Mikä App Store tekee Nokia Lumia 520 käyttää

Best sovellukset Nokia Lumia 520

Oliko sinulle saada uuden Windows Phone omassa sileää yläpuolella takka tai laatikkoon alla joulukuusen? Jos et, kertoimet ovat se olisi ollut Nokia Lumia 520. Miksi? Se on vain suosituin Windows Phone koskaan. Viime pyysimme, yli yksi neljästä Windows Phone laitteita ympäri maailmaa ovat Lumia 520. Joka ei ole kovin yllättävää. Sinulla on älypuhelin, joka voidaan helposti oli alle $ 100 pois-sopimus ympäri maailmaa, se myy kuin kuumille kiville.

Mikä App Store tekee Nokia Lumia 520 käyttää

Minkä vuoksi aiomme tarkastella 10 parasta sovellukset Lumia 520. Me keskitymme sovelluksia (ja pelit huomenna), jotka toimivat hyvin laitteissa 512 Mt RAM. Mikä tarkoittaa tämä luettelo myös omenat laitteet, kuten Lumia 521, Lumia 620, Lumia 720 ja toisia vain 512 Mt muistia.

ads

Facebook Beta - Paras sovellus yhdistää perheen ja ystävien

Joo, Laitan Facebook Beta ennen legit versio Facebook. Elää elämää reunalla ja käyttää beta-versio Facebook uudempia ominaisuuksia ja nopeammin päivitykset. Halusimmepa sitä tai ei, Facebook on juggernaut sosiaalisen verkoston. Se on yli miljardi käyttäjää, mikä tarkoittaa jotain joka seitsemäs koko planeetan ole Facebook-tiliä. Se on tärkeä sovellus ja toimii hyvin Lumia 520. Get että Facebook Beta Windows Phone Store (tai napata vanilja version, eli ei-beta Facebook).

Bing Sää -Best sovellus tarkistaa säätiedot

On olemassa lukuisia sääsovellukset Windows Phone Store. Et todellakaan voi mennä vikaan mitään niistä. Kuitenkin haluamme Bing ja suosittelevat sitä hyvä sää app ladata heti. Se on ilmaista, ei ole mainoksia ja selkeä käyttöliittymä. Mitä muuta voisi haluat on sää app? Napata se Windows Phone Store.

WhatsApp - Paras sovellus kommunikoi

Juuri nyt WhatsApp on yli 400 miljoonaa kuukausittain aktiivista käyttäjää. Ne käyttäjät lähettävät 16 miljardia viestejä ja 500 miljoonaa kuvaa päivässä WhatsApp. Nämä luvut ovat hämmästyttäviä, minkä vuoksi WhatsApp on pakko saada -sovellus Lumia 520. Kertoimet ovat, joku tietää haluaa käyttää alustan yhteyttä. Sovellus for Windows Phone on ollut tuulenpuuska päivityksiä viime viikkoina, lisäämällä sekä vakautta ja ominaisuuksia. Napata se Windows Phone Store.

Mikä App Store tekee Nokia Lumia 520 käyttää

Nokia Mixradio - Paras sovellus seuraavalle tanssibileisiin

On olemassa paljon musiikkia sovelluksia saatavilla Windows Phone. Olemme suuria faneja Xbox Music, Songza, Pandora ja muut. Valitettavasti, koska paikallisten lakien ja musiikin lisensointi, nämä sovellukset eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla, että Lumia 520 on. Ei musiikkipalvelu on täydellinen, kun se tulee saatavuuden ympäri maailmaa, mutta Nokia Mixradio pääsee melko lähelle ja näyttää olevan saatavilla useimmissa paikoissa. Saatavuus syrjään, se on vain hyvää musiikkia alustalla. Olemme suuria faneja seokset, jotka syntyvät oikeita ihmisiä eikä joitakin tietokoneen algoritmi. Sovellus on sekoitus ilmaisia ​​ominaisuuksia ja edullinen tilaus ($ 4.99 per kuukausi). Napata se Windows Phone Store.

TÄSTÄ Maps - Paras sovellus koskaan häivy

Älypuhelimet ovat ihania laitteita, lähinnä koska ne yhdistävät ominaisuuksia ja toimintoja useita laitteita yhteen. Voit jättää GPS kotona ansiosta TÄSTÄ Maps Windows Phone. Kertoimet ovat sinulla on jo TÄSTÄ Kartat ladattu jopa oman Lumia 520, mutta se on aina syytä korostaa, koska se on niin hyvä ja se on ilmainen. TÄSTÄ Kartat voit tallentaa tietojen lataamalla karttoja offline-käyttöä varten. Et koskaan eksy niin kauan kuin sinulla TÄSTÄ Maps Lumia 520. Grab sen Windows Phone Store.

myTube - Paras sovellus katsella YouTube

"Virallinen" YouTube-sovellus Windows Phone perseestä. On koko tappelu Googlen ja Microsoftin asiasta, mutta se ei ole väliä, niin paljon, koska meillä on myTube Windows Phone. Se on paras tapa käyttää YouTubea Windows Phone ja toimii hyvin Lumia 520. Kirjaudu sisään tilillesi ja saat käsiksi tilaukset, suosikit ja enemmän. Käyttöliittymä on melko snazzy ja on olemassa tonnia ominaisuuksia, jotka tekevät suuren YouTube-sovellus. Napata myTube Windows Phone Store.

wikipedia - Paras sovellus sammuttavat tiedonjano

Luultavasti osuma Wikipedia muutaman kerran päivässä, jos olet kaikkea muuta kuin me. Onneksi meillä on tähtien Wikipedia sovellus Windows Phone Rudy Huyn. Sitä kutsutaan, odota sitä, Wikipedia ja on siunaukset Wikimediasäätiön (organisaatio takana Wikipedia). Sovellus Rudy näyttää Windows Phone muotokieli itsevarmasti ja suorituskyky on hyvä. Se on paras tapa saada Wikipedia Windows Phone. Minkä vuoksi sinun pitäisi saada sen sinulle Lumia 520 Windows Phone Store.

