Mikä cydia sovellus tekee puhelimesi nopeammin

5 iOS 7 Cydia Tweaks varten Nopeampi iPhone 4

Se ei ole yllättävää, että on vielä paljon käyttäjiä siellä, jotka käyttävät iPhone 4, ovatko he pääse siitä koko tämän ajan tai ostanut sen edullisia, kun se korvattiin iPhone 4S ja iPhone 5. Kuitenkin viimeisin versio iOS on sekalaisia ​​sikäli kuin suorituskyvyn osalta.

Mikä cydia sovellus tekee puhelimesi nopeammin

Monet käyttäjät kertoi, että iOS 7 iPhone 4 oli todella huonon viemäriin. sovelluksilla ottaen ikuisesti ladata ja animaatioita jäljessä. Vaikka iOS 7.1 päivityksen teki parantaa yleistä kokemusta iPhone 4 omistajat hieman, mobiili käyttöjärjestelmä on edelleen melko hidasta vanhemmissa laitteessa.

Kuitenkin, jos iPhone 4 on jailbroken, on olemassa useita iOS 7 Cydia hienosäädön, joka voidaan asentaa, jotka voivat auttaa suorituskykyä laitteesta ja tehdä se tuntuu kuin uutena.

Olemme jo keskustelleet ton iOS 7 Cydia hienosäädön että dramaattisesti parantaa IOS 7 kokemus, mutta iOS 7 suorituskyky iPhone 4 on jotain, joka tarvitsee pientä parannusta, ja Jailbreaking voi antaa käyttäjille tämä kyky.

Kuten edellisessä luettelot olennaista Jailbreak tweaks, haluamme huomauttaa, että on olemassa ton suuri Cydia sovellukset ja hienosäädön siellä, mutta paljon niitä ovat korjauksia ongelmiin, jotka eivät ole edes olemassa (kuten nipistää joka vuotia sovelluksen nimi kuvakkeen alla, tai piilottaa operaattorin nimeä yläreunassa - tarpeettomat, mutta kullekin hänen / hänen oma).

Mainos

Mainos

Tweaks että me mainita, ovat kuitenkin ne, jotka voivat olla valtava boons iOS 7 kokemus, ja ne korjata todellisia ongelmia, jotka ovat harmissaan iOS 7 käyttäjien alusta lähtien. Joten tässä on viisi iOS 7 Cydia hienosäädön, joka voi elvyttää iPhone 4.

Monet käyttöliittymän elementit iOS 7 sanotaan olevan syy hidastuminen iPhonessa 4, ja HideMe7 voi auttaa siinä.

Tämä nipistää avulla käyttäjät voivat piilottaa tietyt käyttöliittymän elementtien iOS 7, ilman tarvetta on ton eri hienosäädön asennettu - se on hyvin paljon yhden luukun Cydia nipistää.

HideMe7 voit poistaa ja mahdollistaa asioita, kuten kameran Grabber, ohjauskeskus Grabber, kuvake tarrat, Lehtikioskien, ikoni värinää, sivu pisteitä, ja paljon muuta. Yksi iPhone 4 käyttäjä sanoi, että yksinkertaisesti poistamalla kuvake tarroja kiinnitetty paljon viive asioita, jotka hän kokee kun pyyhkäisemällä sivujen välillä aloitusnäytössä.

Mikä cydia sovellus tekee puhelimesi nopeammin

NoSlowAnimations

Vaikka tämä nipistää ei varsinaisesti nopeuttaa suorituskykyä iPhone 4, siinä säädetään, että illuusion nopeuttamalla animaatioita. NoSlowAnimations voit säätää nopeutta kaikkien iOS 7 animaatioita mieleisekseen.

On paljon käyttäjiä, animaatioita iOS 7 ovat hitaita vain suunnittelun vuoksi, mutta tämä nipistää nopeuttaa niitä niin, että voit työskennellä niin nopeasti kuin haluat ilman hidasta animaatioita bogging teitä alas.

Pohjimmiltaan NoSlowAnimations on nipistää, että jokainen iPhonen käyttäjillä pitäisi olla, ei vain iPhone 4 käyttäjää.

