Mikä on paras älypuhelin ostaa

Paras puhelimet 2016: Mikä on paras älypuhelin? 20 parasta matkapuhelimet voi ostaa Isossa-Britanniassa tänään - paras Android puhelin selostuksia, paras iPhone selostuksia, paras Windows Phone selostuksia, paras matkapuhelin arvostelut

20 parasta puhelimet 2016 UK: Paras älypuhelimet voit ostaa tänään

20 parasta älypuhelimia saatavilla ostaa Isossa-Britanniassa juuri nyt. Paras puhelimissa voi ostaa Isossa-Britanniassa - Android-puhelimissa, paras iPhone, paras Windows Phones - paras matkapuhelin arvostelut. Pidä käsittelyssä selvittää, mikä on paras puhelin 2016.

ads

Mikä on paras älypuhelin ostaa

20 parasta puhelimista tarkistetaan: paras älypuhelimet voit ostaa Isossa-Britanniassa vuonna 2016

Mikä on paras älypuhelin? Paras matkapuhelin on Samsung Galaxy S6, seuraa tarkasti Googlen Nexus 6P ja Apple iPhone 6s Plus. Lue lisää paras älypuhelimet ja joitakin alkuun vaihtoehtoja parhaista puhelimissa kaavio alla.

Testaamme ja tarkistaa kaikki parhaat älypuhelimet rahalla saa yli iPhone, Android, Windows Phone ja BlackBerry (ja joskus muut). Joten tässä on paras puhelimista 2016 Ne ovat paras matkapuhelimet voi ostaa Isossa-Britanniassa juuri nyt.

Älypuhelimet ovat tärkeä ja henkilökohtainen tech ostaa niin PC- Advisor me tarkistaa kaikki suuret puhelimia saatavilla ostaa Isossa-Britanniassa. Täällä listalla heidät 20 parhaan älypuhelimet 2016.

Viimeisimmät merkinnät: OnePlus X ja iPhone 6S.

Tutustu alla, ja kun tulet ostaa älypuhelimeen saatat olla kiinnostunut käyttämällä yksinomainen Mobiles.co.uk koodit säästää jonkin verran ylimääräistä rahaa, jos ostat sopimusoikeuteen. Käytä PC Advisor yksinomaiseen PCAMOB10 koodi kassalla poistamiseksi £10 alkaen etukäteen aiheutuvat kustannukset maksaa Kuukausittaisbudjetilla yrityskauppaan, jossa maksu £10 tai yli vaaditaan (ei sisällä O2). Tai käytä PCASIM10 lisätä £10 automaattista cashbackia tahansa 12 kuukautta SIM-sopimuskauppoja (sulkee O2).

Tietenkin monet viime vuoden puhelimet ovat edelleen suuret ostaa, varsinkin kun useimmat ovat nyt saatavilla alennuksen nyt, että seuraavan sukupolven on käynnistänyt. Tässä ovat 14 parasta "vanhoja" puhelimia voi ostaa juuri nyt.

Testaamme ja katsaus älypuhelimet syvällistä ja tässä ovat paras paras kaikista käyttöjärjestelmiä, kuten iOS, Android, Windows Phone ja BlackBerry. Päivitämme tämän tarinan koko ajan kun tarkastelemme uusimpia älypuhelimia. Katso myös. Android älypuhelimet UK: Mikä on paras Android-puhelinta voi ostaa vuonna 2016?

Jos olet käynyt tällä sivulla aiemmin saatat huomata, että olemme vähentänyt älypuhelimen luettelossa. Tällä hetkellä vain 20, joiden avulla saat selkeämmän ja tiiviimpi katsauksen parhaat puhelimia markkinoille. (Katso myös: paras älypuhelimet liiketoiminnan.)

Olemme myös sijoittui puhelimet järjestyksessä suorituskyvyn: Nopein älypuhelimet 2016: prosessori, web ja grafiikan suorituskyvyn vertailu

Paras puhelimet lista: Älypuhelimet varoa vuonna 2016 UK

Vaikka olemme parhaaksi älypuhelimet jota olemme tarkastaneet, on olemassa joitakin tulevia puhelimia olla tietoinen. Kun meillä on ollut niitä, testattu niitä täysin, ja tarkistetaan niitä, ne ovat omiaan tekemään tämän kaavion. Tämä tarkoittaa olisi syytä tilalta pois ostoksen vähäksi aikaa. Katso. Paras tablettia 2016: Mikä on paras tabletti Britanniassa juuri nyt?

