydämeen TARDIS itse!

Tietenkään kaikki eivät ole hardcore Doctor Who tuuletin, ja niin olemme lisänneet äänimeisseli toiminto, jonka avulla voit skannata kankaalle piilotettu vihje kolikoita, ja "Stuck" -painiketta, joka paljastaa kourallinen vastauksia saada sinä aloitit.

Doctor Who: Say What You See on ilmestynyt!

Noutolinkit:

On se aika kuukaudesta jälleen uusi kangas Say What You See! Ja juhlia paahtavan kesän, olemme avaamassa baarissa, ja jossa sinua pyydetään nimeämään 50 juomien olemme muuttui arvoituksellisesti kuva palapelit uudessa "Happy Hour" kankaalle.

Itse asiassa, miksi ei tehdä siitä juomapeli? Oikeastaan, älä tee sitä, sinun on A&E ennen kuin edes puolivälissä vaikka. Joka tapauksessa, lataa tämä loistavasti humalaisen uusi kankaalle Say What You See: The Collection app, tai pelata Facebook!

Dragon sanelu Voit Luonnollisesti Puhu iPadiin.

Niille, joilla oireet merkkejä RSI ja niveltulehdus, kirjoittamalla iPad virtuaalinen näppäimistö on alle tähtien kokemus. Jopa Applen oma näppäimistö telakka ei ole kaikkein ergonominen ratkaisu niille, jotka haluavat kaareva tai split näppäimistöjä. Monet näistä kipeä kädet Mac ovat kääntyneet MacSpeech Dictate . ja iPhone, Dragon Sanelu heidän tietojenkäsittely tarpeisiin. Se on siunaus on niin hämmästyttävää puhe ohjelmisto, jonka avulla voit luoda asiakirjoja, lähettää sähköpostia, ja Mac, ohjata kone vain äänesi. Niille perehtynyt iPhone asiakas, voit huomioimaan Dragon uusin iterointia iPad. Se on älykäs, yksinkertainen, ja suurta hyötyä niille, jotka haluavat siirrettävyyttä iPad, mutta eivät kykene kirjoittamaan pitkiä aikoja.

Ipad sovellukset, kirjoittaa mitä sanoa

Dragon Sanelu

Sanelu ohjelmisto yleensä on jokseenkin outo asia henkilölle, joka ei ole koskaan harjoitellut sitä, varsinkin jos yrität asiakirjoja. Niille, jotka ovat pelataan tai omalla MacSpeech, suorittaa komentoja, mielestäni on varsin intuitiivinen. Voit avata selaimen ja noutaa postin taas tunne kuin tähti tilaa kadetti. Mutta kun se tulee "kirjallisesti" asiakirjoja sanelu, sinun täytyy oppia uusi tila ajattelua.

Kun me kirjoittaa, tyyppi, ja asiakirjoja tekstiä, kun ihmiset olemme langallinen lisätä, että pilkku ja paikka aikoja hyvässä muodossa. Mutta kun puhumme, emme toistaa samat välimerkkejä, kuten keskitymme tunne, korostetaan avainsanoja, ja pysähtyen välillä johtoajatusta. Varmasti on olemassa keinoja, jotka auttavat matkivat näitä asioita, kuten kursiivilla ja ellipsejä, mutta tietokoneohjelmat ei aina fiksu arvioida tai ymmärtää, miten tehdä mitä tulee ulos suumme, ja jäljentää se tekstimuodossa.

Esimerkiksi kun käytän Droid Google navigointi tai sen universaali hakutoimintojen, jos teksti lähetetään takaisin minulle, ei ole koskaan ajan tai pilkulla. Se ymmärtää, mitä sanat tulevat suustani - että on tulossa melko helppoa. Mutta kaikki päätyy run-on lause. Great hakukoneen, mutta huono tuottaa asiakirjoja. Sama tapahtuu useimmat, elleivät kaikki puheentunnistussovelluksia. Kun taika tapahtuu, on se, miten puhut sanoi ohjelmisto.

