Matkapuhelin whats sana

matkapuhelin

Brandon teki on matkapuhelin ja hänen äitinsä oli toimittanut varamiehet kanssa numero.

Milloin tahansa, joku voisi olla pieni videokamera, tallentimen, tai matkapuhelimen kameralla.

Hänellä oli matkapuhelin, mutta ole tehnyt eikä soitettu, ilmeisesti käyttää sitä vain sähköposteja ja tekstejä.

Word Alkuperä ja historia solun Laajenna

aikaisin 12c. "Pieni luostari, alisteinen luostari" (Medieval Latin tässä mielessä), myöhemmin "pieni huone munkiksi tai nunna luostarin laitoksessa, erakko n asunnon" (c.1300), Latinalaisesta cella "pieni huone, varasto , kota, "liittyvät Latin celare" piilottaa, salata. "

ads

Sense luostarin huoneet laajennetaan vankilaan huonetta (1722). Käytetään 14c. kuvaannollisesti, aivojen "osastoihin;" käytetyt biologiassa 17c. Eri onteloita (esim puun rakenne, segmenttien hedelmiä, mehiläinen kammat), vähitellen keskittyen nykyisessä mielessä "perusrakenteesta eläviä organismeja" (joka OED päivämääriä 1845).

Electric akku mielessä on peräisin 1828, joka perustuu alkuperäiseen muotoonsa. Merkitys "pieni ryhmä ihmisiä työskentelevät suurempi organisaatio" on peräisin 1925. Cell elin on peräisin 1851; solunjakautumisen 1846; solukalvon vuodelta 1837 (mutta solukalvon on 1732); soluseinän 1842.

Huomasimme, että olet

Jos ajattelee, kutsuen mobiililaitteessa "kännykkä" on hyvin outoa.

1970-luvulle asti, adjektiivia "solu" ollut mitään tekemistä elektroniikka tai ihmisen viestintää, Oxford Englanti sanakirja kertoo. Cellular oli enimmäkseen (ja kohtuullisesti) levitettävä biologinen ilmiö, tekemistä elävien solujen kanssa. 1716 kirjailija voisi sanoa, "Leikkaus on vaarallinen jänteet, ja jos se voitaisiin turvallisesti yritetty, mutta luut ovat cellular Joint, ja huokoinen, se käyttää vain vähän," esimerkiksi, tai paljon myöhemmin, kirjailija vuonna 1968 New England Journal of Medicine voisi kirjoittaa, "Kerran solun DNA on vaurioitunut," sanoma "menetetään lopullisesti keskipitkällä."

Oli muita tapoja voit käyttää termiä. Yksi voisi käyttää solujen kuvata materiaalia, joka oli paljon onteloita se. Joten, Darwin voisi sanoa, "minä ‥ huomannut läsnäolo muutamia pieniä kiviä hyvin solun basaltti." Tai voit kuvata vankilassa sanalla, kuten 1931 oikeudellinen tutkija teki: "Sillä vankien syytteeseen, matkapuhelinjärjestelmä olisi sovellettava ehdottomasti."

Matkapuhelin whats sana

Tarkasteltaessa kannettava tietoliikennelaite, se ei ole välittömästi ilmeistä, miksi se tulisi kutsua matkapuhelimeen. Se ei ole tehty biologista soluja, eikä se näytä olevan, sitoa tai ominaista jokin muu (vankila, luostaria) solun.

Vastaus tähän vähäistä mysteeri on todella ympärilläsi. Mitä cellular siitä matkapuhelin on verkon. Tässä kaaviossa W.H. MacDonald käytti 1979 artikkelin The Bell System Technical Journal, "Cellular Concept."

Mikä se kuvaa on perus ulkoasu matkapuhelinverkon. Se, kuten näette, koostuu "solut" - jotka määräytyvät lähetyksen valikoimia tornit niiden keskuksissa kärjet. *

Nero matkapuhelinverkon on, että se mahdollisti paljon tehokkaampaa niukkojen radiotaajuuksien. Harjoittajat voivat käyttää samoja taajuuksia yhä uudelleen ja uudelleen luomatta kaikenlaisia ​​häiriöitä. Tässä kaaviossa, A, B, C, D, E, F käyttävät eri kanavia, mutta A1: n ja A2 sekä D1 ja D2 käyttää samoja. Toista kuvio uudelleen ja voit käyttää sekä alemman teho tornit ja paljon vähemmän taajuuksia huoltaa sama määrä asiakkaita. Kuten kävellä (tai ajaa) ympäri karttaa, matkaviestinkeskus käsiä yhden tornin infrastruktuuri seuraavaan s. Tai ainakin se mitä tapahtuu, kun puhelu ei saa pudonnut.

