Mikä on paras matkapuhelin 2012

USwitch Mobile Awards 2012

2012: n uSwitch Mobile Awards järjestettiin Circus Lontoon Covent Garden 14. marraskuuta ja osoittautui unohtumattoman illan juhlii parhaan mobiilialan.

Ja voittajat ovat

Best Network

paras Valmistaja

Best High Street Jälleenmyyjä

Carphone Warehouse

Mikä on paras matkapuhelin 2012

Paras Online Jälleenmyyjä

Useimmat Helppo käyttää

paras malli

Paras käyttö Android

StreetStats 3G Nopein Network

Paras maksaa kuukausittain Rahanarvoinen

Tesco Mobile

Best PAYG Rahanarvoinen

Tesco Mobile

Paras Asiakaspalvelu

Tesco Mobile

ads

Best Network kattavuus

Tesco Mobile

Parasta Roaming

Paras Asiakasedut

Tesco Mobile

Tietoja palkinnot

USwitch Mobile Awards 2012 antanut illan iloksi kiihottaa kunniaksi parhaan mobiilialan. Yhdistävät valmistajat, verkkojen ja nimet Britannian johtava media julkaisut puolueen vuoden.

USwitch Mobile Awards 2012 järjestettiin Lontoon legendaarinen Circus, paikka joka tarjosi illalla eskapismia maailmaan, jossa cocktaileja virrata ja akrobaatteja lentää ilmassa.

Sijaitsee Lontoon Covent Garden, tyylikäs ja surrealistinen paikka tarjosi dramaattinen puitteet mielenkiintoisimmista uSwitch Mobile Awards tapahtuma vielä.

Omistettu juhlii parhaan matkapuhelin markkinoilla, olemme haastatelluista kansakunnan Mobile Awards Survey ja avukseen joidenkin alan huippunimiä muodostaa Mobile Awards tuomaristo.

Tuomarit Panel valitsema Ernest Doku, teknologian asiantuntija uSwitch

Carly Page

Carly Page on uutinen päätoimittaja top tech sivuston Inquirer. Tässä roolissa hän tarkastelee säännöllisesti kaikki top puhelimet, tabletit ja muut Gadgetsien johtavia yrityksiä kuten Apple, Samsung, HTC, Nokia ja Sony. Ennen tätä hän työskenteli SoMobile jossa hän rakentanut maineensa johtavana matkapuhelin toimittaja, ja hän myös dabbled musiikin journalismin alan.

Rob Kerr on avustava toimittaja vertailun sivuston OMIO ja journalisti yli 12 vuoden kokemus uutisia, arvosteluja ja ominaisuus kirjoittaminen nimikkeitä kuten WIRED, PC Magazine, The Register, The Inquirer, Pocket-Lint, Mobile Industry Review, Know Mobile ja Gadget Show. Matkapuhelin maailma on hänen todellinen intohimonsa ja Forte, joilla omistaa luurin jo vuonna 1994, missä hän on nähnyt ne kasvavat vain on vain liiketoiminnan välineenä, joka välttämättömyys kaikkien jokapäiväisessä elämässä.

Mikä on paras matkapuhelin 2012

Jonathan Leggett

Jonathan heads up meidän uSwitch Mobile Phones uutiset joukkue. Yli 5 vuoden kokemus teknologian alalla, Jonathan on työskennellyt suurimpia tarinoita teollisuus on nähnyt. Kun ei upotettu kaikessa kärttyisä puolesta on uSwitch, Jonathan edistää myös Guardian lisäravinteet, G2 ja Opas sekä MixMag lehden.

Joe Minihane

Joe Minihane on freelance gadget ja teknologian toimittaja. Hänellä on intohimo uuden verenvuoto reuna teknologian ja on toiminut gadget Raamattuja Stuff ja T3 sekä työjakso huolehtiminen arvioita UK tech-sivuston.

Richard Trenholm

Richard Trenholm on uutinen ja ominaisuuksia toimittaja CNET, joka luetaan mukaan 120 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa. Matkapuhelin markkinoilla on muuttunut dramaattisesti hänen 5 vuotta kirjoittanut kaikenlaisia ​​kuluttajien teknologian CNET, jona aikana hän on poissa questing gadget uutiset paikoissa niinkin kaukana kuin Las Vegas, Tokiossa ja vuoret Marokon.

Dan Simmons

Dan Simmons on kokopäiväinen toimittaja, ja satunnaiset päätoimittaja BBC: n lippulaiva tekniikka TV-show, klikkaa. Hänen erikoisala ja intohimonsa on matkaviestinalan, jonka hän on peittänyt show vuodesta 2004. Hän säännöllisesti tarjoaa analyysi BBC, riippumattomien tiedotusvälineiden, ja alan konferensseissa.

Dew liittyi uSwitch korkeakoulupohjalta ohjaa hänen intohimonsa web ja erikoistunut sitkeä uutisraportoinnissa ja iconoclastic kommentoida uusimman matkapuhelimen kehityksestä. Kun ei kirjallisesti tech, Dew voidaan yleensä löytyy tekemässä valokuvaus ja säästää galaksi Mass Effect.

Leila Makki

Leila Makki on palkittu vapaana toimittajana, juontaja ja tuottaja, keskitytään uusimman teknologian kehitys, vempaimia ja sovelluksia. Hänen videot on ilmestynyt TelecomTV, T3, Forbes, ja CBS News, jossa hän peittää uusinta teknologiaa suuntauksia, vempaimia ja sovelluksia.

Jonathan Morris

Jonathan on elävä ja hengittävä tekniikka vuodesta 1990 alkaen alkaa myydä matkapuhelimia kirjallisesti niistä kaupan ja kuluttajien julkaisuissa, kuten Mobile News, mitä Mobile (missä hän oli Editor viisi vuotta), Know Your Mobile, jutut ja eri kansallisten sanomalehtien . Tämä on antanut hänelle näkökulmasta molemmin puolin markkinoille, mikä on osoittautunut arvokkaaksi hänen konsultoinnin johtaville kuten Samsung ja Google. Jonathan jatkaa työtään matkapuhelimia Pocket Gamer ja työskentelee myös hiljattain julkistetun Smart TV Tutka sivusto, joka kattaa liitettyjen televisiot, digiboksit, pelejä ja "toisen näytön" sovelluksia älypuhelimille ja tabletit.

Related viestiä

  • 3 Paras Mobile Dating Sites Viimeisin päivitys 11 marraskuu 2015 Match on aivan lähellä luettelon kärjessä kannalta paras mobiili dating sites, koska sen erittäin kykenevä mobiilisovellus ...

  • Miten voin avata Verizon matkapuhelin, joten sitä voidaan käyttää muiden lentoyhtiöiden? Onko jokin tiedä, miten voin avata Verizon matkapuhelin, joten sitä voidaan käyttää muiden lentoyhtiöiden? ystäväni kanssa T-Mobile ...

  • Tässä Mitä New Hampshire Äänestäjät ovat eniten pelkää New Hampshire, Vermont kylmä, teollisuus- siamilaiset kaksoset, on itse määrätyillä hosting ensimmäinen ensisijainen kansakunnan. Valtio...

  • Kuten data? Jos näin on, Sprint saattaa olla operaattorin sinulle Sivu 1 2: Vaikka muut harjoittajat saivarrella noin tiedot suunnitelmista - rajaton, rajoitettu, kuristettu, ei-kuristettu - Sprint tarjoaa joitakin kaikkein ...

  • Paras iPad Project Management sovellukset hallita projekteja Go Projektinhallinta on tärkeää sekä pienten ryhmien ja suuryhtiöt. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka päättävät ...