Mikä on paras matkapuhelin akkulaturi

Mikä on paras aurinko laturi kännykkä?

Q. Haluaisin saada hyvän matkapuhelin aurinko laturi. Sain melko edullinen yksi, ja olla tylsä, se imee. Onko hyviä markkinoilla alle $ 100?

Myötätuntoni sinulle ja vähemmän kuin tyydytystä aurinko kokemus. Mutta minä kannusti tietää se ei ole jättänyt musta pilvi pään yli, kun se tulee tähän teknologiaan - valjastaa auringonsäteet valtaan seuraavaan istuntoon Fruit Ninja on vielä idea. Kuten olet niin äskettäin muistutti, joskus et saa mitä maksaa. Onneksi olen varma niitä 100 smackers voi saada sinut täysin miellyttävä laite.

ads

Mikä on paras matkapuhelin akkulaturi

Se sanoi, nyt varmista, että on kohtuullisia odotuksia nykypäivän latureita. He eivät mehu puhelimen niin nopeasti kuin pistorasiaan tulee. Itse asiassa, se on melko tyypillistä aurinko laturi ottaa koko päivän muuntavat auringonvalon voima, ja sen jälkeen useita tunteja siirtää, että puhelimeen. Ja riippuen mallin suunnittelussa, he saattavat kamppailla hämärässä tai sameaa olosuhteissa. Mutta kun saat järjestelmän alas - asettamalla laturi auringossa koko päivän, lataaminen puhelimeen yöllä, ehkä - Ne voivat jutteleminen täysin pois verkkoon. Sanoisin, että on aika aurinkoinen tulokseen, vaikka se vie hieman kauemmin.

Puhuminen laajasti, on olemassa kahta päätyyppiä aurinko latureita vempaimia kuten kännyköiden, tabletteja, ja mp3-soittimet. Yksi tällainen latautuu kannettava akku, jota sitten käyttää ladata laitteeseen rauhassa (yleensä USB). Toinen veloittaa puhelimen suoraan, ilman akkua välikäsi. Kun taas jälkimmäinen voi olla kätevää harjannostajaisia ​​liikkeellä. Suosittelen akkutyypistä sinulle, Jim. Niiden avulla voit ladata puhelimen, vaikka on pimeää tai sameaa (mitä en kuvitella olet perehtynyt näiden keskilännen talvi), yhden. Ja voit jättää ne paistaminen aurinkoisella paikalla koko päivän sijaan toting niitä mukanasi, mikä on mukavaa, jos valitset raskaampi, Kookkaammat malli.

Joten mihin suuntaan sieltä? Mieti muutama enemmän ominaisuuksia. Yksi, pinta-ala. Mitä suurempi aurinkopaneeli, sitä nopeammin se tulee muuttamaan auringonpaistetta osaksi akkua, ja sitä paremmin se tulee olemaan vääntämistä mehu ulos pilvinen taivas. Pienemmät laturit tulevat ympäri koko puhelimen, kun taas suurempia paneelit voi olla neljä jalkaa pitkä tai enemmän. Muoto myös asioita: Nämä peloton testaajat havaitsivat, että jäykemmät paneelit tukeva emäkset ovat parhaita, koska ne voidaan rekennettiin kerätä mahdollisimman säteet, missä aurinko on (muut mallit täytyy olla litteänä maahan, menettää, kun se ei ole korkea keskipäivä ).

Mikä on paras matkapuhelin akkulaturi

Myös tarkastella aurinko laturi n watin luokitus. Mitä suurempi wattia, sitä nopeammin paristo kytkeytyy puhelimen (tekijällä useita tunteja). Puhelin sopivia malleja ovat tyypillisesti neljä-seitsemän watin alue, mutta voit löytää latureita jopa 27 wattia (ja $ 1.000 hintalappu lisäisin). Ja lopuksi, olin laiha kohti laturi, joka käyttää USB valtaan mitään laitetta, yhden sijaan, joka vaatii erikoistunutta, kranttu johdot jokaisen gadget.

Haluan pitää asiat tuotemerkin agnostikko täällä, Jim, joten en epäröi tue mitään yhden tuotteen toiseen. Plus, en ole henkilökohtaisesti testannut bevvy aurinkoenergian latureita markkinoilla toisiaan vastaan. Mutta paljon muita älykkäät ihmiset ovat, ja en viihtyvät osoittaa sinua heidän suosituksiin, joista monet tulevat 100 $ tai vähemmän.

Ota Cobra CPP 300, voittaja Wirecutter n head-to-head tarkastelu: Akku kerää auringon tehokkaasti ja kulut nopeasti, ja voi vallan kaksi elektroniikkaa kerralla, viileä $ 80 ° C. Good Housekeeping antoi kruunu Fat Cat Solstice 2.5 sen tehokas akku skaalautuvan yhteensopivuus ($ 100). Ja ihmiset haltuunsa Ulkoilu paremmuusjärjestykseen niiden top seitsemän malleja, joista neljä tulla sisään tai alla hintaluokkaan. Kaikki nämä arviot sisältävät runsaasti palkinnonsaajaa, liikaa, joten sinun pitäisi olla paljon vaihtoehtoja, joilla pääset alkuun.

Mikä on paras matkapuhelin akkulaturi

Hyvää ostokset, Jim, ja saattavat sinun taivas aina aurinkoinen.

Related viestiä

  • Kaikki tiedot HTC älypuhelimen erilaisia ​​Sivu 1 2: Niin olet päättänyt, että HTC on tuotemerkki haluat viettää seuraavan 24 kuukauden elämäsi - mutta se ei ole loppua ...

  • Mitä sinun tarvitsee tietää puhelimen tapausta ja pudota suojaus [VAROITUS: Science content] On olemassa paljon erilaisia ​​tapauksessa vaihtoehtoja siellä: paksut, ohut ystävät, squishy niitä, kova niistä, ...

  • Mikä on paras Reverse Cell Phone Directory Service? 10 Vinkkejä Tarkka puhelinnumero haku ja Side-by-Side vertailu Top-Rated Online Cell Phone hakemistot Julkaistu. Past News ...

  • Akku: tehden viime Siellä on paljon voit tehdä, jotta akku on Windows Phone pidempään latausten välillä. Helpoin tapa on käyttää Battery Saver. Voit asettaa sen niin, että se tulee ...

  • tekniset hyödyllinen sovellus, joka on suunniteltu erityisesti tarjota yksinkertainen keino laskea MSL / SPC koodit MetroPCS puhelimet Getting tunnistuskoodit, sarjanumerot tai ...