Mikä on paras gay dating sovellus iPhonelle

25 Best "Gay Dating" Sovellukset (Homoseksuaali, Bi, Trans Utelias)

paras Kaiken

5 sovellukset alla on muutamia suosituimpia dating tilaan kokonaisuutena, vaan ne ovat myös hyvin homo- ja lesbo singleä.

Match näkee yli 13,5 miljoonaa käyntiä kuukaudessa ja sillä on yli 1,7 miljoonaa maksettu jäsentä, mutta parasta on suosituin dating site koskaan tyytyväinen suora ja homo sinkkuja samankaltaisia.

2. OurTime

OurTime on suurin tilaus dating site sinkuille yli 50, puhumattakaan se on myös # 1 vuodelta sovellus keskuudessa että väestörakenteen. Jos olet kypsä gay etsivät toisen kypsä gay, OurTime on erinomainen valinta.

ads

Jos olet tekniikkataitoista homo tai lesbo dater, ihastut Zoosk. Kiitos sosiaalinen verkosto integraatio, tämä sovellus on helppo tavata ihmisiä istuessasi kotona, työmatkoja, matolla, tai muualla.

4. BlackPeopleMeet

BlackPeopleMeet on go-to app jos etsit suurin verkkoyhteisö musta ja rotujenvälinen singlet, kuten homojen ja lesbo naisia.

5. BeNaughty

Jos sinulla hookups mieltäsi ja mielen hookups, homo ja lesbo sinkkujen ja pariskuntien pitäisi yrittää BeNaughty.

11 sovellukset Alla ovat hyvin homo-, bi-, ja bi-utelias miehiä.

Saatavana yli 192 maassa, Grindr on suosituin sijaintiin perustuvia dating sovellus homo-, bi-, ja bi-utelias miehiä.

2. Bristlr

Haluatko lisää "parta Love" elämässäsi? Sitten pitäisi kääntyä Bristlr. Avoin kaikille, tämä hauskaa (ja Super erityinen) dating sovellus on tehty sinkuille kanssa parran ja sinkkuja etsivät jonkun, jolla on parta.

Vuodesta karhuja jocks vain normaalia kaverit, Scruff voi auttaa löytämään ottelu aivan nurkan takana tai ympäri maailmaa.

GuySpy on joitakin hienoimmista ominaisuuksista tahansa vuodelta app, henkilökohtaisista ääni tervehdyksiä ja suosikkiluettelosi etsiä suodatus vaihtoehtoja ja matka-tilassa.

Tunnetaan ensimmäinen ja ainoa gay chat ja homo dating sovellus yksinomaan miehillä yli 30-vuotiaana, MR X vie haluaa ja tarvitsee huomioon, jotta lähettää sinulle laatua tulitikut.

GROWLr Bear Social Network, on ilmainen sovellus, jonka avulla voit katsella valokuvia ja keskustella sen yli 5 miljoonaa jäsentä ja pitää sinut ajan tasalla uusimmista karhun ajaa ja karhun bar listauksia.

Yli 6 miljoonaa ihmistä ja laskenta ovat allekirjoittaneet Hornet, ilmainen ja helppokäyttöinen sovellus homo, bi, ja utelias miehiä, joten uskomme tapaat sydänystävän ovat erittäin korkeat.

8. BoyAhoy, By Skout Inc.

Vain taivas on rajana, BoyAhoy, missä olet vain muutaman klikkauksen päässä löytämästä samanhenkisiä homomiesten missä ja milloin tahansa.

Yksi nopeimmin kasvavista sovelluksia miehille, jotka haluavat päivämäärä muita miehiä, Jack'd voit selata tuhansia kuvia, katso kuka on katsonut profiiliasi, nimettömänä valita oman ottelut, ja enemmän.

10. u2nite

Turvallinen ja nimetön, u2nite tuo käyttäjät, ei heidän tulostaan, ensimmäinen, suojaamaan tietoja samalla tarjoamaan sinulle parhaat ottelut. Ja kun he sanovat, että 100% vapaa, he todella tarkoitan sitä.

