Mikä paras ilmainen online dating sovellus

Viisi Best Online Dating Sites

Etsivät rakkautta verkossa? Sinulla on paljon paikkoja yrittää löytää täydellinen joku. Olemme puhuneet siitä, miten löytää oikea sivusto sinulle. mutta tällä viikolla me tarkastelemme viisi parasta, jotka perustuvat ilmoituksiin alkaen teille, Lifehacker yhteisö.

Match tarjoaa userbase 17 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukaudessa, kaikki joko etsivät rakkautta juuri nyt tai vain creepily vaanii heidän exes. Joko niin, että on paljon ihmisiä, voit mahdollisesti yhteyden. Match on lisäpalvelu-voit rekisteröityä ilmaiseksi, selata käyttäjiä, lähettää "silmäniskuja" ja saada tulosta oman profiilin (kun olet täyttänyt pitkiä profiilin kysely), mutta jos haluat todella yhteyttä kuka tahansa ja keskustella heidän kanssaan, sinun premium tilauksen palvelun tehdä niin. Yhtäältä se imee että Match edellyttää maksat jopa vain kommunikoida muiden käyttäjien kanssa, mutta valoisaa puolta, et voisi väittää, että saa ihmiset maksavat vain tavoittaa rikkaruohot pois ihmiset, no, et todellakaan tahdo haluta puhua muutenkin. iOS ja Android-sovellukset voit ottaa haun rakkautta liikkeellä.

ads

Mikä paras ilmainen online dating sovellus

Ne teistä, jotka ehdolla Match jakoi joitakin menestystarinoita kokous muita huomattavia siellä, vaan myös kaikki todettava, että Match tuntui kypsimpiä kaikkien dating sites yritit-Tyylikkäin, tai ainakin kasvanut. Kun monet palvelut joko suunnattu nuoremmille ihmisille tai enemmän casual kohtaamiset, monet teistä sanoivat Match tuntui palvelun käytit mennä päiviä ja löytää todellisia pitkäaikaisia ​​kumppaneita. Se ei ollut yksimielinen, vaikka-monet teistä valittanut liittyvät kustannukset Match, ja sanoi kokemuksenne tuotti kasan kuollutta tilien ja välinpitämättömiä ihmisiä, joka imee kun olet rahaa kommunikoida heidän kanssaan. Lue hyviä ja huonoja nimitysprosessiin säikeen täällä. tai tätä säiettä täällä.

OkCupid on täysin ilmainen, joten sinun ei tarvitse maksaa nähdä enemmän tulitikkuja tai avata tiettyjä ominaisuuksia, jotka saattavat helpottaa voit löytää joku mielenkiintoinen. Samalla, koska se on täysin ilmaista, joukko potentiaalisia vastaa saat voi olla villi ja monipuolinen, liioittelematta. On koko blogeja internetistä omistettu tyyppisiä ihmisiä löydät OkCupid, ja osa siitä on, koska palvelu on nopeasti kasvava, vapaa, ja kaikkien saatavilla. Myönnettäköön, että myös sitä, että jos etsit kaikkein mahdollisia vastaavuuksia, ja palvelu on erittäin ylpeä matching algoritmi. Kun rekisteröidyt, täytät huomattavan pitkiä profiilin täynnä kysymyksiä, joita käytetään auttaa muita ihmisiä löytämään sinut, ja auttaa vastaamaan muita ihmisiä. Mobiilisovellukset iOS ja Android auttaa otat haun mukaasi liikkeellä, ja pitää yhteyttä ihmisten aiot tavata.

Mikä paras ilmainen online dating sovellus

Ne teistä, jotka ehdolla ja kehui OkCupid oli joitakin harvoja joka huomautti, että olet tavannut läheisensä siellä, ja ottelu oli-ainakin toistaiseksi-menestys, niin onnittelut! Vakavasti, niin monta menestystarinaa ehdokkaat kierre. Monet teistä valittanut OkCupid buyout mukaan Match, ja mainitsi, että OkCupid pitää runsaasti tilastotietoa, joka käyttää palvelua ja kuinka hyvin sen ottelut ovat. Sinä myös, että vaikka et mene OkCupid, QuickMatch on tie-you'll tavata mielenkiintoisia, yhteensopiva ihmisiä tällä tavalla. Lue lisää nimitysprosessiin säikeen täällä.