Luettelosta ovat suurimpia lanseeraukset 2015 lukien Samsung Galaxy S6 . HTC One M9 . OnePlus 2 ja LG G4 - Sony Xperia Z3 + oli pettymään, mutta Xperia Z5 on nyt ottanut paikkansa. Myös varoa iPhone 6S ja Galaxy S6 Edge Plus. Huomaa Galaxy Note 5 on olemassa, vaikka se ei ole virallista eurooppalainen käynnistää mutta voit silti saada käsiinsä sitä. nexus 5X ja Nexus 6P ovat myös parhaista puhelimista luetteloon.

Älypuhelin materiaali kysely

Paras puhelimet 2016: Miten valita mikä puhelin ostaa

Yksi suurimmista asioista sinun täytyy päättää valitessaan älypuhelin on mikä käyttöjärjestelmä käyttää. Vaikka on olemassa muita ympärillä, on parasta pitäytyä isoja nimiä kuten iOS, Android, Windows Phone ja mahdollisesti BlackBerry. Ei ole Windows Puhelimet kaaviossa tällä hetkellä, mutta tämä saattaa muuttua Lumia 950. Katso: Best Windows Phones 2016.

Jos käytät jo yksi niin se voisi olla parasta pysyä että camp – varsinkin jos olet sijoittanut aikaa ja rahaa sen sovelluksista. Kuitenkin, se ei ole vaikea vaihtaa joten kannattaa harkita niitä kaikkia. Huomautus ei ole mitään BlackBerry-laitteiden markkinoille tällä hetkellä, jotka ovat mielestämme tarpeeksi hyvä tehdä tähän luetteloon, mutta tutustu BlackBerry Classic lue ja BlackBerry Priv tarkastelu.

Suunnittelu tulee alas henkilökohtaisen maun ja useimmat alkuun älypuhelimet nyt hyvin ohut ja kevyt runko. Paras älypuhelimet käyttävät yleensä ensiluokkaisista materiaaleista, kuten lasista, alumiinista tai jopa teräksestä ja tällä saralla olet parhaiten pois yrittää puhelin pois lihassa, onko se tuntuu hyvältä, että koko kätesi. Jotkut jopa tulevat mahdollisuus puuta, nahkaa tai muita materiaaleja.

On syytä huomauttaa, että vain kourallinen parhaita puhelimia markkinoille tulevat vedenpitävä. Se enimmäkseen Sony tarjoaa tämän ominaisuuden koko sen Xperia Z alue.

Näytön koko high-end puhelin on tyypillisesti 5in tai yläpuolella avaimella poikkeuksena Xperia Z5 Compact. Etsit Full HD (1080 x 1920) resoluutio tyypillisesti tai jopa suurempi Quad HD (1440 x 2560). Vain yksi puhelin menee suurempi kuin tämän kanssa 4K näyttö (3840 x 2160) ja se on Xperia Z5 Premium joka ei ole tullut ulos vielä mutta me tarkastelemme kun voimme.

Nykyään kaikki parhaat puhelimissa on kunnollinen jalostajien ja paljon muistia. Jotkut voivat olla quad-core 2 Gt muistia, mutta useimmat ovat nyt okta-core kanssa 3 Gt muistia tai enemmän. Huolimatta benchmark tulokset, olet yleensä menossa saada suurta suorituskykyä näistä laitteista - sinulla on taipumus saada mitä maksaa.

Mikä on tärkeämpää tarkastella on varastoinnin kun loppuu, se on siinä. Jos haluat tallentaa paljon sovelluksia, kuvia, videoita ja musiikkia sitten etsiä puhelimen riittävästi tallennustilaa – 64- tai jopa 128 Gt. Vähemmän on ok, mutta tarkistaa microSD-korttipaikka eli voit lisätä ostamalla ja lisäämällä muistikortti.

Kun se tulee kameroita, enemmän megapikseliä on hyvä merkki, mutta ei ole ja päättyy kaikkien joten varmista, että siirryt koko arvostelu jokaisen puhelimen meidän ajatuksia sekä näyte kuvia ja videoita. Katso myös: Paras puhelimen kameralla 2016 .

