Mikä on paras ilmainen soittoääni sovellus android

Top 5 Free Music Soittoäänet sovellukset Android Device

Kun yhä useammat ihmiset käyttävät Android älypuhelin, erilaisia ​​sovelluksia kehitti vapautuu tarjota Android käyttäjille paremman käyttökokemuksen. Ja kuten me kaikki tiedämme, Android-laitteet ovat tunnettuja laaja kokoelma sovelluksen jokaisessa genre, oli se sitten musiikkia, pelejä tai jopa elämäntapa. Näistä tyylilajit, musiikki on ollut noin yläosaan sovellusten kaavio. Jotta näyttökertoja ystäviä, monet käyttäjät valita erilaisia ​​kappaleita heidän soittoäänen, kun he tekevät puheluita. Lisäksi ne myös luoda erilaisia ​​viesti ja hälytys soittoäänet hauskaa. Varmasti on olemassa monia musiikki soittoääni sovelluksia, jotka ovat käteviä, kun se tulee ladata musiikkia tai muokkaamalla sitä. Voit valita joitakin päässä laaja kokoelma musiikin soittoääni musiikkikirjastossa samoin. Nyt esittelemme joitakin parhaita ilmaisia ​​soittoääniä avustajia Android. Niiden avulla voit muokata oman henkilökohtaisen ja erityistä soittoäänet, Android matkapuhelin. Lue ja oppia siitä lisää.

ads

Mikä on paras ilmainen soittoääni sovellus android

Top 5 Free Music soittoäänet Downloads Androidille

Nämä 5 paras ilmainen Android soittoäänet sovellukset tekevät soittoääniä ainutlaatuinen ja erilainen kuin muut. Tarkista se.

1. Aru Soittoäänet

Jossa Aru Soittoäänet, voit käyttää yli 200000 MP3-soittoäänet ja sovellus on täysin ilmainen. Tämä Android soittoääni sovellus sisältää soittoääniä, jotka on ladattu rekisteröityneille käyttäjille. Voit etsiä suosikkikappaleitasi, tarkastelet tiedoston tietoja, ja esikatsella laulun. Jälkeenpäin voit ladata tiedoston sovellukseen ja asettaa sen soittoääneksi, merkkiääni tai siirtää sen yhteystietoon.

2. Music Ringtone

Musiikki Ringtone on yksi useista soittoäänen Android-sovelluksia, jotka hakea verkosta musiikkitiedostoja. Tämä yksi nimenomaan etsii MP3-tiedostoja, jotka ovat vapaasti ja ovat julkisia. Hakutoiminto on helppo käyttää, ja tulokset on lueteltu helposti selata muotoon.

Soittoäänen sovellus sisältää tuhansia soittoääniä. Voit selata luetteloa kuumaa soittoääniä tai viileä soittoääniä. Voit myös hakea tiettyä soittoääni käyttämällä hakutoimintoa ja haku otsikon kappaleen tai taiteilija. Ja voit ladata tiedoston ja tallentaa sen suosikkiluetteloosi. Jälkeenpäin asettaa kappaleen soittoääneksi, ilmoitus sävy, tai siirtää sitä kontakti soittoäänen.

4. Zedge Soittoäänet

Jossa Zedge Soittoäänet, voit löytää ja asettaa oikea nuotti kaikentyyppisten ilmoitusten mukaan lukien hälytykset, viestit, ilmoituksia, ja soittoääniä. Android soittoäänisovellusta sisäänkäyntien Zedge sivusto, joka sisältää miljoonia soittoääniä. Selata tietokantaa soittoäänien vaivattomasti kautta yksinkertainen käyttöliittymä ja sovellus tallentaa tiedostoja lataus välilehti. Voit asettaa soittoääniä suoraan sovelluksesta tai puhelimen asetuksia. Se on myös sovellus taustakuvia muuten.

5. Myxer Ringtone Android

Myxer soittoääni Android on all-around-sovellus. Jos sinä’uudelleen ihastunut eri soittoääniä ja muuttaa niitä koko ajan oman Android matkapuhelin, The Myxer soittoääni on juuri oikea ottelu sinulle. Se on tuhansia kuuluisan soittoääniä tietokantaansa ilmaiseksi ja voit luoda oman soittoäänen käyttämällä sen maksutta työkalu samoin. Ja voit käyttää tätä muokkaustyökalu nykyisen kappaleen kirjasto Android-puhelimessa samoin.

Kärki: Lisätietoja miten hallita tai siirtää soittoääniä ja kappaleita Android matkapuhelin tietokoneeseen, voit klikkaa tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Related viestiä

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Mikä on paras Reverse Cell Phone Directory Service? 10 Vinkkejä Tarkka puhelinnumero haku ja Side-by-Side vertailu Top-Rated Online Cell Phone hakemistot Julkaistu. Past News ...

  • OkCupid vs. Zoosk: Mikä on paras Dating App? Kun se tulee dating sovelluksia Google Play Store ja App Store, on paljon sovelluksia, joista valita, kuten POF. Match, Mamba. Alas....

  • Myxer Review: Free Music, soittoääniä, sovellukset, ja muut puhelimeen Mark Harris on mukana digitaalisen musiikin lähtien Frondilla. Tuottaa ja kuuntelu digitaalisen musiikin on intohimo ...

  • 15+ Android Browser 2016 | Paras selain Android Paras Android selain 2016 on yleistä nykyään. Sinun täytyy olla paras selain Android 2016 saada vaivattoman web ...