Web-selailu Safari iOS laite todella nopeasti verrattuna käyttämällä kolmannen osapuolen vaihtoehto, koska Apple estää kolmannen osapuolen sovelluksia käyttämästä sen Nitro JavaScript-moottori. Se ei kuitenkaan tarvitse olla niin.

Mainos

Nitrous on todella mukava jailbreak nipistää joka antaa kolmannen osapuolen sovellukset pääsy Nitro JavaScript-moottori. Mikä tahansa sovellus, joka käyttää Internetiä ja käyttää WebKit-selaimen (Chrome, Facebook, Twitter, jne.) Voivat hyödyntää Nitrous, ja joissakin tapauksissa tämä voi johtaa yli kolme kertaa suorituskyvyn lisäämiseksi kuin ilman Nitrous.

iOS 7 sisältää paljon hämärtää vaikutuksia, kuten avattaessa ilmoituskeskuksessa-, lukitusruudulla, ja pyyhkäisemällä ylös Control Center. Se saattaa näyttää aika, mutta se voi juuttua iPhone 4.

Mikä cydia sovellus tekee puhelimesi nopeammin

NoBlur on nipistää, joka poistaa joitakin hämärtää elementtien iOS 7. Sen avulla voit kääntää alas hämärtää iOS 7 tai poistaa sen kokonaan. iPhone 4 käyttäjät sanovat, että yksinkertaisesti poistamalla hämärtää varten lukitusnäytössä voi olla valtava ero vanhempaan laitteessa.

SmartClose

Säästämiseksi iPhone 4 resursseja ja estää laitetta juuttua, SmartClose voi laittaa sovelluksia syvään uneen käyttäen Activator komennon, sekä pitämällä tietyt sovellukset päällä että tarve sijainnin, kuten Google Maps.

On olemassa lukuisia sovelluksia Cydia, jotka ovat samankaltaisia ​​SmartClose, mutta SmartClose tekee sen eri tavalla. Nipistää ottaa kaikki sovellukset, jotka ovat käynnissä taustalla ja asettaa ne välittömästi syvään lepotilaan, sen sijaan pitää ne käynnissä taustalla tietyn aikaa ennen kuin lopulta laittamalla heidät nukkumaan.

Tällainen uni tila silloin, kun sovellus ei pysty suorittamaan minkä tahansa verkon tai sijaintipäivitykset, mutta on edelleen muistin ja välimuistin ladattu siten, että uudelleenkäynnistäminen sovellus on nopea. Tämä voi merkittävästi säästää akkua, sekä avata enemmän tilaa prosessori toimii.

Related viestiä

  • Kiireessä? Näin voit lataa iPhone tai Android akku mahdollisimman nopeasti maanantai 19 toukokuu 2014, 13:06 On syy, joka akun on tullut suurin ratkaiseva tekijä ...

  • 4 tapoja Make Your Juuret Android Phone ajaa nopeammin Eilen näimme 5 hyödyllisiä tapoja, joilla käyttäjä voi nopeuttaa hänen ei juurtunut Android puhelin. Kuten jo mainittiin, että juurtunut Android ...

  • Tässä Mitä todella tapahtuu, kun häviät Smartphone Jokainen, joka on jättänyt puhelimen taakse bussipysäkillä tai baari tunnistaa tunne jättää elämän tarina avautuvat juiciest sivulle ....

  • Pääsy Vapaa Sanakirja mistä tahansa All ladattavista TheFreeDictionary ovat Spyware ilmaiseksi. Kaikki ohjelmiston lataamista sivuiltamme tekee mitä sen pitäisi tehdä ja mitään muuta ....

  • Teoria on yksinkertainen: saada nopeampi kovalevy ja pöytätietokoneen käynnistyy nopeammin, nopeampi, säästää nopeammin, ja avaa tiedostoja nopeammin. Se on yksi tärkeimmistä syistä ihmiset ostavat asemat, kuten ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-cydia-sovellus-tekee-puhelimesi-nopeammin.php on line 128

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-cydia-sovellus-tekee-puhelimesi-nopeammin.php on line 128