Mikä on android kaukosäädin

Miten Remote View ja Control Your Android Phone

Jason Fitzpatrick on 02 helmikuu 2011

Jos olet joskus toivonut, että voisit nähdä Android puhelimen näytön työpöydälle tai kaukosäätimellä se hiirellä ja näppäimistöllä näytämme miten tämä yksinkertainen opas saamassa etäkäytön Android-laitteen.

Mikä on android kaukosäädin

Miksi haluat päästä? Kun olet tehnyt tämän opetusohjelman voit tarkastella puhelimen näytön tietokoneen näytön, joka on suuri: laskemisesta Android ilmoituksesi rinnalla muu ilmoitus laatikoita tietokoneen näytössä, käyttää sitä kuin paikan näytön soittajan ja ottaen kuvakaappauksia ja screencasts. Myös jos puhelin on juurtunut (ja sen pitäisi olla! Juurtumista avaa niin monia hienoja ominaisuuksia) voit saada kyky käyttää tietokoneen näppäimistöä ja hiirtä ohjata Android-puhelinta. Kauko näppäimistö / hiiri ohjaus on hyvä koskevien tietojen syöttämisen pieni näytön tarvitsematta nokkia näytön näppäimistöllä.

Vakuuttunut? Hienoa! Aloitetaan.

Mitä tarvitset

Tämän tempun tarvitset muutamia asioita, ne kaikki vapaa (sans sinun ei-vapaa-as-in-olut Android laite). Kerää seuraavat välineet:

  • Android-laitteen
  • USB sync-kaapeli
  • Lataa Android SDK käyttöjärjestelmän here (Windows-käyttäjille pitää jättää asentajan ja napata ZIP).
  • Lataa Java-pohjainen AndroidScreencast täällä.
  • Valinnainen: Jos et ole Java asennettuna järjestelmään, ladata sen täältä.

Määrittäminen Android SDK

Tässä opetusohjelmassa me voidaan käyttää Windows 7 kone mutta koska on olemassa SDK paketti Windowsille, Mac OS X ja Linux, ja salainen kastike meidän opetusohjelma on Java-sovellus, sinun pitäisi olla mitään ongelmaa seuraava pitkin riippumatta käyttöjärjestelmä.

Ensimmäinen asia, joka meidän täytyy tehdä, on määrittää Android SDK. On Windows-asennusohjelma, suosittelemme ohita se. Ei tarvitse asentaa SDK-paketti ja kaikki ylimääräinen kamaa se haluaa asentaa ellei aiot tehdä Android kehitykseen (ja jos olet, olet todennäköisesti jo ottaa se asennettu joka tapauksessa).

Lataa arkisto ja pura android-sdk-ikkunat kansio. Avaa kansio. Klikkaa SDK Manager.exe. Meidän täytyy tehdä vähän ajantasainen kuin uudet versiot SDK paketti eivät tule joitakin ylimääräisiä sovelluksia tarvitsemme. Kun suoritat SDK Manager useita ikkunoita avautuu nopeasti ja näyttää tältä:

Ota hetki poista kaikkea, mutta ylin kohta, Android SDK Platform-Tools. Tarvitsemme työkaluja, mutta emme tarvitse mitään muuta SDK kehitys pakkauksissa (se ei poista niitä tarkoittaa sinun tarvitse istua läpi pitkän ladata ja jätteiden levytilaa kehitys kuvaa sinun ei tarvitse). Kun lataus on valmis voit sulkea SDK Manager.

Tarkistaminen Yhteys tietokoneeseen ja Android Device

Tässä vaiheessa sinun kannattaa yhdistää Android-laitteen USB-sync-kaapeli. Double Tarkista android-sdk-ikkunat hakemisto ja varmista näet kansio nimeltä platform-tools (Jos et, suorita SDK manageri uudelleen ja varmista, että Android SDK Platform-työkalut ladattu kunnolla).

Avaa hakemisto, sisällä pitäisi olla sovellus nimetty adb.exe. Avaa komentokehote ja vedä ja pudota adb.exe sen päälle. Tyyppi laitteet kun komento kytkin jälkeen adb.exe. kuten nähdään kuvakaappaus alla:

Yksi kaksi asiaa tapahtuu: yksi, saat listan liitetyistä laitteista (kuten edellä on todettu) tai kaksi, ADB etsii ja liitä mitään Android-laitteita se toteaa. 99% virheistä voit törmätä, kun liität laitteen tietokoneeseen voidaan ratkaista yksinkertaisesti käynnissä adb.exe laitteet kun laite on kytketty oikein.

Mikä on android kaukosäädin

Linkittäminen PC ja Android Device kautta AndroidScreencast

Napata että kopio androidscreencast.jnlp tallennettu aikaisemmin ja kopioida sen android-sdk-ikkunat kansio. Sen ei tarvitse olla samassa hakemistossa mutta ehkä myös pitää asiat siistinä. Tuplaklikkaa tiedostoa ja näet Java latautumisruutuun kuin yksi varjostin edellä. Ensimmäinen ajo kestää yleensä kauemmin kuin tavallisesti joten ole kärsivällinen, myös jos olet joutunut mahdolliset virheet mennä takaisin ja varmista, että adb.exe laitteet todella näyttää Android-laitteen laitteen luettelosta. Kun se on valmis lastaus pitäisi näkyä Android näytön:

Tässä vaiheessa ei-juuret puhelimissa voi nähdä näytön, snap kuvakaappauksen avulla kolmannen osapuolen työkaluja (ei valitettavasti ole rakennettu kuvakaappaus työkalu) tai voi tallentaa videon näytön käyttäen sisäänrakennettua screencasting työkaluja. Jos käytössä on juurtunut laite ei vain voit nähdä näytöllä, mutta voit myös vuorovaikutuksessa sen kanssa sekä klikkaamalla suoraan näytöllä ja klikkaamalla toimintopainikkeita alareunassa katsojan (koti, menu, selkä, ja niin edelleen) . Sekä juurtunut ja ei-juuret käyttäjät voivat käyttää perus tiedostoselain mutta useimpiin tarkoituksiin se on melko rajallinen ja ei tuo lisäarvoa koko kauko katso / ohjaus tehtävä.

Milloin haluat etänä katsella tai ohjata laitetta jatkossa yksinkertaisesti lieka se USB-kaapelilla ja ajaa androidscreencast.jnlp .

On Android- hakata jakaa? Katsotaan kuulla se kommentteja. Haluatko tietää, miten tehdä jotain oman Android-puhelinta? Haluamme kuulla, että liian.

Related viestiä

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • Nyt Browser on kevyt selain Android Flash Support Android: Jos tarvitset flash tukea liikkeellä, nyt Browser on nopea selain Android, joka tarjoaa sitä. Se...

  • 4 Kuvat 1 Word vastauksia Huijaukset 4 Kuvia 1 Word vastauksia, huijareita, ja vihjeitä näyttää, miten voittaa kaikilla tasoilla ja kirjaimet pelin iPhone, iPod, iPad, ja Android. Arvaa sana että ...

  • Minecraft: Pocket Edition (Android) Solid kaivos- ja askartelu kokemus. Näyttää ja suuri. Kuollut yksinkertainen moninpelin. Jatkuva kehitys. Ei niin syvälle kuin PC-versio. Jotkut touch ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-on-android-kaukosdin.php on line 131

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-on-android-kaukosdin.php on line 131