Mikä on paras tekstinkäsittely sovellus ipad 3

Pages Mac

Viimeinen sana tekstinkäsittely.

Pages for Mac on tehokas tekstinkäsittelyohjelma, joka antaa sinulle kaiken mitä tarvitset luoda asiakirjoja, jotka näyttävät kaunis. Ja lukea kauniisti. Uusittu OS X El Capitan, sen avulla voi työskennellä saumattomasti Mac ja iOS laitteita. Ja jopa työskennellä vaivattomasti ihmisten kanssa, jotka käyttävät Microsoft Word.

Tehokkaita luovia työkaluja

Luovaa kirjoittamista. Ei ole väliä, mitä aihe.

Ilmaise itseäsi sekä suullisesti ja visuaalisesti. Mutta aina taiteellisesti. Valitse kirjasimia, tyylejä, ja merkkien ja rivien välit. Drop valokuvassa. Sitten kokoa sitä, käännä sitä, ja poistaa taustan. Ehkä jopa lisätä interaktiivinen kaavio. Ja käyttää uutta Jaa näkymä ominaisuus OS X El Capitan nopeasti vetämällä logon omalta graafisen suunnittelun sovelluksen. Sivut on monipuolinen tekstinkäsittelyohjelma, joka auttaa puolestaan ​​jokainen dokumentti luettavaa.

Sanoa paljon. Ennen kuin kirjoittaa sanan.

Applen suunnittelemia malleja parantamaan asiakirjojen näyttää ammatillinen alusta alkaen. On 60 kauniita kuvioita kaikenlaisia ​​käyttötapoja. Se on kuin graafinen suunnittelija rakennettu.

Kommunikoivat muotoilu.

Voit helposti lisätä valokuvia, interaktiivinen kaavioita, muotoja tai taulukoita. Ja kaikki napsahtaa täydellisen kohdistuksen ansiosta pikselin tarkka hallitsijoiden ja tasausohjaimet. Joten sivusi näyttää juuri niin kuin kuvassa sitä.

Muuta kirjoitustyyli heti.

Preset tyyli vaihtoehtoja voit hetkessä muokata tekstiä, kuvia, muotoja, soluja, taulukoita ja kaavioita oikea niiden luontivaiheessa. Joten jokainen asiakirja on oma allekirjoitus.

Älykäs rivitys. Sanat ja kuvat tulevat yhteen täydellisesti.

Rakkaus aluksi joko luonnosta.

Kättelyssä, Pages paikkoihin täydellinen kirjallisesti ympäristö. Siinä kaikki oikeat työkalut kaikissa oikeissa paikoissa. Mikä tekee toinen luonto valita katsoa ja mukauttaa fontteja, tyylejä, ja grafiikkaa. Koska sivut on suunniteltu 64-bittinen teho OS X El Capitan, kaikki tapahtuu ajatuksen nopeudella, too.

Oikeat työkalut, käden.

Muoto paneeli näyttää automaattisesti tarvittavat kontrollit sen perusteella, mitä olet valinnut. Joten olet ohjausta haluat, juuri silloin kun haluat. Ja yksinkertaistettu työkalupalkin työn nopeasti löytää työkalun etsit.

Mikä on paras tekstinkäsittely sovellus ipad 3

Lisää työkaluja suunnitella sivulle.

Helposti vetämällä ja pudottamalla osat saada oikeaan järjestykseen. Käytä pystyviivainta ja tasausohjaimet asentoon tekstiä, kuvia ja muotoja tarkasti.

Advanced kirjoittamisen työkaluja

Kaikki mitä on ylitettävä

Aseta lainaukset kanssa EndNote tai matemaattisia yhtälöitä MathType. * Tarkista sanamäärä. Seuraa muutoksia kautta kierrosta tarkistuksia. Tekevät kaiken on erittäin yksinkertainen. Vaikka ominaisuudet ovat kaikkea muuta kuin perus.

Sivupalkin, joka ei ole vain syrjään.

Uusi sivupalkin avulla voit seurata kommentteja ja muutoksia entistä helpommin. Vie hiiri kommentteja mitkä tekstin ne viittaavat. Lajitella palautetta sivun ja päivämäärä, ja suodattaa sen tekijän. Jotta voit pysyä päälle asioita ei väliä kuinka paljon muokkausta sinun ei tarvitse tehdä.

