Mikä gb ipad mini pitäisi ostaa

Miksi sinun pitäisi ostaa 16GB iPad mini

Applen uusi iPad mini 3 liittymällä iPad mini 2 ja alkuperäisen iPadin mini hyllyille, kuluttajilla on useita eri vaihtoehtoja, joista valita. Jos olet yksi niitä ihmisiä ajatellut ostaa iPad mini, ja et ole varma mikä malli ostaa, meillä on joitakin neuvoja sinulle: Vältä 16GB iPad mini jos voit.

Aiemmin tässä kuussa useita kuukausia kestäneen odotuksen Apple julkisti kaksi uutta iPad mallia kopioidaan iPad Air 2 ja iPad mini 3. Vaikka yhtiön iPad Air 2 on merkittävä päivitys, heijastusta tekniikka ja parannettu muotoilu, iPad mini 3 on paljon hillitty seuraaja viime vuoden iPad mini toisen sukupolven, jota nyt kutsutaan iPad mini 2.

ads

IPad Mini 3 ei ole paljon erilainen kuin viime vuoden mallia. Se säilyttää kaikki sen ominaisuuksia miinus kaksi. Ensinnäkin, se tulee uuden kullan väri. Tämä on ensimmäinen kerta, että Applen tarjoamat iPad mini kultaa. Toinen ominaisuus on Touch tunnus, sormenjälki tekniikka, joka saapui viime vuoden iPhone 5s, ja nyt ajautunut aluksella Applen uusi iPads. Se on hyvä ominaisuus ja joka pitäisi olla iPad mini ostajille kiehtoi.

Applen uusi 7,9 tuuman iPad mini 3 valtaa iPad mini 2 yhtiön $ 399 hintaan. IPad Mini 2, viime vuoden mallia, putoaa $ 299, kun taas alkuperäisen iPadin mini, yksi ilman Retina-näyttö, istuu $ 250 merkki. IPad mini hintaluokissa sanelee paljon tallennustilaa, joka on sen hallussa. Esimerkiksi 128GB iPad mini 3 on kallein vaihtoehto, kun 16GB iPad mini 1 on halvin. Päättäessään ostaa ennen Apple Store on välttämätöntä ja se mitä me haluamme auttaa sinua ulos tänään.

Mainos

Mainos

Miksi sinun pitäisi ostaa 16GB iPad mini

Vaikka emme voi tehdä päätöksen sinulle, voimme kertoa, että on olemassa yksi erityinen iPad mini malli, joka sinun tulisi välttää. Applen 16GB iPad mini 3, 16GB iPad mini 2, ja 16GB iPad mini ovat edullisimmat iPad mini, että voit ostaa. Edullisia Applen tuotteet ovat erittäin houkuttelevia, erityisesti niille, jotka haluavat ostaa muita ihmisiä. No, ennen valssaamassa ulos Storessa 16GB malli, kuule minua.

Mikä gb ipad mini pitäisi ostaa

Et tila loppuu

Viime vuonna ostin 16GB iPad Air. Ympäri vuoden, olen pahoittelee tätä päätöstä. Kuluneen vuoden, olen hitaasti täynnä minun iPad Air sisäisen tallennustilaa sovelluksia ja muita tiedostoja, kuten kuvia, ja viestejä. Ja vaikka iPad Air itsessään on suuri, varastointi on jatkuva päänsärky ja lähde valtava turhautumista. En voi kertoa teille, kuinka ärsyttävää se yrittää asentaa iOS 8 Over-the-Air.

En tee tätä samaa virhettä iPad mini. Sen jälkeen käydään läpi tämän kokemuksen iPad Air, olen valinnut 32GB version iPad mini ja haluan kertoa teille, ylimääräistä rahaa oli sen arvoista. Olen kirjaimellisesti ei ole tarvinnut pelätä tallennustilaa kerran. Ei kertaakaan.

Kun Apple laittaa iPhone 6 myyntiin, ostin 64GB malli. Ja jos ja kun ostan uuden iPad, se tulee olemaan 64GB malli, 128GB malli, tai ei mitään. 16GB ei yksinkertaisesti riitä minun tarpeisiin ja se todennäköisesti ei tule olemaan tarpeeksi tarpeisiisi joko. Ei kun yhden pelin vie 1 Gt tilaa tai enemmän.

Olet enemmän kuin todennäköisesti menossa tila loppuu jos ostat 16GB iPad mini 3, 16GB iPad mini 2 tai 16GB iPad mini. Olisin valmis lyömään vetoa talon se.

