Mikä on paras verizon ikkunat matkapuhelin

Onko Microsoft edes halua ihmisiä ostamaan Windows Phones enää?

Maanantai 12 lokakuu 2015, 16:36

Microsoft oli hyvä viikko viime viikolla uuden Surface Pro 4 tabletin ja Surface Book kannettavan molemmat ansaitsi kiitosta tech media. Mutta kun se tulee älypuhelimiin, Microsoft valitettavasti näyttää siltä tietämättömänä kuin koskaan.

Niinpä kahden vuoden kuluttua käynnistämisestä Nokia Lumia 1020 ja Lumia 1520, Microsoft vihdoin käynnistänyt uusi lippulaiva laitteita Windows Phone, Lumia 950 ja Lumia 950 XL. Mutta jostain syystä, Microsoft päätti valita AT&T ainoana kantaja, joka myy Lumia 950, mikä luvut kaikkein houkutteleva malli kuluttajille. Toki, ihmiset voivat silti ostaa Lumia 950 auki Microsoftilta ja tuoda sen toiseen operaattorin mutta kuinka moni todella haarukka yli $ 550 edessä ostamaan Windows Phone?

ads

Mikäli Microsoft olisi tosissaan todella myydä enemmän Windows puhelimet, luulisi se haluaisi saada sen lippulaiva laitteiden jokaisen operaattorin. Mutta jostain syystä, Microsoft on päättänyt tehdä päinvastoin.

Itse asiassa, T-Mobile toimitusjohtaja John Legere tweeted pois äskettäin, että se oli Microsoftin päätös ei tarjoa Lumia 950 T-Mobile, mikä tarkoittaa, että yritys ajattelee AT&T yksinoikeus on hyvä idea jostain syystä. VentureBeat sai seuraavan vastauksen Microsoftilta kysyttäessä, miksi se oli menossa AT&T ainoana kantaja myydä lippulaiva laite:

me’re keskittämällä meidän kanava strategia, kapenee se lyhyellä aikavälillä ja suunnittelu laajempaa operaattorin saatavuus pitkällä aikavälillä. Vaikka oli kiinnostusta kautta linjan US-operaattorit, tällä hetkellä meillä’ve tehnyt päätöksen olla AT&T kuljettaa Lumia 950, ja sitten myydä sekä Lumia 950 ja Lumia 950 XL avata omilla kanavan Microsoft myymälöissä. Euroopassa Deutsche Telekom tekee Lumia 950 ja Lumia 950 XL, ja me’ll on enemmän jakaa tietoa muiden lentoyhtiöiden pian.

Ja siellä se on: Microsoft ei halua sen laitteet olisivat laajasti saataville niin monta kanavaa kuin mahdollista juuri nyt.

Mikä on paras verizon ikkunat matkapuhelin

Tämä kaikki saa minut miettimään: Onko Microsoft edes välitä jos ihmiset ostavat Windows Phones enää? Ei siksi, että Windows puhelimet koskaan voittamaan iOS tai Android markkinaosuus tässä vaiheessa, mutta jos yhtiö aikoo vaivata vapauttaa uusia tuotteita, miksi ei edes yritä myydä, koska monet heistä kuin voit?

Joka tapauksessa vuonna vuoden kuluttua olen varma Lumia 950 jää vielä toinen floppi, jossa valmistaja päätti sitoa sen premier laitteen yhden kantajan, aivan kuten Lumia 1020, Facebook-keskeinen HTC Ensimmäinen ja Amazon palo Phone. Luulisi, että Microsoft olisi oppinut läksynsä juuri nyt, mutta ilmeisesti se on masokisti, kun se tulee saamaan voittamaan älypuhelinten markkinoilla.

Related viestiä

  • Tässä Mitä New Hampshire Äänestäjät ovat eniten pelkää New Hampshire, Vermont kylmä, teollisuus- siamilaiset kaksoset, on itse määrätyillä hosting ensimmäinen ensisijainen kansakunnan. Valtio...

  • Asiakasarvioita By reddy on 09 lokakuu 2013 Tämä matkapuhelin on edelleen Android OS 4.2.2 suoraan laatikosta. Johtuen virheestä OS 4.2.2 akku viemäriin liian nopeasti. LG ei antanut mitään laastari korjata ...

  • VÄITÖSKIRJA Research Paper Courseworks Tapaustutkimus Term Paper Väitöskirja Lausuntoja olin valmis luopumaan minun väitöskirja, mutta sitten Ive löytyi sivuston. Tämä on paras ratkaisu ...

  • 8 Parhaat Phablets voit ostaa 2016 Siirry: Mikä on paras phablet markkinoilla vuonna 2016? On olemassa paljon loistava malleja valita juuri nyt, joilla kaikilla on oma avain ...

  • Katsaukset ovat, ja ei ole jarruttaa. Nämä ovat älypuhelimet ansaita korkean arvosanan. "Gorgeous." "Fabulous." "Fantastic." Nämä ovat vain muutamia sanoja Verizon asiakkaat käyttävät ...