Lataa whats up Nokia 5800

Top 100 paras uusi Windows Phone sovellukset Lumia 2015

Jokaisella on laskenut varten viehätysvoima Nokia 5800 . tehden siitä kolari osuma älypuhelin vuoden. Koska se käynnistää, se on osoittautunut suosittu sekä maustetaan älypuhelimien käyttäjille ja ensimmäistä kertaa faneille.

Tutustu uusin Nokia 5800 top 5 ilmaisia ​​pelejä

Lataa whats up Nokia 5800

Osa sen menestys kuihtuu sovellusten määrä ja työkalujen voit ladata suoraan kolmannen osapuolen sivustoista tai jopa suoraan laitteesta itsestään. Nokia lanseeraa Ovi Store . se oma App Store toukokuussa mutta sillä välin ajattelimme tuoda sinulle Top 10 vapaa apps joka Nokia 5800 omistajan pitäisi olla.

ads

Sports Tracker on yksi niistä sovelluksista, joka vain toimii. Et löydä mitään muuta kuin sitä missään. Jos harrastat liikuntaa säännöllisesti niin tämä on sinulle oikea työkalu. Kuten nimestä voi päätellä, se seuraa oman kehityksen, mutta koska se toimii synkronoituna GPS rakennettu 5800, se voi kirjautua reittejä ja myös pitää kirjaa parhaat ajat. Voit ladata tulokset Sport Tracker päällä ja jakaa niitä ystävien kanssa. Kaiken Sports Tracker tuo paljon sosiaalisen verkostoitumisen käyttäessään.

Toinen hyvä tapa hyödynnä GPS Nokia 5800 on käyttää Nokia Maps. Tämä uusin versio toimii saumattomasti 5800 sekä Maisema ja muotokuva tilassa. Se on loistava tapa suunnitella matkan kannettavan tietokoneen tai PC ennen kuin lähdet talosta, synkronoida sen oman Nok ja anna mennä. Nokia Maps 3.0 on lukuisia uusia ominaisuuksia, kuten AKäynnistä-up sekvenssi, joka vie sinut nykyisen sijainnin, pikku asioita, kuten 3D-kartan kierto keskeisiin maamerkkejä

Lataa Nokia Kartat 3

Fring on yksi niistä hyvin vähän apps, jonka avulla voit hyödyntää Wi-Fi ja julkinen kuormittajat. Se on VoIP ja chat client, joka toimii useimpien johtavien sosiaalinen verkosto työkaluja, tuo sinun yhteystiedot yhteen paikkaan. Tämä uusin versio on optimoitu hyödyntämään Nokia 5800: n kosketusnäyttö, joten napauttamalla kontakteja on paljon helpompaa.

Yksi niistä asioista huomaamatta paljon uudempi Noks on inclussion taskulampulle - älä kysy miksi, me vain tehdä! Nokia mayhave unohtanut lisätä tätä toimintoa sen laitteisiin, mutta se tuntuu hellästi muistaa sovelluksen. Eli tämä kolmannen osapuolen avulla juuri näin, se tuo valoa missä siellä kerran ollut mitään. Se käyttää Nokia 5800: n dual-LED-salama valot mahdollisimman tehokkaasti. Yksi varoituksen sana, koska tämä ei ole virallinen sovellusta olisimme käyttää sitä säästeliäästi mikään ei takaa sitä ei roskakoriin merkkivalot ajan.

Lataa whats up Nokia 5800

LATAA PhoneTorch

Nokia 5800 tulee Web joka on erittäin pieni selain itsessään mutta Opera Mini vain latautuu tasaisempia, nopeammin ja tekee niin paljon järkevämpää, varsinkin kun ajattelee se on ilmainen ja myös yksi parhaista puhelimen selaimista siellä. Se hallinnoi datanopeudet jättämällä useimmat vieviä sisällön takana, yksinkertaisesti tuottaa mitä sinun täytyy nähdä saada eniten selaimen kokemus.

LATAA Opera Mini

Jos haluat jakaa tiedostoja kannettavan tietokoneen tai pöytätietokoneen ja säilyttää kopio Nokia tämä kätevä sovellus on kaikki mitä tarvitset. Uusin versio Files Ovi on yhteensopiva Nokia 5800, mutta se kannattaa perustaa tämän siisti pieni vekotin, joka antaa sinulle pääsyn ilman kirjautua joka kerta.

Ladata tiedostoja Ovi

Qik ei tunnettu sovellus vielä, mutta se suosio kasvaa, koska sen avulla voit kaapata suoraa videokuvaa käyttämällä Nokia 5800 3,2 megapikselin kamera ja lähettää sen suoraan laitteesta suoraan muille käyttäjille. 5800 ei välttämättä ole paras ratkaisu tämän ohjelmiston, mutta se toimii hyvin ja on selvästi paras alalla.

Joten, haluat katsoa eilisillan ohjelmia että menetit. Vaikka Nokia 5800 ei ole täydellinen koko TV-ohjelmia, se toimii yllättävän hyvin - kun olet saanut uusin firmware-versio käynnissä että on. Mitä enemmän, BBC ryntäsivät ratkaisua 5800 nopeammin se tehdään muuhun puhelimeen, joka näyttää et ole yksin omassa katselutottumuksia. 

Lataa BBC iPlayer Mobile Nokia 5800 Download osiossa

Jos haluat käyttää Nokia 5800 työn vuoksi silloin et löydä sisäänrakennettu asiakirja katsoja. Kuitenkin QuickOffice on ilmainen sovellus voi saada käsiinsä suoraan luurin itse. Sen avulla voit katsella Word, Excel ja jopa PowerPoint-esityksiä. Et voi muokata tavaraa lennossa mutta ainakin se pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu, kun olet liikkeellä.

Lataa QuickOffice Nokia 5800 Download osiossa

Jos haluat zoomata kuvia ja vaihtaa niiden välillä hanasta näytön ja laita Apple käyttäjät häpeään prosessissa, sinun PhotoFlow Kuva-albumin. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on ladata jopa kuvat ja sitten nopeasti kaksoisnapauttamalla kosketusnäyttöä ja voit zoomata oikealle. Mikä parasta, sinun ei tarvitse mennä juurtuvat noin tähän App on saatavilla puhelimeen nyt.

Lataa PhotoFlow Kuva-albumi Nokia 5800 Download osiossa

Related viestiä

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Free Mobile Game Download X3 02 ilmaiseksi videopuhelu Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Free Mobile Game Download X3 02 31223 (36339 votos) + - Käytän Free Mobile Game Download X3 02, vanha ...

  • Whatsapp Nokia 6300 ja 6303 Onko Whatsapp Käytössä Nokia 6300 ja 6303 mahdollista? Nokia 6300 ja Nokia 6303 on kaksi puhelimiin julkaistiin vuonna 2007 ja 2009. Tällä aikaa luovuttamisen, ...

  • Lataa WhatsApp Nokia E5 WhatsApp Nokia E5 on sovellus, joka voi olla huomaamatta matkapuhelimella, kuten Nokia E5 suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat aina pitää yhteyttä ystäviin, ...

  • Tekken 3 Java Mobile Game N95 8GB vapaa videopuhelun Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Tekken 3 Java Mobile Game N95 8GB 31223 (36339 votos) + - Käytän Tekken 3 Java Mobile Game N95 ...