Mikä on paras ilmainen video editointi sovellus Android-puhelinta

5 Best Video Editors Androidille

Useimmat uudet älypuhelimet näinä päivinä tulevat kyky tallentaa videon 1080p, mikä tarkoittaa monet meistä ovat käveleminen melko ihmisarvoisen videokameroiden meidän taskuihin. Mutta on muutakin tehdä hyvä video kuin pelkästään syömällä hetki. Usein tarvitaan videomuokkain mennä ja puhdas asioita.

Mikä on paras ilmainen video editointi sovellus Android-puhelinta

Onneksi sinun ei tarvitse mennä tulipalon jopa PC. Seuraavassa on viisi videoeditoijille voit käyttää suoraan Android-puhelinta tai tabletti.

1) PowerDirector

Ne teistä, jotka ovat käyttäneet videomuokkain tietokoneeseen ennen kuin tiedämme, että niillä on taipumus tulla tietyllä ilmeen. On aikajana alareunassa. Leikkeet ovat saatavilla vasemmassa yläkulmassa, ja esikatsella istuu oikeassa yläkulmassa. CyberLinkin PowerDirector antaa sinulle että tuttu käyttöliittymä Android-laitteen.

ads

Tämä sovellus on yksi kehittyneempiä vaihtoehtoja siellä. Voit vetää ja pudottaa kohtauksia tarpeen, lisätä ääniraitoja, aseta otsikko tekstiä, valitse useista siirtymisen vaikutukset, käyttöön suodattimia videoita, ja viedä tiedostoja jopa 1080p (kun $ 5 in-app, muuten olet rajoitettu 720p). Voit myös lähettää ne suoraan Facebook tai YouTube, kun olet valmis.

Jotkin sovellukset tarvitsevat vähän työtä siirtyminen mukavasti työpöydältä mobiili, mutta tämä ei ole yksi niistä hetkistä. Windows-versio on edelleen tehokkaampi vaihtoehto, mutta Android mobiili sopeutuminen on tuskin niin dumbed alas kuin voisi luulla.

Lataa: PowerDirector Androidille (Free in-app ostot)

2) AndroVid

AndroVid on päinvastaista lähestymistapaa. Täällä et cramming perinteisen elokuvan editointi kokemus päälle pienemmän näytön. Sen sijaan, vaihtoehdot näkyvät suuret kuvakkeet tai pienoiskuvien vierivät näytössä.

Muutos tuntuu ei tarkoita et voi saada paljon tehnyt. Voit silti ClipArt video, lisätä ääntä, ja efektejä, mutta luultavasti ei halua yrittää mitään liian pitkälle. Pitäisin tätä vaihtoehtoa ihanteellinen videoita, jotka eivät vaadi paljon muokkausta. Poista että hankala kerran käytetty haparoivaa ympäri alussa, sovelletaan siirtotehosteet tai kaksi, lisätä taustamusiikkia, ja voit lähteä.

Minusta käyttöliittymä houkuttele ja mainoksia ärsyttäviä, mutta sinun ei tarvitse käsitellä ominaisuuksia piilossa takana sovelluksen sisäisiä ostoksia. Ja mainoksia sivuille mennä pois, jos saat pro version $ 2.

3) KineMaster

Jos haluat jotain helpompi käyttää kuin PowerDirectorin mutta saatetaan pois AndroVid puute puola, kokeile KineMaster. Sovellus tulee perinteinen videoeditointiin käyttöliittymä, mutta se myös tekee säätöjä sijoittaa kosketusnäyttö ja käyttäjille joilla on vähemmän kokemusta. Se ei tarkoita sitä, olet luopumassa ominaisuuksia. KineMaster on suunnilleen yhtä kehittyneitä kuin Android videoeditointiin saa.

Voit silti aikajanalla, esikatselu, ja kyky soveltaa kerrosta tekstiä, mykkä taustamelua, ja muita vastaavia parannuksia - asiat vain aseteltu eri tavalla. KineMaster voi myös pitää oman käden kautta lisäämällä otsikko, joitakin vaikutuksia, ja taustamusiikin jos siinä kaikki etsit tehdä.

Tässä asia: KineMaster tulee maksamaan sinulle. Ilmainen versio laastarit vesileiman kaiken teet. Sen poistaminen ja lukituksen lisätoimintoja vaatii tilauksen, joka menee $ 5 a kuukausi tai $ 40 a vuodessa. Vaihtoehtoisesti voit maksaa $ 6 vain kerran käyttää erikoisominaisuuksia kolmenkymmenen päivän kuluessa. Se saattaa olla koko ajan sinun täytyy saada läpi projektin.

