Mikä paras ilmainen dating sovellus

OkCupid vs. Zoosk: Mikä on paras Dating App?

Kun se tulee dating sovelluksia Google Play Store ja App Store, on paljon sovelluksia, joista valita, kuten POF. Match, Mamba. Alas. Taulan ja Neuvott. Olemme päättäneet verrata kahta suosituimmista dating sovelluksia, OkCupid ja Zoosk, nähdä joka antaa sinulle parhaan dating kokemus.

Mikä paras ilmainen dating sovellus

1. OkCupid vs. Zoosk: Aloitus

Kun avaat OkCupid mobiilisovellus, sinun täytyy rekisteröityä. Kun olet kaikki tehnyt kanssa rekisteröitymistoimenpiteellä, voit sitten saada luoda OkCupid profiilin. Jos käytät mobiililaitteen täyttää profiilisi, se vie jonkin aikaa. Olipa suorittaa kaikki kentät tai ei, voit silti selata tulitikut lähellä. Koska OkCupid pitää täyttää niin paljon tietoa oman dating profiili, se voi olla hyvin aikaa vievää, ja ehkä parempi täyttää työpöydälle version OkCupid.

ads

Kun ensimmäisen kerran kirjautunut Zoosk vuodelta app, olen yllättäen havainneet, että kirjautumisen yhteydessä ollut kivuton eikä aikaa vievää kuin OkCupid n rekisteröitymisprosessi. Vaikka etsit päivämääriä lähellä, rekisteröitymisprosessi yleensä pitäisi olla helppoa ja nopeaa, varsinkin kun useimmat ihmiset ovat selailemassa profiilit mobiililaitteilla.

2. OkCupid vs. Zoosk: Interface

OkCupid mobiilisovellus on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Voit etsiä suodattamalla tietyillä aloilla, kuten ikä, pituus, sijainti, tila, kuvia, viime verkossa ja järjestys. A-lista suodattimien avulla voit etsiä ruumiinrakenne ja vetovoimaa. Advanced suodatus avulla voit etsiä avainsanoja, liittyä päivämäärä, kansallisuus, uskonto, ja koulutus. Kun olet valinnut kaiken etsit, OkCupid vetää ylös lähellä otteluissa. Olemalla voi käyttää pyyhkäisemällä eleitä, OkCupid on helppo löytää täydellinen ottelu ollessasi.

Vaikka Zoosk mainokset televisiossa ovat melko cheesy, niiden dating sovellus on vaikuttava käyttöliittymä. Pyyhkäisemällä oikealle, voit heti nähdä joukkueensa. Jos löydät jonkun olet kiinnostunut, voit lisätä ne helposti, vinkki heitä, lähettää heille lahjan tai lähettää heille viestin. Yksinkertaisella selaamalla näet henkilön yhteenveto, mitä he etsivät ja lahjoja he ovat saaneet muilta jäseniltä. Sovellus näyttää myös, jos he ovat todennettujen puhelinnumeronsa ja Facebook-tilin.

Mikä paras ilmainen dating sovellus

3. OkCupid vs. Zoosk: Ominaisuudet

Jos löydät jonkun pidät OkCupid, voit napauttaa tähti profiilinsa ja se antaa heille, että olet kiinnostunut. Jos päädyt mieleen toisiaan, OkCupid lähettää sinulle ilmoituksen. Lisätietoja henkilöstä olet kiinnostunut, vain kosketa Tietoja-ja näet heidän itsensä yhteenveto ja mitä he etsivät. Jos tunnet se on ottelu, voit lyödä "Lähetä viesti" on näytön alareunassa, ja pääset osallistumaan keskusteluihin pois heti Navigoimalla valikossa näet toimintaa, tulitikut tehdä quickmatch, näet kuka tarkistettu profiilisi ja nähdä sähköpostiisi.

Zoosk on "tehostus" ominaisuus, jonka avulla voit tulla enemmän suosittuja. Mukaan Zoosk, joka kerta, kun käyttää "boost" Ominaisuus, jota korostetaan hakutuloksissa niin enemmän jäsenet näkevät profiilisi. Vaikka tämä on houkutteleva ominaisuus, se on kallista. Voit lisätä vauhtia ostamalla kolikoita. Sovellus tarjoaa kolme erilaista boost paketteja: $ 99.99 sinut 1800 kolikkoa, $ 39.99 sinut 480 kolikkoa, ja $ 19.99 saat 180 kolikkoa.