Ja kyllä, tämä on idealisoitu kaavio, tietenkin. Mutta katsomalla sitä, voit nähdä, miksi se voisi olla luonnollista kutsua näitä pikku sähkömagneettisia kammiot katkaisevat pohja torni tuma solun.

Jatkossa paras tapa lisätä kaistanleveyttä matkapuhelinten käyttäjille on todella kutistua solun. Tämä edellyttää luonnollisesti, joukko pieniä solun lähettimien. ja ne ovat todella tulossa markkinoille, Christoper Mims raportoitu Technology Review.

* Tämä on todella mielenkiintoinen osa järjestelmää, kuten muistutetaan Tim De Chant Twitterissä. Tornit eivät sijaitse keskellä ympyrän. Solut ovat yleensä laput ja yksi torni kolmiulotteisen antenni istuu kärki kolme solua. Enemmän tästä myöhemmin virkaa.

Mikä sana 4 Pics 1 Word saatavana mobiilisovelluksen tai pelin toimimaan mobiililaitteissa

Takapuoli Box

Kaikkien suosikki pulmapeli on nyt saatavilla Android! Jokainen palapeli sisältää neljä kuvia, jotka on jotain yhteistä - mikä se on?

Selville, miksi kaikki rakastavat tätä peliä ja liittyä hauskaa nyt!

Arvaatko kaikki ">&# 9733;&# 9733;&# 9733;&# 9733;&# 9733; Mikä sana etsimme? &# 9733;&# 9733;&# 9733;&# 9733;&# 9733; Everybody’suosikki pulmapeli on nyt saatavilla Android! Jokainen palapeli sisältää neljä kuvia, jotka on jotain yhteistä - mikä se on? Selvitä, miksi kaikki rakastavat tätä peliä ja liittyä hauskaa nyt!&# 9733; PURE, välitöntä hauskaa&# 9733; Ei rekisteröintiä, ei monimutkaisia ​​sääntöjä. Vain pelaamaan ja hauskaa!&# 9733; Arvaatko ne kaikki?&# 9733; Arvaatko kaikki sanat ja avata kaikilla tasoilla? Lukemattomat palapelit helppo hankala odottavat sinua!&# 9733; yksinkertainen ja koukuttava PELINKULKU&# 9733; Mikä on sana? Katso neljä kuvaa, selvittää mitä heillä on yhteistä. Voita! Hauska ja koukuttava tietokilpailu pelin kuvia, logoja ja paljon muuta tapaa Android! Jos pidät sanaleikkejä, tulet rakastamaan tätä peliä!

Related viestiä

  • Käyttämällä Ranskan dictinary matkapuhelimeesi Tieto tällä sivulla on tarkoitettu lähinnä "vanhempi" tyyliin matkapuhelimissa. Jos sinulla on iPhone tai moderni älypuhelin. et voi olla ...

  • LogoGuess Sana vastauksia ja Huijaukset Logo Guess vastauksia Logo Guess on vaikea, kilpailukykyinen app-branding peli, joka testaa tietoa maailmanlaajuisia tuotemerkkejä ja kuvakkeita. Luoma Xin Wenwei, ...

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • 4 kuvaa 1 sana vastaa vastauksia 4 Kuvia 1 Sana: Mikä sana Level 101-200 Android 3 kirjaimen sanoja Emo - paljon Sculls, surullinen sarjakuva henkilö, tyttö istuu kaverit sylissä suudella hänen ...

  • Mikä sana? by RedSpell - Kaikki Theme Pack Solutions 22 helmikuu 2013 By JTP 94 Comments Mikä Sana - Nesteitä Teema Solutions vain tehdä selväksi, koska siellä näyttää olevan epäselvyyttä ...