Mikä on paras mela maailman cup pöytätennis app

MM Pöytätennis: Paras Ping Pong peli iPhonessa

Lähettäjä iPhoneHacks elo 29, 2010 | Kommentit (6)

Jos pidät pelaa pöytätennistä tunnetaan myös ping pong niin kannattaa kassalle MM Pöytätennis kehittämä Skyworks.

Se tekee suuren käyttää iPhonen multi-touch-käyttöliittymä antaa sinulle hyvän pelikokemuksen.

Mikä on paras mela maailman cup pöytätennis app

Hallintalaitteet iPhone pelin ovat melko intuitiivinen jos olet pelannut pöytätennis ennen, mutta se vie aikaa ja käytännössä täydellinen tekniikka voittaa turnauksen.

MM Pöytätennis on neljä tilaa: Practice, Tournament, Head to Head ja Arcade-tilassa.

ads

Käytäntö tilassa voit pelata pelin vastaan ​​CPU totutella valvontaa.

Voit siirtää mela tai pöytätennistä maila painamalla ja pitämällä tahansa alaosassa näytön ja liukuvat näytön poikki. Lyödä palloa, siirrä meloa pallo. Suunnan ja nopeuden että mela liikkuu, kun se tulee kosketuksiin pallo määrittelee suunnan ja nopeuden pallo.

Voit myös spin pallo siirtämällä meloa nopeasti suuntaan halutun spin tultaessa kosketuksiin hänen pallo.

Kun olet täydelliseksi tekniikkaa käytännössä tilassa, voit pelata turnauksen tilassa, jossa olet vastakkain CPU. Vaikeus taso vastustajat kasvaa, kun siirrytään seuraavalle kierrokselle.

Tavoitteena Arcade peli on täysin erilainen. Sinun täytyy lyödä pallo pyöreä tavoitteet, jotka satunnaisesti pop up toiselle puolelle pöytää.

Pään päähän tilassa voit pelata peliä samalla iPhonen. Mutta ylhäältä pöydän toisin kuin muita tiloja vain ei tunnu oikealta. Olisi hämmästyttävää, jos Skyworks voi ottaa käyttöön monen pelaajan tai suunnata päähän ominaisuus, jonka avulla voit pelata ystäviesi kanssa, joilla on iPhone tai iPod Touch.

Saat valita kolmesta eri melat vaihtelevat spin ja tehotasojen ennen uuden pelin.

Voit myös valita kahdesta eri kappaletta, jotka taustalle soimaan. Mutta en olisi halunnut mahdollisuus valita kappaleita minun iPhone musiikkikirjaston.

Mikä on paras mela maailman cup pöytätennis app

Voit kilpailla pelaajia ympäri maailmaa Global ennätyspisteet hallitus vaikka se ei oikeastaan ​​järkeä, kun keräät pisteitä pelaamalla paikallisesti iPhonessa.

-Pelin ääni pallo osuu mela tai terhakka pöydällä on melko realistinen. On aina hyvä nähdä kehittäjät ovat kiinnittäneet huomiota joihinkin tarkempia yksityiskohtia.

Voit kassalle demo MM Pöytätennis alla:

Monet käyttäjät näyttävät merkitty pelin alas puutteen vuoksi online monen pelaajan vaihtoehto, jota tunsin oli hieman vaikeat 0,99 $ peli. Mutta se on jotain, että kehittäjät pitäisi tarkastella tarjota kautta in-app ostaa.

Kaiken MM Pöytätennis on paras pöytätennis peli Olen pelannut App Storesta ja $ 0,99 se on varastaa. Jos olet törmännyt parempi ping pong peli niin älä kerro minulle.

Voit ostaa iPhone pelin käyttämällä tätä iTunes linkkiä tai kokeile lite versio pelistä ennen ostamista sen käyttämällä tämän iTunes linkkiä.

Kuten aina, älä unohda antaa palautetta iPhone pelin kommentit osiosta.

Kuten tämän tekstin? Jaa se!

MM Pöytätennis HD tuo realistinen pöytätennis iPadiin

Skyworks "MM Pöytätennis HD ei ole täydellinen peli, ja monet löytävät sen valvontaa turhauttavaa ja vaikea hallita. Kuitenkin, jos olet suuri pöytätennis tuuletin, ja ovat valmiita käyttämään ylimääräistä $ 1,99 avata koko peli, on paljon nauttia tämän sovelluksen.

Mikä on paras mela maailman cup pöytätennis app

Henkilökohtaisesti rakastan pelata pöytätennistä, suosikkini melat syrjässä elementit minun varastointi komerossa. Tästä huolimatta, halusin rakastaa sovelluksen, mutta aluksi en. Ensimmäinen ongelma löysin oli hinnoittelun. Toisin Skyworks edellinen sovellus Arcade vanteet Koripallo HD, ei kevytversio MM Pöytätennis HD. Mitä saat tästä aluksi 99 senttiä on yksinkertainen turnauksen tilassa, joka voisi nopeasti synnytti jotkut pelaajat, ja tyhjäksi muut hallintalaitteet, joita on vaikea hallita.

Ongelma ohjata mela oli toinen asia. Tällä hetkellä ei ole muita menetelmiä tarjotaan muuta kuin pyyhkäisemällä ele. Löysin sen turhauttavia että minun sormi oli taipumus "tarttua" iPad pinta epäjohdonmukaisesti, pilaa ammuttu. Oletan kynää voisi korjata tämän ongelman, mutta se menee sen lisäksi, mitä pitäisi tarvita app näin.