Olipa välität sitä tai ei, paras puhelimet tyypillisesti tullut joitakin lisälaitteita. Uusin iPhone on sormenjälki skannerit, ja niin tekevät monet Samsungin Galaxy puhelimet, jotka usein ovat sykemittarit ja jopa UV-anturit. Paljon top puhelimissa on IR Blaster joten voit ohjata muita vempaimia kotonasi kuten televisioon. Audio fanit nauttivat stereokaiuttimet HTC One M8 ja M9 taas Sonyn Xperia Z valikoima ja jotkut muut puhelimet on High Res toistotuki. Katso myös: Paras kuulostava puhelin 2016.

Akun käyttöikä on epäilemättä sinulle tärkeää ja on edelleen vain kourallinen puhelimia, jotka tulevat langaton lataus sisäänrakennettu helpompi pitää luurin täydentää. Akun kesto vaihtelee laitteesta toiseen, niin siirryt meidän arvostelut miten he nousivat meidän testeissä.

Tutustu alla, ja kun tulet ostaa älypuhelimeen saatat olla kiinnostunut käyttämällä yksinomainen Mobiles.co.uk koodit säästää jonkin verran ylimääräistä rahaa, jos ostat sopimusoikeuteen. Käyttää PCAMOB10 kassalla poistamiseksi £10 alkaen etukäteen aiheutuvat kustannukset maksaa Kuukausittaisbudjetilla yrityskauppaan, jossa maksu £10 tai yli vaaditaan (ei sisällä O2). Tai käytä PCASIM10 lisätä £10 automaattista cashbackia tahansa 12 kuukautta SIM-sopimuskauppoja (sulkee O2).

Paras Älypuhelimet 2016: paras puhelimia arvostelut

  • luokitus.
  • Tarkistettu: 18 kesäkuu 15
  • OVH. £ 299

10 parasta älypuhelimet 2016: meidän kourallinen parasta puhelimissa

T3 Eliten Roundup parasta älypuhelimet rahalla saa.

Tervetuloa T3 Eliten Roundup parasta älypuhelimet rahalla saa. Me sisältävät vain parhaista puhelimista tässä luettelossa, joten voit olla varma, että olet aina geting uusinta kärjessä tech.

T3 joukkue on testattava joka luurin auringon alla, ja tämä sivu on suunniteltu tarjoamaan sinulle kaikki keskeiset tiedot mitä tarvitset, jotta voit valita paras älypuhelin sinulle. Ja olemme lueteltu paremmuusjärjestyksessä liikaa, joten ei ole epäselvyyttä. Ensimmäinen on paras.

Joten onko olet jälkeen paras Android älypuhelin rahaa voi ostaa, iPhone päivittää tai uusi Windows 10 Mobile pariutumaan kannettavan tietokoneen, olemme nähneet ja testattu laajasti ne kaikki, jotta sinun ei tarvitse.

Tutustu ja me takaamme löydät parhaan älypuhelin sinulle, aloittaen parasta puhelinta tällä hetkellä saatavilla.

1. Samsung Galaxy S6 Edge

Kaartuu tulevaisuuteen vaikuttava silmälasit

Related viestiä

  • USwitch Mobile Awards 2012 2012: n uSwitch Mobile Awards järjestettiin Circus Lontoon Covent Garden 14. marraskuuta ja osoittautui unohtumattoman illan juhlii paras ...

  • Syytä Politiikka Yhdysvaltain "On kiusallista Slow LTE Mieti älypuhelimeen on nopea? Että se lataa sivuja ja virkistää Instagram silmänräpäyksessä? Jos luet tätä jonnekin ulkopuolella United ...

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Top 5 sivustot ladata Free iPhone Ringtones (kuten iPhone 6S iPhone 6 Plus) Jos olet ostanut uuden iPhone (iPhone 6S), sinun täytyy haluta ainutlaatuinen ja kaunis soittoäänen iPhoneen ....

  • Miten voin avata Verizon matkapuhelin, joten sitä voidaan käyttää muiden lentoyhtiöiden? Onko jokin tiedä, miten voin avata Verizon matkapuhelin, joten sitä voidaan käyttää muiden lentoyhtiöiden? ystäväni kanssa T-Mobile ...