Tinder on vähän vähemmän kattava vastaavan sivuston, miten voisi luulla yhden. Se on hieman enemmän. siihen pisteeseen, ikäänkuin. Se on mobiilisovelluksen vain (iOS ja Android). Sinä esitetään kuvien kullekin mahdolliset vastineet, ja pyyhkäisemällä tai hana, voit joko hylätä ne kokonaan tai lisätä niitä "pitää" lista, täynnä ihmisiä voit ottaa yhteyttä ajankohdasta. Sinun täytyy kirjautua sisään Facebookin kautta-Tinder käyttää Facebook tekemään raskainta, ja käyttää oman tykkää, osakkeita ja muita profiilin tietoja, joiden avulla etsitään sinulle jopa muiden käyttäjien kanssa. Kun teet kuitenkin olet pois kilpailuista mieleen ja erottaa ihmisiä. Jos joku pidit pitää sinusta, niin voit kommunikoida. Jos näin ei ole, pitää yrittää. Se on luultavasti yksinkertaisin lähestymistapa verkossa match-making koskaan tavallaan sekoitus välillä online matchmaking päällä ja Speed ​​Dating.

Toisaalta vaikka monet teistä huomautti, että monet ihmiset käyttävät Tinder varten hookups, ja koska palvelu on niin yksinkertainen verrattuna muihin, vahvempaa matchmaking sivustoja. Yksi valoisa puoli kuitenkin, kukaan ei voi viestin (ja et voi viestiä kenellekään), ellet molemmat pitivät toistensa kuvia, joten se siitä. Jotkut teistä totesi, että se, että Tinder leikkaa BS ja paisunut online dating tekee siitä niin voimakas, ja jakanut menestystarinoita kanssa. Mene avoimin mielin ja on valmis outo ihmisille, ja sinun on hieno. Lue lisää nimitysprosessiin säikeen täällä.

Vaikka ei teknisesti online dating site, Meetup ei ansaita ylistykseksi ehdokkaita kierroksella auttaa löytämään suuria asioita, että olet todella kiinnostunut, ja tavata mielenkiintoisia ihmisiä, kun lähti tehdä niitä. Onhan monille meistä, se ei tavata ihmisiä se on ongelma, se on tavata ihmisiä, jotka haluavat asioita, haluamme tai nauttia harrastuksiin teemme. Siinä vein, Meetup oli yksi suosikki tapoja tavata ihmisiä yleensä. ja täydellinen tehdä ystävien kanssa, jotka nauttivat hölkkäämisen-ja jos jotain kehittyy sieltä, sitten kaikki paremmin. Jos olet enemmän kiinnostunut ottamaan pitkä tie, tämä on hyvä lähestymistapa, varsinkin kun alkaa näkyä ripustettu samanlaisia ​​Meetup tapahtumiin paikkakunnalla.

Mainos

Related viestiä

  • Top 5 sivustot ladata Free iPhone Ringtones (kuten iPhone 6S iPhone 6 Plus) Jos olet ostanut uuden iPhone (iPhone 6S), sinun täytyy haluta ainutlaatuinen ja kaunis soittoäänen iPhoneen ....

  • Mikä on paras Reverse Cell Phone Directory Service? 10 Vinkkejä Tarkka puhelinnumero haku ja Side-by-Side vertailu Top-Rated Online Cell Phone hakemistot Julkaistu. Past News ...

  • OkCupid vs. Zoosk: Mikä on paras Dating App? Kun se tulee dating sovelluksia Google Play Store ja App Store, on paljon sovelluksia, joista valita, kuten POF. Match, Mamba. Alas....

  • 25 Best "Gay Dating" Sovellukset (Homoseksuaali, Bi, Trans Utelias) Best Overall 5 sovellukset alla on muutamia suosituimpia dating tilaan kokonaisuutena, vaan ne ovat myös hyvin homo ja lesbo ...

  • Paras vakooja sovellukset 2012 Vietä aikaa testata ominaisuuksia erilaisia ​​malleja. "Ne ovat huijauksia, ja kaikki. Aina on seurauksia jonkinlaista. Ei mitään syödä vaan petoja ja miesten ...