Saada oikeaa näkökulmaa tämän tarkastelun, minun piti avata koko peli. Olen iloinen, tein. Sisällön määrää, joka on auki ylimääräisen $ 1,99 on merkittävä.

Arcade-tilassa avulla pelaaja hioa tarvittavat taidot voittaa paras vastustajat muissa tiloissa. Tavoitteet erikokoista pop up, ja on löydettävä pisteitä. Löysin tämän olevan paras tustapa joskus vaikea pyyhkäisemällä liikettä, joka vaaditaan kaikissa tiloissa App.

Uratila on teille päin 20 eri maasta, päin Yhdysvalloissa ja Suomessa vastustajia ensin, ja päättyen monivuotinen voimanpesä Kiinassa. Jos voittaa kansa uratila, se on auki ja käytettävissä käytettäväksi laajennetussa Tournament -tilassa.

Lopuksi, ja ehkä kaikkein ainutlaatuinen, on head-to-head-tilaan, joka kuoppia te vastaan ​​toisen ihmisen samalla iPad. Katselukulma muuttuu tässä tilassa, ja vaatii hieman sopeutumista pyyhkäisemällä eleitä. Poikani ja vietin paljon aikaa yrittää parhaiten toisiaan tässä tilassa, ja olen varma, että monet enemmän täynnä versioita sovelluksen myytäisiin jos oli helppo tapa yrittää head-to-head-tilaan ensin.

Kaikki nämä tilat syventää sovellus, ja jokainen niistä antaa mahdollisuuden avata saavutuksia Game Center ja erityinen päivittää mela. Kaikki nämä asiat vie paljon aikaa ja vaivaa avata, ja antaa mukavan tunteen suoritus jos onnistuu. Se tulee olemaan aika kauan ennen kuin tuntuu kuin olen voittanut tämän osaston, mutta Minulla on paljon hauskaa tehdä niin.

Quick Look: MM Pöytätennis iPadille

Tämä on yksi kaikkein kauniisti suunniteltu ja riippuvuutta iPad pelejä App Storesta. Se kestää useita tunteja oppia tekniikoita ja tulla mestari MM Pöytätennis iPadille. Ja se on niin sen pitäisi olla. Oletko koskaan pelannut Pöytätennis? Se ei ole helppoa.

Onneksi Olen viettänyt tuntia hallitseminen sormen liikettä, ja nyt olen ottaen minun Ping-Pong taitoja World Wide vaiheessa. No tavallaan.

Tässä on pieni tarkemmin pelin perusasiat, kautta App Store sivu:

Lisää suuri Pöytätennis toimintaa, avata kaikki neljä tilaa kautta in-app pelata kavereita vastaan.

MM Pöytätennis on neljä tilaa: Täysin uusi ura, parantaa Tournament, Arcade, ja Multi-soitin / Head to Head. Ura, pelata kahdestakymmenestä maasta. Aloita pienin sijoittui maailman maat, ja vastoin parhaiksi maissa - kaikki reaalimaailman rankingissa! Tournament-tilassa, katso jos voit voittaa Gold Cup! Arcade, pelaa uusi muunnos Classic pelin lisätty bonuksia! Head-to-Head Mode kilpailla reaaliaikaisesti vastaan ​​toisen pelaajan samalla iPhone / iPod touch!

Kun pelaat Ura, Tournament, ja Arcade-tilat, avata 8 melat - jokaisen mela tarjoaa selvä suorituskyvyn yhdistelmä voimaa ja spin, joita voit käyttää vastaan ​​eri maissa. Odotahan kun hallitsemaan näitä mahtavia uusia mela!

Se on sellainen peli, jota voit eksyä. Ennen kuin tiesin sen olin kirous minun iPad ja Kyseenalaistatko päätöksen kamala pysäytyslyönti, että vastustajani Brasiliasta kännissä minun virtuaalinen kasvot. Muistoja lapsuudesta ryntäsi takaisin niin sain enemmän mukana tässä pelissä.

Valitsemalla eriväriset Ping-Pong melat, pelaa eri maailman maissa, ja uudelleen elävät että sisempi "Forrest Gump" tekee tämä iPad peli mahtava kokemus.

Tässä on App Store -linkkiä MM Pöytätennis; On $ 1,99 täysi versio pelistä, mutta siellä on myös ilmainen versio voit kokeilla.

Disclosure: Tämä sovellus on itsenäisesti ostanut post kirjailija iPad App Storesta. Lisätietoja koskien sivuston katsaus politiikkaa, katso "Noin" sivu.

Related viestiä

  • Paras puhelimet 2016: Mikä on paras älypuhelin? 20 parasta matkapuhelimet voi ostaa Isossa-Britanniassa tänään - paras Android puhelin selostuksia, paras iPhone selostuksia, paras Windows Phone selostuksia, paras mobiili ...

  • USwitch Mobile Awards 2012 2012: n uSwitch Mobile Awards järjestettiin Circus Lontoon Covent Garden 14. marraskuuta ja osoittautui unohtumattoman illan juhlii paras ...

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Top 5 sivustot ladata Free iPhone Ringtones (kuten iPhone 6S iPhone 6 Plus) Jos olet ostanut uuden iPhone (iPhone 6S), sinun täytyy haluta ainutlaatuinen ja kaunis soittoäänen iPhoneen ....

  • Paras iPad Project Management sovellukset hallita projekteja Go Projektinhallinta on tärkeää sekä pienten ryhmien ja suuryhtiöt. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka päättävät ...