Voit helposti avata päävalikon napauttamalla ylhäällä vasemmassa yläkulmassa on Zoosk mobiilisovelluksen. Täällä voit nähdä kuka on tällä hetkellä verkossa, katso liitännät olet tehnyt, kuka on katsonut profiilisi, ja tarkista postilaatikkoosi uusia viestejä. Yksi Zoosk suosituimmista ominaisuuksista on karuselli, jonka avulla voit pyyhkäisemällä kautta profiileja. Tämä helpottaa voit löytää mitä etsit. Jos jäsen iskee silmää, voit perustaa viestin he saavat. Ex: Kiitos vinkki. Lähetä minulle viesti.

Mikä paras ilmainen dating sovellus

Saadakseen viestin muilta Zoosk jäsenten, sinun täytyy ostaa yksi 3 paketteja 6 kuukautta $ 12.50 / kuukausi, 3 kuukautta $ 20.00 / kuukausi ja 1. kuukauden $ 29.99 / kuukausi. Ostamalla tilauspaketti, saat rajattoman silmäniskuja ja viestejä, täysi pääsy SmartPicks ja voit keskustella kaikki kytkennät.

4. OkCupid vs. Zoosk: Privacy

OkCupid voit myös selata anonyymisti, joten jos käyt jonkun profiilia, et näy heidän "vierailijoille lista." Huonona puolena tähän on, että et voi nähdä kuka on vieraillut profiilissasi. Se on sinun, jos haluat olla anonyymi vai ei. Voit selata anonyymisti, siirry-paneelissa, valitse profiilin asetukset "ja valitse" Haluan selata anonyymisti. "Voit myös päättää, haluatko profiilisi näkyä vain muiden jäsenten tarkistamalla" vain jäsenille "alla yksityisyysasetukset.

Yksi hyöty on kanssa OkCupid on, että ne voit selata anonyymisti. Jossa Zoosk, jos haluat selata anonyymisti, yhtiö vain ehdottaa ei sisällä sukunimesi tai jossa työskennellään oman dating profiili.

5. OkCupid vs. Zoosk: Mobile sovellukset

OkCupid tuetaan tällä hetkellä useita laitteita. Voit ladata OkCupid Windows, iPhone, iPad, Android, WinPhone ja muita alustoja.

Zoosk hetkellä tuetaan useita laitteita samoin. Voit ladata Zoosk iPhonessa, iPadissa, Android, Windows ja muita alustoja.

Kaikki ominaisuudet löytyvät mobiilisovelluksissa sekä OkCupid ja Zoosk löydät työpöydälleen versio.

5. OkCupid vs. Zoosk: Johtopäätös

Vaikka OkCupid yleensä yksi alkuun dating sivustot, Zoosk tarjoaa huippuluokan dating sovellus iPhone ja Android käyttäjät. Kaikki jäsenet voivat helposti pyyhkäistä läpi profiilit, ja hakutoiminnon avulla on helppo löytää kuka olet etsimässä, joissa kaikissa on houkutteleva UI. Merkittävää on myös yksinkertaistettu rekisteröitymisprosessissa. Tämä tekee Zoosk täydellisen dating sovellus niille, jotka ovat jatkuvasti kiireisiä ja haluavat päivämäärä ja kytkeä ollessasi.

Lataa Android versio OkCupid.

Related viestiä

  • Viisi Best Online Dating Sites Etsitkö rakkautta verkossa? Sinulla on paljon paikkoja yrittää löytää täydellinen joku. Olemme puhuneet siitä, miten löytää oikea sivusto sinulle. mutta tällä viikolla olemme ...

  • Top 5 sivustot ladata Free iPhone Ringtones (kuten iPhone 6S iPhone 6 Plus) Jos olet ostanut uuden iPhone (iPhone 6S), sinun täytyy haluta ainutlaatuinen ja kaunis soittoäänen iPhoneen ....

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • WhatsApp Nokialle S40 Whatsapp on erittäin suosittu viestipalvelu, joka osti äskettäin Facebook. Sen avulla voit lähettää tilapäivityksiä, kuvia, videoita ja sijainnin, jotka kaikki ovat ...

  • Juegos Para Movil Bb 8520 ilmaiseksi videopuhelu Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos Para Movil Bb 8520 31223 (36339 votos) + - Käytän Juegos Para Movil Bb 8520, vanha malli android 3.0 ...