Lataa: KineMaster Androidille (Free liittymiä)

4) WeVideo

Mobile prosessorit eivät yksinkertaisesti tarjoa saman tehon, että voimme löytää pöydälle, joten kun teet muokkauksia ja vieminen, kaikki vie enemmän aikaa kuin se olisi tietokoneessa.

Mikä on paras ilmainen video editointi sovellus Android-puhelinta

WeVideo sanoo eräs tapa kiertää tämä on tekemällä videon editointi pilvessä. Anna sen etäkoneissa soveltaa muutoksia nopeammin kuin paikallinen laitteisto voisi.

Huonona puolena tässä lähestymistavassa on, että sinun täytyy odottaa videoleikkeitä ladata ennen kuin voit aloittaa, ja sinun täytyy luottaa tiedostoja jonkun toisen palvelimia. Sitten sinun täytyy redownload kaiken, kun olet valmis. Jos et löydä tätä luotaantyöntävä, sinun tulee olla käsitelty modernin käyttöliittymän, joka eroaa perinteisestä videoeditorit ja melko helppo navigoida kosketusnäyttö, jopa täydellinen puuttuminen videoeditointiin kokemus.

Lataa: WeVideo Androidille (Free in-app ostot)

5) Magisto

Videon editointi on monimutkainen, ja kaikilla ei ole aikaa tai kärsivällisyyttä istua alas ja kehittää taitoa. Magisto on ne ihmiset. Sovellus vie videoleikkeen, lataa se jonnekin kauko, pätee muutama ajankohtainen muokkauksia, lisää musiikkia ja extra grafiikka, sitten tuottaa tiedoston voit jakaa sosiaalisissa verkoissa.

Magisto ei ole sovellusta kääntyvät ammattiin, mutta se voi kestää muutaman hankala tallenteita ja irrotettu valokuvia oman veljentytär valmistuminen ja tehdä niistä jotain mahtavaa. Jaa se muutaman kikattaa omistamatta liikaa aikaa.

Lataa: Magisto Androidille (Free in-app ostot)

Valot, Tablet, Action!

Jos puhelimen tai tabletin ei tullut, muista ladata yksi monista videonauhuriyhdistelmä saatavilla Android. Näin voit nauttia mitä tuottaa ilman ensin lähettää tiedoston yli toiseen laitteeseen.

Olitpa tuottaa rento videoita perheen tai tehdä touch-ups leikkeen aiot heittää webissä työstä, siellä on Android-sovellus, joka voi saada työ. Vain olla kärsivällinen, kun asiat voi kestää hieman kauemmin kuin ne näkyisivät suurempia, tehokkaampia koneita. Silti videoeditointia on kulkenut pitkän tien, koska Androidin aikaisempien vuosien.

Millainen videoeditointiin etsit tekemistä puhelimen tai tabletin? Ehkä on ton näytön tallenteiden nurkissa että etsit siivota. Oletko jo go-sovellus, joka ei ole yllä olevasta luettelosta? Jaa suosituksia ja kokemuksia muiden kommentit!

Related viestiä

  • Top 5 Free Music Soittoäänet sovellukset Android Device Kun yhä useammat ihmiset käyttävät Android älypuhelin, erilaisia ​​sovelluksia kehitti vapautuu tarjota Android käyttäjät paremmin ...

  • Miten saada soittoääniä Android Phone - Step By Step Guide With Kuvat Video Vain piristyi Motorola Android-Droid viime viikolla. On ollut paljon ihmisiä pyytää enemmän perusteellisesti ...

  • Paras app ladata ilmaiseksi elokuvia Android Tässä ovat parhaita tapoja ilmaiseksi elokuvan lataus Android mobiili, se sisältää joitakin Android ilmainen elokuva sovellusluettelopainiketta ladata hollywood ja Bollywood ...

  • Paras vakooja sovellukset 2012 Vietä aikaa testata ominaisuuksia erilaisia ​​malleja. "Ne ovat huijauksia, ja kaikki. Aina on seurauksia jonkinlaista. Ei mitään syödä vaan petoja ja miesten ...

  • Mikä on paras Reverse Cell Phone Directory Service? 10 Vinkkejä Tarkka puhelinnumero haku ja Side-by-Side vertailu Top-Rated Online Cell Phone hakemistot Julkaistu. Past News ...