Mikä on paras online dating sovellus

Crelow pyrkii olemaan Uber ja online dating sovellus liikekiinteistöjen

Päivitetty: 09.02.2016 12:46:35 PST

Crelow toivoo tehdä liikekiinteistöjen pienet vuokralaiset mitä Uber on tehnyt hailing ratsastaa ja dating web-sivustoja ovat tehneet romanttisia-.

Palvelu on teknologian sovellus, joka yhdistää pienet vuokralaisille toimistotilaa, mutta ei ole perinteinen alusta, jossa Asukkaiden on selata satoja listausten toimistotilaa.

"Olemme kuin eHarmony tai Uber tai Priceline toimistotilaa", sanoi Jim Simpson, toimitusjohtaja ja yhteistyötä perustaja Minneapolis-pohjainen Crelow. "Olemme kysynnän mukaan toria, todella yksinkertainen tavoite, auttaa vuokralaisten löytää oikea toimistotilaa."

ads

Crelow Online-sivusto ei ole listat lainkaan, Simpson sanoi. Vuokrat käytettävissä tiloja ei ole lueteltu.

Markkinat tietyn vuokralainen vaatimus on vahvistettu vuokralainen listaus tietoja itseään Crelow päällä. Fiilis tai kulttuuriin liiketoiminta, joka etsii toimistotilaa ovat kuvaukset, jotka ovat mukana vuokralainen. Ja paljon kuin dating site, vuokralainen pyrkii tekemään paljon ensivaikutelman.

"Tiedot julkaistaan ​​julkisen Paneelilaudat on Crelow päällä", Simpson sanoi. "Se on saatavilla koko liikekiinteistö teollisuudelle ja vuokranantajien nähdä, ja ne voivat tarjota näitä pyyntöjä. Jos he pitävät, mitä he näkevät, niin he voivat yhdistyä vuokralainen."

Mainos

Sivusto on suunnattu pienille vuokralaisille, jotka, jota arviot Crelow johtajat, muodostavat noin 80 prosenttia liiketoimien. Mitä enemmän, noin 80 prosenttia toimisto- vuokralaiset ovat tilantarve on 5000 neliön tai vähemmän. Suurten kaupallisten Realty pankkiiriliikkeet kuten CB Richard Ellis, Cushman & Wakefield, ja Transwestern ovat käyttäneet sivustolla hiljattain Bay Area.

SMC Plussat, Minnesota-pohjainen digitaalisen markkinoinnin ja mainostoimisto, haki noin 3000 neliön tilaa Twin Cities alueella syksyllä 2015, sanoi Gary Stockert puheenjohtaja SMC.

Mikä on paras online dating sovellus

"Olimme kasvaa ja me tarvitaan enemmän tilaa, ja koska yritys on pieni, se on usein vaikea saada välittäjät kiinnittää huomiota meille" Stockert sanoi. "Olemme usein, että ihmiset, jotka aluksi olivat gung-ho auttaa meitä, myöhemmin olla vaikea saada puhelimessa."

SMC Plussat toimitti profiilista Crelow päällä ja vuorokauden sisällä, yhtiö alkoi saada tarjouksia vuokranantajat.

"Olin hyvin tyytyväinen vaihtoehdot esiteltiin meille" Stockert sanoi. "Voisimme näyttää kulttuuri yhtiömme ja mitä etsimme tulla."

Lopulta yhtiö totesi toimistotilaa keskustan läheisyydessä Minneapolis ja muutti uuden pääkonttorin joulukuun lopulla.

"Se on parasta tiimillemme, ja ne ovat erittäin tyytyväisiä uuteen sijainti" Stockert sanoi. "Se on iso poika tilaa. Olemme kaikki kasvaneet nyt yrityksenä."

Jos vuokralainen haluaa ensisilmäyksellä kuvauksen toimistotilat, niin vuokralainen joutuisi maksamaan $ 100 nähdä täydellinen kuvaus sivuston. Tämä etupainotteisesti maksu palautetaan vuokralaiselle, jos vuokrasopimus on allekirjoitettu. Pitkällä aikavälillä, Crelow sato tulot allekirjoitettu vuokrasopimukset. Kiinteistön omistajien on sitoutuu maksamaan Crelow 15 senttiä neliön jalka vuodessa, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu.

Crelow käynnistettiin Minneapolis, ja on sittemmin laajentunut Denver, Houston, Phoenix, ja Seattle-Tacoman alue, ennen pääomasijoitukset osaksi Bay Area tässä kuussa, sanoi Patrick Hagen, päätoimittaja sisältöä upseeri ja yhteistyötä perustaja Crelow.

Vaikka Bay Area on koti mega-käsitellään kuten valtava kampuksilla Apple, Google, ja muun teknologian jättiläisiä, yhdessä isäntä tarjoukset 100000 neliön jalka alue, Crelow johtajat uskovat he menestyvät hienosti tässä alue.

"Markkinoiden dynamiikka Bay Area ovat vain syy, miksi ratkaisu kuten Crelow tarvitaan", Hagen sanoi. "On monia pienempiä vuokralaisia."

Sopimusten keskimääräinen suuruus on 3500 neliöjalkaa, Crelow johtajat arvioitu.

"Jopa 50000 neliöjalkaa tulee tunnetuksi pienet markkinoilla, kuten Bay Area", Hagen sanoi.

Ota George Avalos osoitteessa 408-859-5167. Seuraa häntä viserrys / georgeavalos.

Related viestiä

  • OkCupid vs. Zoosk: Mikä on paras Dating App? Kun se tulee dating sovelluksia Google Play Store ja App Store, on paljon sovelluksia, joista valita, kuten POF. Match, Mamba. Alas....

  • Paras dating iPhonen: Paljon Kala, Kahvi täyttää Bagel, Tinder, ja lisää! Tarvitsetko päivämäärä ja pidä baarielämä? Nämä ovat parhaita vuodelta iPhonen! Osa on ihmisen on ...

  • Gay Mobiilisovellukset Gay Mobiilisovellukset Luokat: Gay Mobiilisovellukset ja GayApps Tässä päivässä ja ikä, se on tullut yhä helpommaksi yhteyttä muihin homojen omalla alueella ja koko ...

  • 10 Best Gay Dating sovellukset iPhonelle ja Android On nyt laaja valikoima gay dating sovellusten käytettävissä löytää rakkautta, päivämäärä, tai vain noin rento hauskaa. Olemme koonneet listan parhaista homo ...

  • 25 Best "Gay Dating" Sovellukset (Homoseksuaali, Bi, Trans Utelias) Best Overall 5 sovellukset alla on muutamia suosituimpia dating tilaan kokonaisuutena, vaan ne ovat myös hyvin homo ja lesbo ...