Mikä paras rakentamisen projektinhallinnan sovellus ipad 2012

Paras iPad Project Management sovellukset hallita projekteja on Go

projektinhallinta on olennaista sekä pienten ryhmien ja suuryhtiöt. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka päättävät, kuinka hyvin ja tiimisi suorittaa ja täydentää projektin. On olemassa lukemattomia työpöytäsovelluksesikin hankkeiden hallinnasta, määrätään tehtäviä ryhmän jäsenille, seuraamalla edistymistä, korjauksesta ja niin edelleen ja niin edelleen.

Mikä paras rakentamisen projektinhallinnan sovellus ipad 2012

Olemme nyt elävät ikä 3rd gen iPad ja varsin selvästi, on olemassa tonnia iPad projektinhallintasovellukset. Tulet useimmiten löytää, että nämä sovellukset ovat hyvin hallinnassa pienryhmissä. Mutta voit laajentaa niitä käyttää suuremmille projekteille suurempia joukkueita. Ajatuksena on jakaa asioita pienempiin, hallittavissa paloina jolloin asiat tulevat helpompi käsitellä, hallita ja suorittaa.

ads

Best Project Management sovellukset iPadille ja iPad Mini

# 1. Projektinhallinta

Sillä ei ole väliä, onko olet työskennellyt PMI, Six Sigma, Prince 2 tai Agile projektinhallinnan, saat kaikki yksityiskohdat videoluentoina. Tämä varmasti tehdä oppii paljon uusia asioita ja voit hallita projekteja helposti. Oikea nähtyään 17 videoluentoina tässä app olet varma hallita aikaa ja lähteet paremmin. Sovellus on oltava jokaisen henkilön haluaa oppia projektinhallinnan, etenkin liikemiehille, jotka haluavat parantaa johtamistaitoja.

Hinta: Vapaa

# 2. Liquid Planner

Nestemäinen Planner sovellus on laajennus sen verkkopalvelun projektinhallintaan. Kun käsittelet ryhmä 10- 20 jäsentä, se on melko vaikea hallita asioita liikkeellä. Tämä on silloin sinun täytyy sovelluksia kuten Liquid suunnittelija, jonka avulla voit seurata arvioitu aika, joka kuluu hanke, tarkista aikataulu ja arvioiden päivittäminen projekteja ja tehtäviä ja paljon muuta. Voit myös jakaa tärkeitä asiakirjoja, jotka liittyvät projektin työtä.

Hinta: Vapaa

# 3. Projektisuunnittelija HD

Projektisuunnittelija (iPhone) oli yksi suosituimmista joukkue / tehtävien hallinnan sovellukset koskaan rakennettu. HD-versio on tehty erityisesti iPad kanssa kaikki toiminnot siirretty ehjänä. Se tuo lähes jokainen piirre, että sinun tarvitse, Gantt kaaviot useisiin vientiasetuksia ja pilvi tukea. Se on täysimittainen sovellus ja $ 5.99 on varastaa määrän ominaisuuksia se on.

Mikä paras rakentamisen projektinhallinnan sovellus ipad 2012

Maksaa: $ 5.99

# 4. Mindjet tehtävät

Mindjet Tehtävät on tyhjentävä tehtävä sovellus projektinhallinnan iPad. Se sai enemmän tehtävän lähestymistapaa niin paljon, että jopa viestintä on suunnattu kohti tehtävään-päätökseen. Aiemmin nimeltään Cohuman Team Management, Mindjet tuo läpinäkyvä, helposti ja helppo käyttää sovellusta.

Maksaa: Vapaa

xPlan ei olisi meidän luetteloon, koska se on yksi niistä high-end projektinhallinnan sovellukset, jotka normaalisti maksaa $ 29.99. Mutta se on varmasti yksi hienoimmista projektinhallinnan sovellusten ympärillä.

xPlan sopii parhaiten niille, jotka rakastavat hauskaa projektien hallinnassa. Kyse ei ole vakava ympyräkaaviot ja edistystä baareja ja muuta vastaavaa. Tämä sovellus on kyse todella herkullinen käyttöliittymä, joka tuo kaikki toiminnot ja kontrollin tiimit ja projektit.

Maksaa: $ 39.99

# 6. AceProject

AceProject on todella web-pohjainen projektinhallinnan ohjelmisto, joka on iPad vastine. Joten, jos on tili AceProject, voit hyvin hallita sitä kautta iPadiin. Koko ohjelmisto on suunniteltu monenlaisia ​​joukkuetta erilaiset tarpeet.

Tämä sovellus on todella siistiä käyttöliittymän ja aika siisti toimintoja myös. Hyvä asia on, voit olla rajaton käyttäjiä (tiimin jäsenet) jopa ilmainen versio. Rajat ovat tiedostojen kokoa.

Mikä paras rakentamisen projektinhallinnan sovellus ipad 2012

Maksaa: Vapaa

Related viestiä

  • 9 Parhaat tekstinkäsittely apps iPadille iPhone Jos etsit parasta iPhone apps tekstinkäsittely on uusi iPhone. voit valita minkä tahansa näistä tekstinkäsittelyohjelma iPadille ja iPhonelle ...

  • 5 paras kamera iPhonen iPad Etusivu »Applist» iPad »iPhone» 5 paras kamera iPhonen iPad Etsitkö paras kamera sovellus iPhone- tai iPad. Nämä kamera sovellukset ...

  • Mikä on paras Office App iPhone tai iPod Touch? Matthew Guay on 17 marraskuu 2010 Haluatko nähdä, mitä kaikki suuret toimiston iPhonen ja iPod Touch tarjota tuhlaamatta ...

  • Top 5 sivustot ladata Free iPhone Ringtones (kuten iPhone 6S iPhone 6 Plus) Jos olet ostanut uuden iPhone (iPhone 6S), sinun täytyy haluta ainutlaatuinen ja kaunis soittoäänen iPhoneen ....

  • OkCupid vs. Zoosk: Mikä on paras Dating App? Kun se tulee dating sovelluksia Google Play Store ja App Store, on paljon sovelluksia, joista valita, kuten POF. Match, Mamba. Alas....