Mikä on halvin Virgin Mobile suunnitelma

Paras Halvat matkapuhelin suunnitelmia Et koskaan kuullut

On olemassa paljon älypuhelimen vaihtoehtoja kuin neljän suuren harjoittajien Yhdysvalloissa. Jos etsit säästää rahaa, nämä vähemmän tunnettuja suunnitelmat saattavat olla lippu.

Vaikka useimmat amerikkalaiset ovat rekisteröitynyt yksi neljästä tärkeä harjoittaja tuotemerkkejä — AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless — on paljon enemmän vaihtoehtoja saatavilla Yhdysvaltain matkapuhelin asiakkaat etsivät tinkiä. Tunnetaan MVNO (virtuaalioperaattorit), nämä halpalentoyhtiöiden reppuselässä neljä suurta verkot ja pystyy toimittamaan halvemmalla, erityisesti yksittäisille käyttäjille, jotka eivät haluavat olla osa perhettä suunnitelma.

ads

Kaikki suuret harjoittajat ovat edullisia spinoffs, ja niiden tarjoukset ovat kannattaa tarkistaa ensin. AT&T: llä Cricket Wireless. Sprint on Boost ja Virgin. T-Mobile omistaa GoSmart ja MetroPCS. Ja Verizon, hyvin, Verizon vain on prepaid suunnitelmat. Jos etsit monenlaisia ​​kauppojen ja hyvän asiakaspalvelun nämä merkit olisi ensimmäinen ostoksilla pysähtyy.

Mitä tarvitset?

Olemme käynnissä tähän luetteloon yli neljä vuotta, ja olemme päättäneet järjestää tällä kertaa listata harjoittajille perustuu ryhmiin he saattavat valittaa. Jos etsit kaupat langattomien palvelujen ja sopivat johonkin ryhmistä alla, klikkaa kyseistä linkkiä mitkä harjoittajat ovat sinulle:

Ovatko nämä vain Carriers minun pitäisi harkita?

On olemassa useita kantajia emme listalle täällä, ja halua selittää miksi. Google Fi on vain kutsusta ja vaatii kalliita Nexus luurin. Lycamobile suunnitelmat ovat erittäin samankaltaisia ​​Ultra Mobile, vain hieman kalliimpaa. Ting suunnitelmat ovat erittäin samankaltaisia ​​Yhdysvaltain Mobile, vain hieman kalliimpaa. TextNow on puhelun laatuongelmia. PTel ja Giv Mobile juuri kuollut. Ja me laitamme FreedomPop epäsuosiossa, koska liian paljon valituksia asiakaspalvelua.

Yksi iso muutos kuluneen vuoden aikana on kuinka moni näistä merkkejä enää keskittyvät myymällä puhelimissa. AT&T- ja T-Mobile-pohjainen tuotemerkkejä, etenkin, työtä auki puhelimet, joten katsomaan lista Paras auki puhelimet ja Super-Edulliset Avattu Phones luurin käyttää. Ne voivat toimia myös vanhan laitteen edellisestä operaattorin.

Mikä on halvin Virgin Mobile suunnitelma

Meidän on myös selittää TracFone, joka on vaari on MVNO, ja se näkyy monissa muodoissa. Kaikki TracFone merkkien pyrkivät muuttamaan suunnitelmia usein, joskus jopa kauppa bonuksia niiden välillä, joten on hyvä tietää, mitä TracFone ja mikä ei. Perhe Mobile, Net10, Page Plus, Simple Mobile, Straight Talk, Telcel Amerikassa, Total Wireless ja kyllä, TracFone, ovat kaikki TracFone.

Lopuksi, nämä eivät ole ainoita harjoittajien kannattaa harkita. Riippuen sinun tarvitsee, vaikka yksi neljästä suuresta verkostot voisivat olla suunnitelma, joka toimii sinulle. Saat suunnitelma ostoksia neuvoja, tutustu tarina Miten säästää rahaa matkapuhelin suunnitelma. Ja parasta operaattorin palvelua missä asut, tutustu tulokset nopeimmin Mobile Networks.

Ryhmä 1: Alin hinnat

Joskus sitä vähän puheaikaa, tai ainakin hieman tietoja. Nämä kantajat veloittaa $ 10 tai vähemmän kuukaudessa huoltoon.

Red Pocket toimii useissa eri verkoissa ja on erilaisia ​​suunnitelmia, mutta mitä olemme keskittyneet tässä ovat sen yhden vuoden pay-as-you-go talk kortteja. Siellä on 1000 minuuttia kortti $ 100, joka toimii AT&T-verkon ja 2000 minuutin kortti $ 100, joka toimii Sprint verkkoon (kyllä, Red Pocket on päättänyt, että AT&T: n kattavuus kannattaa kaksi kertaa niin paljon kuin Sprintin.) Tekstit "kustannus" yksi minuutti per tekstiä. Voit käyttää Red Pocket kanssa lukitsematon, AT&T-yhteensopiva laite tai käytetyn Sprint LTE puhelin.

Republic Wireless

Republic Wireless alkaa 10 $ / kuukaudessa rajoittamattoman puhelut ja tekstiviestit, ilman että dataa, Sprint verkossa. Tasavallan salaisuus on, että se kipeästi toivoo voit tehdä irti kutsuvan, kutoma, ja tietojen käyttö Wi-Fi, pitäen sen kustannukset alas. Vaikka sen 1GB suunnitelma $ 25 on myös melko paljon, sen korkeamman käyttö suunnitelmat ovat paljon kalliimpia ja vähemmän houkuttelevia. Kaikissa suunnitelmissa on myös rajoittamaton ilmainen Wi-Fi-puheluja mistä päin maailmaa tahansa, joka on käyttökelpoinen kansainvälisille matkailijoille. Tasavalta tarjoaa kolme keskialuetta Motorola älypuhelimet, 2014-aikakauden Moto X, 249 $, on erittäin hyvä hinta erittäin hyvä puhelin.

Related viestiä

  • New Virgin Mobile Unlimited suunnitelmat Pakattu enemmän tietoa. Rajoittamaton Data, Talk Text Mukana. Lisätietoja DATA TIEDOT: Kun suunnitelman sovellettavissa nopean tiedonsiirron raja-arvo saavutettu, nopeudet alennetaan ...

  • 2 756 отслеживающих Посмотреть, как вы связаны О компании Virgin Mobile Etelä-Afrikka Oli kaunis päivä 24. kesäkuuta 2006, kun Virgin Mobile Etelä-Afrikka käynnistettiin. Koska Etelä-Afrikan ensimmäinen ...

  • Mikä Stores Carry Virgin Mobile? RadioShack RadioShack on ketju elektroniikan vähittäiskaupoissa yli 4000 oksat eri puolilla Yhdysvaltoja. Kuten toukokuussa 2011 ne tarjosivat kahdeksan matkapuhelimia ...

  • Virgin Media sulkea Liverpool call center 30 syyskuu 2011 Kuvateksti 90 päivän kuulemisen aikana suljin on ilmoittanut Virgin Media on sulkea sen call center at Liverpool ...

  • Virgin Mobile Top-Up E-kortit @ Walmart alle nimellisarvon, ei Tax dmbooth0310 07.15.13 10:54 Useimmat ihmiset näkevät tämän ja mielestäni se ei ole kuuma juttu, mutta Virgin Mobile käyttäjät todennäköisesti ...