Mikä on paras ilmainen tekstinkäsittely sovellus ipad 2

keskustelu

Jarte hengittää kevyt ja nopea. Kirjoittaja Carolina Road Software tämä sana prosessori tarjotaan ilmainen versio, kannettava versio ja valinnaisia ​​päivittää "kellot ja pillit" versio Jarte Plus ($ 19.95 US). Ohjelma lataa joko säännöllinen asentaa tai kannettava versio zip-tiedostoon.

Jarte saappaat nopeasti Welcome asiakirja ja tyhjä asiakirja jo välilehtiä. Asettelu on vähän järkyttävää diehard tekstinkäsittelyohjelma käyttäjille. Ajateltuna, joten oli muuttumassa MS DOS tyyli Word Perfect Windows graafisessa käyttöliittymässä MS Word monta vuotta sitten. Se ei ole sanoa Jarte on tulevaisuus, sen sijaan se on enemmän käänne läsnä. Poissa tavallista painikerivit useimmissa tekstinkäsittelyohjelmat, Jarte käyttää pöydältä näköinen baari geelillä kuten painikkeita (katso kuva) puhtaamman ilmeen. Vaihtokaupasta on käyttää valikoiden ja pikavalinnat sijasta sekainen painikkeita. Oletusasettelua (nimeltään Compact) voidaan muuttaa minimaalinen tai Classic näkemyksiä. Kun oppiminen liikkua Compact layout, kääntämällä etiketteihin on hyödyllistä. Vähäinen layout poistaa grafiikka ja tarjoavat perinteisen tekstin valikosta. Classic käyttää eri asettelu painikkeet ja tarjoaa parempia merkintöjä, ja kuvake valikosta erilaisiin toimiin. On mahdollisuus kytkeä päälle painiketta tarrat Compact layout jos tarvitset niitä. Oma suosikkini on Classic asettelua. Tässä layout on helpompi asettaa baareja viite työkaluja kuten Sanakirjoja ja asettaa hakupalkki; tai molemmat.

Yksittäiset asiakirjat avataan välilehdet tulleita merkitty tiedostonimen kerran tallennettu. Tämä tekee työtä useita asiakirjoja samanaikaisesti helpompaa kuin käyttämällä oikotietä avaimia tai Ikkuna-valikosta navigoida väliset yhteydet. Löysin tämän olevan totta, koska käytin Jarte kirjoittaa arvioita tähän luokkaan. Jotkut ominaisuudet, kuten sanakirja, sanasto, ja ohjelinkistä käyttää online resursseja. Oikoluku on manuaalisesti vedota ilmainen versio painamalla F7 tai löytää sen muokkausvalikossa (Compact asettelu) tai Spell painiketta Classic asettelua. Automaattinen oikeinkirjoituksen on saatavilla maksulliseen versioon. Sillä tiedostojen käsiksi usein, kuten malleja, käytä "suosikit" kansio löytää ja avata nopeammin.

Mikä on paras ilmainen tekstinkäsittely sovellus ipad 2

Mikä tekee Jarte ainutlaatuiseksi muuttaa status quo, kun se tulee tekstinkäsittely muuttamalla käyttöliittymä ja antaa puhtaamman leikkisämpää ympäristössä.

Tässä valossa ja erinomainen tekstinkäsittely, kaikki perusmuokkaustoimintoja sisältyvät kuten etsiä ja korvata, sisennys ja luoti, kohta linjaus, lisäämällä taulukoita, tekstikehykset ja kuvia sekä spellchecks, mutta jotkut kehittyneitä työkaluja, kuten hyperlinkkejä ja seuranta muutokset eivät ole käytettävissä . Tiedostot voidaan tallentaa doc, docx, txt, rtf, html tai pdf-muodossa. Sivun asetukset otsakkeen ja footer, ja tulostuksen esikatselu ovat myös vakiona.

Toisin kuin muut tekstinkäsittelyohjelmat, AbleWord on ainutlaatuinen kyky lukea ja muokata PDF-dokumentteja.

On huomionarvoista suoraan PDF-tiedoston avaaminen perus muokkausta, kuten muuttamalla tekstiä tai kuvia PDF-tiedostosta vaikuttamatta sen peruskaaviossa ennen tallennusta takaisin PDF. Tuominen tekstiä PDF-tiedoston Word-asiakirjaan sisältyy myös uusimman version.

WordGraph on fyysisesti yksi suurimmista ohjelmia. Asennus on nopea vaikka. Yritin seuraava yksi heidän latauslinkkejä joka vei minut Soft82. Tämä sivusto yrittänyt asentaa ladata ohjelman niin en peruuttanut sen ja kokeillut Mirror 1 linkkiä. Tämä vei minut Majorgeeks ja asennettu kivuttomasti.

Valitettavasti WordGraph ei setup työpöytäkuvaketta oletuksena, joten piti kaivaa ohjelman ulos Windows-ohjelmia valikosta. Kun ohjelma avataan yllätyin GUI layout. On työkalurivejä nopeasti painikkeita, mutta ne ovat enemmän värikkäitä ja tasaisempi kuin useimmat perinteiset vanhemmat tyylejä. Ohjelma avattiin pääpiirteet asettelunäkymässä käyttäen pisteen hallitsija sijasta yhdysvaltalaisen standardin hallitsija. Myös hallitsija on molemmin puolin asiakirjan sijasta vain vasen puoli. Kun yritin saada apua viivaimessa kohtasin toinen haaste, viesti, joka sanoi "Help tähän ohjelmaan luotiin Windowsin Ohje-muodossa, joka on riippuvainen ominaisuus, ei sisälly tähän Windows-versioon. Et kuitenkaan ladata ohjelma, jonka avulla voit tarkastella ohjetta luodaan Windowsin -ohjeita. " Puuttuva tiedosto on WinHlp32.exe. Menin Microsoftin sivuston avulla edellyttäen linkin, seurannut ohjeita ja asentanut päivityksen. Ohjetiedoston toimii nyt, valitettavasti ei ole apua koskevat hallitsija tai monia muita toimintoja.