Automaattisesti muotoilla luetteloihin. Tarkista oikeinkirjoitus, kielioppi, ja sanamäärä. Sivut tarkistaa pois kaikki mitä haluaisi tekstinkäsittelyohjelmassa. Ja enemmän.

sivut kaikkialla

Laita kaikkia laitteita toimimaan. Yhdessä.

Aina käsillä.

Nyt iCloud Drive, sinulla on paikka pilvessä, jossa voit tallentaa kaikenlaisia ​​tiedostoja, järjestää ne kuitenkin haluat, ja käyttää niitä millä tahansa laitteella. Laita asiakirja iCloud Drive kansioon yhdellä laitteella ja löydät sen samaan kansioon muiden laitteiden kanssa uusimman muokkaukset - niin sinun ei tarvitse miettiä, mitä siellä tai joka on uusin versio.

Katso täältä. Katso siellä.

Jossa Kanavanvaihto voi saumattomasti siirtyä Pages iOS laitteen Pages Macissa ja päinvastoin. Riippumatta dokumentti olit viimeksi työskennellyt on siellä odottamassa sinua kaikissa uusimmat muokkaukset. Kiitos yhteen tiedostomuotoon yhteinen Pages Mac ja Pages iOS, asiakirja näyttää samalta riippumatta laitteen.

Levitä sanaa.

Sivut tekee jakamisesta ja yhteistyötä yhtä luonnollista kuin kirjoittaminen. Napauttamalla Share ja voit lähettää kopion tiedoston. Tai jakaa linkin dokumenttiin kenenkään haluat. Voit myös työskennellä, jotka tallennetaan kolmannen osapuolen varastointi tarjoajat. Ja asiakirjat voidaan lähettää palveluita, kuten Gmailia tai Dropbox. Tämä tarkoittaa työtovereiden eivät työskentelevät paljon muuttuu jatkuvasti versioita ja ei tarvitse huolehtia tiedostojen he eivät voi avata. Lopuksi jokainen todella on samalla sivulla.

Osake- ja ja jakaa ja tarttuva.

Nopeasti ja helposti jakaa linkin työsi postitse, Viestit, Twitter tai Facebook. Joten kollegat voivat tutustua niihin jaetun asiakirjan millä tahansa selaimella - jopa iOS tai Android. Siellä ei ole koskaan ollut niin monia tapoja lisätä lukijakunta.

Käännä työsi. Moniin muodoissa.

Vie Pages asiakirja Microsoft Word, PDF, tavallinen teksti tai Pages '09 muodoissa. Tai vienti ePub-muodossa, jotta upea eBook.

Microsoft Word ystävällinen

Sinun ei tarvitse työskennellä Office työskennellä Office.

Related viestiä

  • Pelaa itsesi osoitteessa GameHouse ilmaisia ​​pelejä, ladata pelejä, PC-pelejä, Mac-pelit, ja Mobile Games - On hyvä peli! On hyvä peli! Se on meidän motto GameHouse, ja olemme varmoja, että saat ...

  • Keskustelu Jarte hengittää kevyt ja nopea. Kirjoittaja Carolina Road Software tämä sana prosessori tarjotaan ilmainen versio, kannettava versio ja valinnaisia ​​päivittää "kelloja ja ...

  • Mikä on paras Office App iPhone tai iPod Touch? Matthew Guay on 17 marraskuu 2010 Haluatko nähdä, mitä kaikki suuret toimiston iPhonen ja iPod Touch tarjota tuhlaamatta ...

  • Game 4 kuvat 1 sana Game 4 kuvaa 1 sana Websites korean draamaa ilmaiseksi Mad max raivo road koko elokuva kickass Kcee neulepuserot remix ilmainen Mp3 ilmaiseksi yksin Celine Dion Realplayer internet ...

  • Kuten tämä Pictoword: 2 Pics, Mikä 1 Sana? sivu? Tykkää meistä Facebookissa tai Google+. Tykkäyksesi tekevät meidät hymyilemään :-) ja innostaa meitä päivittää nopeammin! Format / System: iPhone iPad iPod Touch ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-on-paras-tekstinksittely-sovellus-ipad-3.php on line 141

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-on-paras-tekstinksittely-sovellus-ipad-3.php on line 141