Mikä on paras sprint puhelimeen juuri nyt 2013

Kuten data? Jos näin on, Sprint saattaa olla operaattorin sinulle

Sivu 1 2:

Vaikka muut harjoittajat saivarrella noin tiedot suunnitelmista - rajaton, rajoitettu, kuristettu, ei-kuristettu - Sprint tarjoaa joitakin kaikkein helppo ymmärtää suunnitelmia saatavilla. Ja vaikka emme ole hiljaa meidän pettymys yhtiön tahtiin tuloaan 4G LTE-verkkoihin. tosiasia on, että suurin osa, Sprintin verkot ovat paljon nopeasti.

Mikä on paras sprint puhelimeen juuri nyt 2013

Tässä mielessä, jos olet nykyinen Sprint tilaaja tai olet kyllästynyt nykyisen suunnitelman ja haluat tehdä hypätä, niin sinun kannattaa tarkistaa parasta sprint puhelimissa nyt saatavilla.

1. iPhone 5S

Vaikka se ei ole pahin puhelimen saat, se ei ole aivan paras puhelin myöskään. Kuitenkin iPhone 5S on edelleen todella hyvä puhelin ja Sprint olisi typerys ei sisällä vihan sitä tai love-se Apple iPhone sen tarjontaa.

Tosiasia on 5S on parannus iPhone 5 kannalta nopeus, kameran ominaisuuksia, sisällyttäminen sormenjälkitunnistin ja vain ympäri laatua.

Jos olet markkinoilla päivittää vanhan iPhone, 4G LTE iPhone 5S Sprintin on välttämätöntä, varsinkin lähtöhinnaksi $ 99.99 on kahden vuoden sopimuksen.

Moto X on ehdottomasti puhelin tehty ihmisille, ihmiset ansiosta Motorolan Moto Maker räätälöinnin ohjelma. Alun perin vain AT&T, se tuntuu Maker on matkalla Sprint mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Kamera ei ole super ja 5-incher on vain 720p näyttö, mutta akku voi varmasti kestää teitä koko päivän. Kun valitaan ominaisuuksien sijasta hardcore silmälasit, hands-free Googlen Nyt äänikomentoja taitava ilmoitusjärjestelmä ja kamera yhteys leffa ranne on muutamia mainitsemisen arvoista, että todella korostavat puhelimen kykyjä.

Se ei ole täydellinen laite, mutta se kannattaa tsekata Sprintin koska se ei todellakaan tuntuu "jokamiehen" puhelin - plus, Sprint vain tippuu hintaa alas.

3. Nexus 5

Joskaan ei aivan pois vielä, Nexus 5 varmasti osuma Sprint, varsinkin kun se on alreadysold ulos Google Play Store.

Mikä on paras sprint puhelimeen juuri nyt 2013

Sen lisäksi pilkkahintaan, monet kuolaamiseen uusi Android 4.4 KitKat laite sen hyvin pyöristetty tiedot; värit ovat kirkkaat sen 4.95 tuuman IPS LCD-näyttö ansiosta Snapdragon 800 siru ja integrointi Googlen Nyt on tervetullut ominaisuus.

Kamera, 8MP vaihtoehto Nexus 5, on askel eteenpäin jälleen verrattuna Nexus 4, jossa terävämpiä kuvia, nopeampaa käsittelyä ja laajempi kirjo vaihtoehtoja auttaa parantamaan kuvia.

Meillä oli vain muutaman minuutin testata, mutta alempi valo kuvat näyttivät vaikuttavia tarpeeksi, ja video oli ravistella vapaa verrattuna Nexus 4.

4. HTC One

Kuten olemme sanoneet kerta toisensa jälkeen, tämä on paras HTC puhelin evert. Mutta mennään yksi parempi: Se on paras puhelin markkinoilla piste. Samsung Galaxy S4 ei ole liian kaukana takana ollenkaan, koska se on paljon halvempaa kuin HTC One, mutta pelkkä toiminnallisuus, innovaatiot ja vain yleinen vaikutus sillä on kädessä, emme voi auttaa, mutta suositella HTC One kaikille, jotka haluavat ostaa uuden älypuhelimen.

Se sai täyden HD-näyttö ahdetaan 4,7-tuumaa, joka tuo 468ppi - reilusti yli mitä tarvitaan silmän erottaa, mutta se varmasti tuo runsas terävyyden koko puhelimen käyttöä.

Päälle, että on olemassa CPU ja RAM-yhdistelmää, joka tuskin paransi, enemmän kuin-tarpeeksi 32 gigatavun muistilla ja huippuluokan Bluetooth, Wi-Fi ja 3G / 4G LTE yhteydet, kaikki kruunasi kokonaan uudelleen kuvitellut versio HTC Sense. Mikä ei pitävän?

Mikä on paras sprint puhelimeen juuri nyt 2013

Aiheeseen liittyvät uutiset

Related viestiä

  • Paras puhelimet ATT 2015 on ollut loistava vuosi puhelin vapautuu, jossa kaikki suurimmat ja parhaiten laitteet tekevät matkalla ATT. Joilla on vahva LTE-verkon ja erilaisia ​​älypuhelimen ...

  • uSwitch uSwitch Mobile Phones on Britannian No.1 matkapuhelin vertailu verkkosivuilla. Vertaamme satojatuhansia maksaa kuukausittain älypuhelimen sopimukset ja SIM vain tarjouksia ja skannata koko ...

  • App Review: CloudMagic, yksi parhaista sähköposti apps siellä Raveesh Bhalla 24 marraskuu 2013 Minulla on tunnustus tehdä: Minulla on vielä Yahoo! Mail -tilin. Tiedät miten se menee, olet nuori ...

  • 8 Parhaat Phablets voit ostaa 2016 Siirry: Mikä on paras phablet markkinoilla vuonna 2016? On olemassa paljon loistava malleja valita juuri nyt, joilla kaikilla on oma avain ...

  • VÄITÖSKIRJA Research Paper Courseworks Tapaustutkimus Term Paper Väitöskirja Lausuntoja olin valmis luopumaan minun väitöskirja, mutta sitten Ive löytyi sivuston. Tämä on paras ratkaisu ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-on-paras-sprint-puhelimeen-juuri-nyt-2013.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-on-paras-sprint-puhelimeen-juuri-nyt-2013.php on line 124