Kutoa - Paras sovellus on kuningas uutiset

Ulkopuolella tech on todennäköisesti muutama muu harrastukset oikea? Ei ole parempaa tapa pysyä päälle suosikki -blogissasi kuin kutoa for Windows Phone. Sovellus oli juuri päivitetty hyödyntää heidän omassa kutoa Cloud Services, jonka avulla syötteet, suosikit ja synkronoida yli kudos Windows Phone ja Windows 8. Siellä on myös verkkoversio kutoa tulossa, joten et koskaan ilman uutisia. Kutoa on saatavilla ilmaiseksi Windows Phone, mutta voit myös poni ja saada ad-free versio hintaan 9,99 $. Napata Weave ilmaiseksi Windows Phone Store.

Nokia Camera Beta - Paras sovellus valokuvaukseen

Lumia 520 ei ole tiedossa tuottaa tähtien valokuvia. Enimmäkseen koska sillä on suhteellisen ho-hum anturi, se on edullisen puhelimen, kun kaikki. Tämä ei tarkoita sitä ei pitäisi työntää rajoja, mikä on mahdollista sen kanssa. Voit tehdä, että sinun kannattaa Nokia Camera Beta. Sovellus on enemmän tai vähemmän kuin normaali versio Nokia Camera, paitsi ei rajoitu high-end Lumia kanssa PureView tekniikka. Saada samat ominaisuudet ja hieno valvonnan taso kameran Lumia 520 varmista napata Nokia Camera beta Windows Phone Store.

6tag - Paras tapa Instagram

Toki siellä vihdoin virallisen Instagram asiakas Windows Phone, mutta se ei tule lähelle suorituskykyä ja ominaisuuksia löytyy 6tag. Sovellus on äskettäin päivitetty versioon 3.0 ja tuo tukea uusin ominaisuus valokuvan sosiaalinen verkosto, Instagram suora. Se on ominaisuus et voi edes saada virallisen version Windows Phone. Se on ilmainen ja saatavilla Windows Phone Store.

(Bonus) WPCentral - Paras tapa saada oppia lisää sovelluksia Lumia 520

OK, aika häpeämätöntä plug. Sinun pitäisi luultavasti saada app (WPCentral) for Windows Phone helposti oppia, löytää, ja lataa uusia sovelluksia oman Lumia 520. Olemme jatkuvasti esiin uusia sovelluksia, iso päivityksiä, ja enemmän. Meidän sovellus Windows Phone on helposti paras portaali pysyä ajan tasalla kaikki uutiset ja tapahtumia lavalla. Se on ilmainen, mutta voit maksaa avata joitakin lisäominaisuuksia. Mukana on myös uusi päivitys on juuri nyt, missä Jay todella outdid itselleen uusia ominaisuuksia ja korjauksia. Noutaa sen Windows Phone Store.

Ja siinä se on. Paras sovellukset Lumia 520 (tai minkä tahansa 512 Mt laite todella). Luonnollisesti mielipiteitä mitä sovellukset ovat pakko saada oman Lumia 520 saattaa poiketa meidän, joka on kun kommentit alla tulevat. Rocking Lumia 520? Ääni pois alle joidenkin suosikkisovelluksesi. Älä välitä pelejä, koska me kattaa ne huomenna. Nyt, tässä on kyse sovelluksista.

Related viestiä

  • Asennusta ja käyttöä sovelluksia Windows Phone Store Haluatko ladata uusia sovelluksia Windows Phone Store? Se on helppoa, mutta muista sinun täytyy perustaa oman matkapuhelimen internet ja aktivoida ...

  • Miten ratkaisen My Nokia Lumia 920 Gear ja näyttö on tyhjä Issue My Nokia Lumia 920 on erinomainen laite, koska olen ostanut sitä viime marraskuussa. Mutta se alkoi huonosti hieman viime aikoina. Se ensimmäinen ...

  • Descargar WhatsApp para Nokia Lumia 710 En esta oportunidad podrás descargar WhatsApp para Nokia Lumia 710. el Servicio de mensajería instantanea Numero Uno en el mundo que ya ha suplantado ...

  • Nokia Lumia 620 Hinta Pakistanissa Nokia Lumia 620 Review Nokia Lumia 620 on lupaava Windows älypuhelin, odotetaan olevan ulos kansainvälinen vähittäiskaupan heti uudenvuodenaattona. Valmistettu ...

  • Best Music sovelluksia valkokankaalla Microsoft Lumia 640 XL Nokia Lumia 800 on varustettu hyvin musiikin ystäville keskuudessamme, mutta yksi piirre saatat kutinaa on kyky tallentaa ja ...