Aitous - niinhän Wapo on kyse. He eivät yrittää huijata sinulle suuren määrän ja väärennettyjä profiileja, mikä on erittäin virkistävä.

5 sovellukset Alla ovat parhaita lesbo, bi, ja bi-utelias naisia.

1. HER (ent Dattch)

Mikä kerran oli Dattch on tullut HER, sovellus naisille, jotka haluavat naisia. Ei vain HER kuin nenäkäs paras ystävä, joka todella osaa asettaa sinut, mutta olet antanut enemmän kuin vain tyypilliset ominaisuudet, kuten päivän lesbo uutisia ja tapahtumia.

2. Wing Rouva

Sinun "mobiili opaskirja LGBT-yhteisön," Wing rouva tekee kaiken työn puolestasi, olitpa yhden tai osa pari. Tutustu prinsessa Charming, löytää jännittävä päivämäärät ideoita, saada uusia ystäviä, RSVP on lesbo tanssiaistilaisuus, ja paljon muuta!

Mikä on paras gay dating sovellus iPhonelle

3. Findhrr

Oletko kyllästynyt "kohtaus"? Katso sitä kautta tuoretta silmät Findhrr, johtava sovellus lesbo ja bi-naisten, joka täyttää ja ylittää odotuksesi.

4. Atraf Tytöt

Olitpa oleskelevat paikallisia tai matkustaa kaukaiseen paikkaan, et halua tehdä sitä ilman Atraf Girls. Flirttailee ja tavata muita lesbo naisia ​​ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Luotu lesbot mukaan lesbot, SCISSR mukautuu jokaiselle käyttäjälle riippumatta siitä, miten ne tunnistetaan - lesbo, homo, homo, lesbo, bi bi-utelias, ja sen jälkeen - edistetään vuorovaikutusta kaikkien.

Vaikka sovellukset yllä voi myös toimia hyvin biseksuaalien ja transseksuaalien daters, 4 sovellukset alla saanut joitakin parhaita arvioita tästä kohderyhmä.

Yli 1 miljardi pyyhkäisee päivässä, olet kertoimella yhdistävät jonkun Tinder ovat erittäin hyviä, onko haluat liitäntää rento päivämäärä, tai suhde.

2. OkCupid

Vuonna 2004, OkCupid on vapaa dating sovellus, joka on mahtavaa nuoremmille LGBTQ daters, erityisesti niille, jotka haluavat ajatusta on sovitettava niiden paikan päällä käyttäytymistä ja vastauksia monivalintakysymyksiä.

3. Distinc.tt

Distinc.tt on lyömätön sosiaalisen verkostoitumisen alustan LGBT-yhteisön, joka ei keskity hookups vaan ystävyys, toveruus, yhteisiä etuja ja vastaavat.

Sen lisäksi, että "suurin LGBT maailmanlaajuinen sosiaalinen verkosto," Moovz tarjoaa myös turvallinen tila homomiesten, lesbo naisia, biseksuaaleja ja transgender yksilöt todella olla oma itsensä ja yhteyden ihmisiin, jotka haluavat tehdä samoin.

Related viestiä

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Top 5 sivustot ladata Free iPhone Ringtones (kuten iPhone 6S iPhone 6 Plus) Jos olet ostanut uuden iPhone (iPhone 6S), sinun täytyy haluta ainutlaatuinen ja kaunis soittoäänen iPhoneen ....

  • OkCupid vs. Zoosk: Mikä on paras Dating App? Kun se tulee dating sovelluksia Google Play Store ja App Store, on paljon sovelluksia, joista valita, kuten POF. Match, Mamba. Alas....

  • Viisi Best Online Dating Sites Etsitkö rakkautta verkossa? Sinulla on paljon paikkoja yrittää löytää täydellinen joku. Olemme puhuneet siitä, miten löytää oikea sivusto sinulle. mutta tällä viikolla olemme ...

  • Paras dating iPhonen: Paljon Kala, Kahvi täyttää Bagel, Tinder, ja lisää! Tarvitsetko päivämäärä ja pidä baarielämä? Nämä ovat parhaita vuodelta iPhonen! Osa on ihmisen on ...