32GB tai 64GB iPad mini

Nyt, mitä tekisin? No, olin maksaa ylimääräistä rahaa 32GB iPad mini 2 tai 64GB iPad mini 3. Olen erittäin, erittäin suositella välttäen alkuperäisen iPadin mini. Ei vain se puuttuu Retina-näyttö, se vain tulee 16GB. $ 250 on ei aivan halpaa myöskään.

Mikä gb ipad mini pitäisi ostaa

Mikä mukavaa on, että 64GB iPad mini 3 on siirtynyt hintaa korttipaikkaan, joita aiemmin käytössä Applen 32GB malli. Toisin sanoen, 64GB iPad mini 3 maksaa $ 499. Tämä ylimääräinen $ 100 aikoo antaa sinulle uskomattoman mielenrauhaa ja se tulee varmistaa, että et täytä iPadin mini ylös ensimmäisellä viikolla tai vielä parempaa, ensimmäinen kuukausi.

Jos haluat säästää ylimääräistä rahaa, harkitse 32GB iPad mini 2, joka on menossa $ 350 $ 50 halvempi kuin pohja 16GB iPad mini 3 malli. Jos et tarvitse Touch tunnus tai kullan väri, ja monet et, tämä on malli Olisin tarkastella. 32GB ei ole niin hyvä kuin 64GB, mutta se on varmasti parempi kuin 16GB.

Olen sanonut tämän ennenkin ja sanon sen uudestaan. IPad ei ole laite päivittämään vuosittain. Useimpien teistä, se on laite, joka pitää kiinni noin kaksi vuotta tai enemmän. Niin, tämä on päätös, että sinun ei pitäisi ottaa kevyesti. Älä kotitehtäviä, odota tai kerätään pois ylimääräistä rahaa, ja saada 32GB tai 64GB iPad mini sijaan 16GB malli. Uskon, voit olla onnellinen, että teit.

Joka iPad Mini ostaa? [Osto-opas]

John Brownlee • 11:30, 01 marraskuu 2012

  • Ohjelmaan tarinoita
  • Uutiset
  • Parhaat tarinat
Joka iPad mini hakemaan? Luultavasti haluavat vain $ 329 mallia.

Alkaen 2 marraskuu, Apple fanit vihdoin ostaa itselleen iPad mini. Applen lyhennettä uusi 7,9-tuumainen tabletti, jossa on A5-siru, 1024 x 768 näyttö, 5MP kamera ja joka tulee tavalliseen makuja välillä 16 ja 64 gigatavua ja valkoinen tai musta.

Joten mikä iPad mini on oikea sinulle?

Teemme sen sinulle helpoksi. Kautta linjan, lähes kaikille, halvin iPad mini - $ 329 Wi-Fi vain mallia musta - on yksi kaikkein harkitsemisen arvoinen. On joitakin poikkeuksia harkitsemisen arvoinen vaikka. Tässä syy.

Katsotaan murtaa se alas. Seuraavat matriisi suosittelee joka iPad mini malli sopii tietyntyyppisten asiakkaiden, riippuen siitä, mitä he aikovat käyttää sitä ja joka edellisen iOS laitteita he omistavat.

Related viestiä

  • Oma pyrkimys korjata rikki iPad 16 helmikuu 2014 Media kuvatekstin purkamisen jälkeen hänen iPad 2 näytön, klikkaa n LJ Rich päätti opetella korjata sen itse. Ottaen huomioon riippuvuuttamme älypuhelimet ...

  • Paras iPad Project Management sovellukset hallita projekteja Go Projektinhallinta on tärkeää sekä pienten ryhmien ja suuryhtiöt. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka päättävät ...

  • Mikä on paras Office App iPhone tai iPod Touch? Matthew Guay on 17 marraskuu 2010 Haluatko nähdä, mitä kaikki suuret toimiston iPhonen ja iPod Touch tarjota tuhlaamatta ...

  • Elokuva HD iPadille / iPhone Lataa (elokuvat App iPhone 6/6 Plus) Stream Elokuvat TV ilmaiseksi. Onko tuo vitsi? No Man, ei ollenkaan. On app the antaa voit hallita elokuvia ...

  • iPad mini Video Converter IPad Mini voi pelata erilaisia ​​hyvin yleinen elokuvan tiedostotyyppiä, kuten MP4, M4V, ja MOV. Jos sinulla on tällainen elokuva tietokoneeseen, jonka haluat katsella iPad ...