Vaikka nämä tuntevat Dragon sanelu ei ole ongelmia ohjelmiston avulla, aloittelijoille saattaa olla hidas alku. Pohjimmiltaan, jossa sanelu ohjelmisto, sinun täytyy puhua, kuten kirjoitat. Jos haluat sijoittaa pilkku rangaistuksesi, sinun täytyy fyysisesti sanoa, "pilkku". Tämä henkinen siirtyminen vain puhua, todella asettamalla se melko mekaaninen keskustelu, voi olla vaikeaa aluksi. Katsotaan seuraava esimerkki:

"Hei! Olen (todellakin) mukava nähdä teitä," muuttuu: avoin viestiä Hei siellä huutomerkki olen avoin sulkuja todella lähellä sulut mukava nähdä sinua pilkku lähellä lainaus. Nyt jos olet ajatellut käsittelyssä, että oli huono, kuvitella sanoen se? Todellisuudessa se ei ole vaikeaa, mutta vain eri ajattelutapa. En todellakaan tarvitse laittaa paljon ajatellut kirjoittamista punctation, mutta kun puhutaan, se vie keskittymisen ja keskittyä tekemään sitä. Aikanaan, vaikka se ei tullut luonnollista.

Nyt kun olemme kattoi puhuminen konventioiden puhuessaan Dragon sanelu iPad, nyt puhua enemmän itse sovellusta. Siksi olemme täällä oikeassa? Sovellus itsessään on puoliksi miellyttävä käyttää. Yhtäältä puheentunnistus on suuri. Vaikka en ole tajunnut, miten sanoa "Olen valmis kanssasi, ajan" ja on se tunnistaa sanan eikä punctation. Nyt sen sijaan, ihmettelen muokkauskäyttöliittymässä, vaikka näen miksi se on toteutettu.

Dragon Sanelu Record

Aloittamisessa Dragon sanelu iPad, ei ole mitään, mutta karu punainen painike, joka seisoo yksin, vain odottamassa painaa. Kuka helvetti ei halua painaa iso punaiset napit? Joten te, "napauttamalla ja sanella."

IPad ei ole isku reikä (mikrofoni), ja iPad näyttö ei ole paljon tilaa äänen baareja venyttää ja tanssia koko sen avaruus. Niin ei vain sinä tilalla tämän jättiläinen "mikrofoni" lähelle kasvoja, näytön tuhlaantuu näytetään vain visuaalisia tehosteita. Plus, jos sormet sattuvat luistaa ja koskettamalla näyttöä kun olet nauhoituksen, se päättyy. Ajan.

Dragon Sanelu toimii äänittämisen lähettämällä näytteet ulos pilvi maailmaan jonnekin, sitten palaavat sinulle oikea käännös. Tämä pitää sovellus pieni, muuntaminen nopea, ja sanelun oikea. Joten tällä hetkellä, tämä on kaikki Nuance voisi tehdä: tarjota melko tallennus käyttöliittymä. Vaikka Minusta se on hukkaan. Jos mahdollista, haluaisin kovasti nähdä mitä sanon ruudulle reaaliaikaisesti. Vaikka siellä on viive tai viiveellä, kyky nähdä tekstin jatkat dialogi olisi uskomattoman hyödyllistä sekä uusille että kokeneille käyttäjille. Plus, se poistaisi tallennus rajapinta, joka on muuten täysin hyödytön muuta kuin arvioida, kuinka kovaa hengitystä on kun et puhu (vakavasti - se on herkkä, mutta ei tallennu).

Puheentunnistuksen on huippuluokkaa, ja jopa oikein aktivoidut yritysten nimet kuten Apple ja Microsoft. Hell, jopa iPad (jotain minun Droid on joskus vaikeuksia ymmärtää) oli kirjoitettu oikein. Joten annan asianmukaisen liuennutta ainetta tärkein osa Dragon Dictation - se on vakava ohjelmisto. Mutta se luultavasti viimeinen todella hyvä asia on se, koska jotkut UI päätökset on puhuttu (sekä hyviä että huonoja tapoja).

