Mikä on DirectX 6 sovellus

Asiaan liittyvien termien

Direct X on joukko API (Application Program Interfaces) Microsoftin kehittämä. Se tarjoaa ohjelmistokehittäjille resurssit kirjoittamaan Windows-pohjaisia ​​sovelluksia, jotka käyttävät laiteominaisuudet tietokoneen tietämättä mitä laitteisto asennetaan, kun ohjelma lopulta kulkee. Käyttämällä liitännät tarjoamia DirectX, ohjelmistojen kehittäjät voivat hyödyntää laitteiston ominaisuuksia olematta huolissaan täytäntöönpanon yksityiskohdista, jotka laitteisto.

Mikä on DirectX 6 sovellus

Täysi hyöty DirectX on selvimmin PC-pelejä. Toisin kuin konsoli peliautomaatit kuten PlayStation tai GameCube esimerkiksi tietokonepelien kehittäjät tuottavat peli, joka on suunniteltu toimimaan hyvin erilaisilla järjestelmien — toisin kuin yksi järjestelmä, joka on sama kaikille loppukäyttäjille.

ads

PC-pelin kehittäjät on varmistettava, että niiden peli toimii missä tahansa järjestelmään ja ovat tuki useita eri laitteita, kuten näytönohjain ja äänikortti. sekä pelioheislaitteilla kuten peliohjaimia ja kilpa pyörien. Kehittäjät myös varmistettava niiden peli toimii laitteisto tuotteisiin, joita ei edes osua vähittäiskaupan kunnes niiden peli on julkaistu.

DirectX debytoi vuonna 1995. Se oli ensimmäinen kannustuksen Microsoftin liikkua pelin ohjelmoijat suuntaan kehittää Windows 95 sijasta DOS. Siihen asti PC-pelejä suurelta osin kirjoitettu DOS, jolla oli kyky käyttää tietokoneen ja äänikortin suoraan. Jos haluat pitää nopeutta pelin ylös, kehittäjät katsoivat ottaa kirjoittaa omia ajureita erilaisia ​​näytön sovittimia. Tha voisi osoittautua painajainen kehittäjä ja puolestaan ​​aiheuttaa yhteensopivuusongelmia joidenkin loppukäyttäjien.

DirectX käyttöön välikerros, joka käännetty geneerinen hardware komennot komennot tietyille kappaletta laitteisto. Erityisesti DirectX annettiin multimediasovelluksia hyödyntää kiihdytystä ominaisuuksia tukee näytönohjainten. DirectX pelin kehittäjät pystyivät hyödyntämään Windows uhraamatta suorituskykyä peliin.

Mikä on DirectX 6 sovellus

DirectX Lähi

Yksi katsoa DirectX ja sen osa-kerroksista jotain, joka on välillä pelin tai sovelluksen ja tietokoneen laitteiston. Jos ohjelmisto käytössä on DirectX-yhteensopiva ja jos valmistaja on nimenomainen laite on tehnyt sen tuotteiden DirectX yhteensopiva Tulet löytää laitteisto tukee valtaosa peleissä pelata ja sovelluksia käytät. DirectX periaatteessa asettaa vastuulla laitteiston tuki on laitevalmistajan sijasta ohjelmistokehittäjä, joka todella johtaa optimaalisen ohjelmiston suorituskyvyn ja laitteiston yhteensopivuuden.

Valitettavasti sen ensimmäiset julkaisut, DirectX ei mene yli liian hyvin kehittäjien, joista monet löytyy API kauhistuttavan suunniteltu ja monimutkainen — puhumattakaan omaa. Vuosien mittaan on kuitenkin parantamisen kanssa kunkin DirectX julkaisu, DirectX on tullut standardi. Se kehittyy atk-laitteet ja peli oheislaitteita ennakko mahdollistaa tukemiseksi tietyn laitteiston ominaisuuksien uuden tietokoneen pelejä.

Niille, jotka eivät joudu ryntää ulos ostaa uusin ja suurin 3D tietokonepelit, DirectX käytetään monia Windows-pohjaisten sovellusten — jotain, joka vaatii nelivärinen grafiikka, video, 3D-animaatiota. ja monimutkainen ääni. Vaikka et ole gamer kannattaa silti pysyä päällä DirectX tiedotteet ja uusimmat tukitiedot optimaalisen suorituskyvyn Windows-pohjainen järjestelmä.

Related viestiä

  • CRM-ohjelmisto - asiakkuudenhallinnan liittyvät ehdot In CRM (Customer Relationship Management), CRM-ohjelmisto on luokan ohjelmisto, joka kattaa laajan joukon sovelluksia ...

  • Selaimen Javascript-toiminto on kytketty pois päältä. Ota se niin, että voit kokeaksesi Tämän sivuston. Craft loistavan uran Luovuus on meidän asiamme At ...

  • ASP - Application Service Provider By Bradley Mitchell. Langattomat / Networking Expert Bradley on tietokone ammattilainen 20 vuoden kokemus verkko-ohjelmistojen kehittäminen, projektin ...

  • IPSW Tiedoston sijainti Mac- ja Windows Anytime päivität iPhonen. iPod touch. tai iPad. saat uuden IPSW tiedosto, joka on ladattu iOS päivitykset kansioon kohteliaasti iTunes. Tietäen ...

  • tiedot nopeasti tunnistaa mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten VAIO laite on varustettu ja sen siirtämisestä enemmän tilaa tai mukavuutta kokoonpanot tietokoneella vaihtelevat ...