Kokemukset ei parane. WordGraph on tarkoitettu kokeneille käyttäjille kuin monet muut WP. Tämä ohjelma on todella peräisin Office Suite niin löydät monia samoja ominaisuuksia. Viileä piirre arvostin ovat painikkeet asioita, kuten Standard / alaindeksi, erikoismerkkejä, päivämäärä & aika ja korostus. Olin aina vaivautunut kaivaa niitä ominaisuuksia muissa WP. Mahdollisuus laatta useita asiakirjoja vaaka- tai pystysuoraan on mukava ominaisuus. Vaikka marginaalit ovat millimetreinä, kun siirrät hiiren yksi marginaaliasetukset se osoittaa Yhdysvaltain vastaa tuumaa. Turvallisuuden WordGraph on kyky muokkaamaan tekstiä ja lukita asiakirjan. Ohjelmisto Yhtiö touts sana taidetta ja matemaattisia yhtälöitä, mutta en löytänyt mitään jäljellä kummassakin näistä ominaisuuksista. Käyttö matemaattisia yhtälöitä / Expressions vaatii asennettaessa niiden taulukkolaskentaohjelma Accel. Toinen piirre puuttuu hankala ohjetiedoston. On saatavana päivitystä myöhemmin ladattavaksi, mutta tämä edellyttää lataamalla zip-tiedoston, pura tiedoston hakemistoon kopioi tiedostot alkuperäiseen SSuiteOffice hakemistoon ja liitä korvata olemassa olevat tiedostot. Prosessi tuntuu hieman hankala minulle.

Mikä tekee tästä ohjelmasta ainutlaatuisen on ulkonäkö ja asettelu. Monet toiminnallinen työkalurivin painike valintoja useinkaan löydy WP ohjelmissa.

AbiWord käyttää perinteinen tekstinkäsittely GUI layout. Ohjelma on vähän päivätty edellisen Release 4 vuotta sitten. AbiWord touts on avoimen lähdekoodin ja cross platform samanlainen MS Word. Tavoitteena on ohjelman toimimaan useilla alustoilla. Tätä luotto, useimmat muut tekstinkäsittelyohjelmat ovat Windows-alustalla vain.

Lataus ja asennus prosessi AbiWord on helppoa ja mukana kuusi erilaista asennus tyyppiä: tyypillinen, täynnä, täynnä tiedosto yhdistykset, minimaalinen, täysi plus ladattavia sekä mukautettu asennus, jossa käyttäjä voi poimia ja valita mitä toimintoja ja ominaisuuksia lisätä tai poistaa asennuksen. Alle kolmekymmentä sekuntia että ohjelma on asennettu ja toimii päätyttyä.

Aluksi näyttää, on hyvin vähän, että näyttää tekevän tämän ohjelman ainutlaatuisen Ollakseen cross-platform. En hallita löytää Extra työkalurivi. Tämä työkalurivi lisää painikkeita I tyypillisesti ikävä tekstinkäsittely-; vuori, Super / sub-skriptejä, kappalevälit, riviväli, ja pää / alareunan painikkeet. Toinen ominaisuus Pidän on mahdollisuus muuttaa hallitsija mittaus tuumaa pisteeseen, senttimetri, tai pica avulla asetusvalikosta. AbiWord on sanakirja ja viite jakso, mutta ei sanasto.

Jakaminen asiakirjat on mahdollista integrointi AbiCollab Web palvelun uusin versio (2.8.6). Tämä ominaisuus on erityisen tervetullut skenaarioita, kuten kauko-yhteistyötä.

Aiheeseen liittyvät tuotteet ja linkit

Haluat ehkä tarkistaa nämä artikkeleita liian:

Related viestiä

  • Sivut Mac viimeinen sana tekstinkäsittely. Pages for Mac on tehokas tekstinkäsittelyohjelma, joka antaa sinulle kaiken mitä tarvitset luoda asiakirjoja, jotka näyttävät kaunis. Ja lukea kauniisti ....

  • Entinen PCMag intern Jordan Minor on nuorempi ohjelmisto analyytikko, joka oikeastaan ​​vain haluaa käyttää fancy Northwestern University journalismin aste kirjoittaa videopelit. Hän on aikaisemmin ...

  • Office for iPad: Tällä Roundup Koska päivä iPad käynnistetty, kiivas mobilophiles ovat ihmetelleet, onko se voi olla merkki uuden Dawn mobiiliratkaisut - eli sellainen, jossa me kaikki käyttävät ...

  • Vapaa Sana Processor Ipad IPad on tabletti tietokone suunniteltu ja Applen kehittämä. On erityisen markkinoidaan alustana ääni ja visuaalinen media, kuten kirjat, lehdet, ...

  • 9 Parhaat tekstinkäsittely apps iPadille iPhone Jos etsit parasta iPhone apps tekstinkäsittely on uusi iPhone. voit valita minkä tahansa näistä tekstinkäsittelyohjelma iPadille ja iPhonelle ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-on-paras-ilmainen-tekstinksittely-sovellus.php on line 121

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-on-paras-ilmainen-tekstinksittely-sovellus.php on line 121