Dragon Sanelu Huomautuksia

Jos olen Mail, Safari, Pages, Twitterrific, tai mikä tahansa muu normaali sovellus, salakuuntelu alueella, jossa voit muokata tekstiä aina alustaa näppäimistö. Aina. Silti jostain syystä Dragon sanelu, he ovat tehneet jotain hieman tavallisesta tehdä varten "pikamuokkaus kokemus." Näppäimistön sijasta, sinun aluksi kosketa sanoja, jossa voit valita luettelosta samankaltaisia ​​sanoja korvata se, tai poistaa sen kokonaan. Mielestäni se on vähän outoja (koska se ei ole vakio), mutta se ei ole huono.

Pääset näppäimistö, sinun täytyy napauttaa näppäimistökuvake alareunassa käyttöliittymä. Se on okei, mutta se ei ole luonnollista. Miksi häly - miksi ikoni? Tosiasia on, että tämä ei ole tarkoitus olla tekstinkäsittely tai tekstinkäsittelyohjelma. Se on tarkoitus olla puhetta sanelu sovellus, joten painopiste on puheentunnistus ja sana korvaaminen. Ajatuksena on, että jos minä esitellä teille näppäimistö, saatat epäillä, että puheentunnistus on tarkka. Olen tarkoita, että sinun täytyy korjata virheet. Joka ei ole lainkaan, koska itse asiassa, Dragon Sanelu pystyy ymmärtämään, mitä sanon täydellisesti 90% ajasta. Se ei ole UI päätöstä, vaan älytuote päätös.

Muuten, käyttöliittymä on tyypillinen. IPadiin pystyasennossa, sinun täytyy tutustua muistioon olet parhaillaan. Vaaka-asennossa, saat ylimääräisen sivupaneeli, jossa luetellaan kaikki viimeaikaiset muistiinpanoja. Ylimpänä käyttöliittymä on muutamia painikkeita, joiden avulla voit aloittaa uuden merkinnän, poistaa nykyisen muistiin työskentelevät, ja viedä sen leikepöydälle kautta leikata ja kopioida, tai sähköpostitse.

Dictation fanit rakastavat Dragon Sanelu. Se on aika erinomaisesti pystyy käsittelemään mitä heittää (sanoa?) Sitä. Muokkauskäyttöliittymässä ei ole suuri, mutta onneksi sen ulkonäkö on siisti ja sinun on pääsy vakiotyökaluja tarvittaessa (epätodennäköistä). IPhone, iPod touch (2G & up), ja iPad versio on yksi ja sama, voit käyttää saumattomasti Dragon sanelu kanssa kaikilla alustoilla. Vapaa App Storesta . ei ole mitään syytä olla kokeilla. Puheentunnistuksen räjäyttää sinut.

Haluatko Lisää MacStories?

Club MacStories tarjoaa yksinoikeus käyttää extra MacStories sisältöä. toimitetaan viikoittain.

Club MacStories auttaa löytää parhaan apps laitteille ja saada irti iPhone, iPad ja Mac. Plus, se on valmistettu Italiassa.

Related viestiä

  • . seuraavalle tasolle vianmääritys New tekniikka on osunut maailmaa viime aikoina ja tämä on blockchain. Jokainen voi olla varma, että paljon keksintöjä perustuu blockchain tullaan syntynyt ...

  • iPhone / iPad Stuck päivittämisen jälkeen iOS 7? Tässä miten korjata se Tämä on harvinaisuus, mutta jos iPhone / iPad on juuttunut jonnekin Apple-logo tai palautustilaan (näkyy iTunes kuvake ...

  • How-To Geek Käytä Voice sanelu säästää aikaa Android-, iPhone- ja iPad Kosketusnäyttö näppäimistöt voi olla hidasta, erityisesti puhelimissa joissa on pieni näyttö. Voit kirjoittaa tekstiä enemmän luonnollisesti, voit käyttää ...

  • Veedeo App uskomattomia ominaisuuksia Veedeo sovelluksen. Helppo, nopea, intuitiivinen videoeditointi Making videoita Veedeo app on helppoa, nopeaa ja hauskaa. Tunne laiska? Load vanhoja videoita ja muokata niitä. Luo uskomattomia ...

  • Sovellukset ovat tulevaisuuden ystävyys-finding Jen Aprahamian, vasemmalle, ja Olivia kesäkuu Poole alkaen Hei! VINA. Tervetuloa tulevaisuuteen ystävyyden-havainto, tai niin sano toiveikas app päättäjille. On Squad, ...