Mikä sana iphone app peli

Merriam-Webster-sovellukset

Amerikan kaikkein hyödyllinen ja arvostettu sanakirjan, nyt mukana Apple Watch laajennus.

Ominaisuuksiin kuuluu Päivän sana silmäyksellä, äänihaku aivan käden ranne, mahdollisuus tallentaa sanoja suosikiksi suoraan katsella, ja tietysti käyttää jatkuvuus saumattoman yhteysvastuun vaihdosta iPhoneen tai Mac. Hanki ilmainen versio.

Mikä sana iphone app peli

Jos haluat lisätä sisältöä ja mainoksia ei, saavat palkkion version.

Amerikan kaikkein hyödyllinen ja arvostettu sanakirja.

Lisäksi kaikki määritelmiä Merriam-Webster Collegiate Dictionary, sovellus tarjoaa Voice Search, synonyymejä, antonyymit, esimerkiksi lauseita, Päivän sana, ja lisää. Hanki ilmainen versio.

ads

Jos haluat lisätä sisältöä ja mainoksia ei, saavat palkkion version.

Paranneltu versio meidän iPhone, suunniteltu erityisesti iPad.

iPad vain ominaisuuksia ovat vieritys hakemisto, jonka avulla voit selata koko sanakirjan. Hanki ilmainen versio.

Aivan kuten iPhone, mutta Android ja Honeycomb laitteisiin. Hanki ilmainen versio.

Jos haluat lisätä sisältöä ja mainoksia ei, saavat palkkion version.

Viihdyttävä tietokilpailu, koukuttava peli, ja uusi tapa testata ja parantaa sanastoa.

"Uskomattoman hauska ja koukuttava. Ja informatiivinen!" ?? Käyttäjä Review, iTunes

Paranneltu versio Merriam-Websterin Collegiate Dictionary. suunniteltu erityisesti Windows Phones. Lisätietoja.

Ainoa SCRABBLE ® sanakirjassa sovellus hyväksymä Hasbro, tämä versio perustuu koko sisällön Virallinen SCRABBLE ® Pelaajat sanakirja, Fifth Edition ?? parannettu jopa 15 kirjaimen sanoja ja päivitetyn "Sana Finder" työkalu auttaa löytämään sanoja, jotka voidaan muodostaa saatavilla kirjaimia.

Plus, Pohjois-Amerikan SCRABBLE ® Pelaajat Association jäsenet voivat hakea koko turnauksen Word List!

Paras sanakirja saatavana Englanti kieltenopiskelijoille.

Tämä sovellus sisältää Voice Search, audio ääntämisen, Päivän sana, synonyymit antonyymit, kuvia, suosikit lisää.

Espanjalainen-Englanti kääntäjä Englanti kielen oppiminen sovellus suunniteltu Espanjan puhujia.

Mikä sana iphone app peli

Tämä sovellus sisältää Espanjan-Englanti sanakirja, koko tekstin kääntäminen, sanaston tietokilpailuja, FlashCards, henkilökohtainen sanastoja, lisää.

126 Paras iPad iPhone pelit: Todella hienoa pelejä iOS

Olemme keränneet 126 oleellisimmat, must-play pelaamista apps iPad, iPhone ja iPod touch, mistä pulmia roolipelit. Arvostelua, videoita ja latauslinkit, lukea päälle 126 parhaan iPad iPhone pelejä koskaan julkaissut.

Etsitkö parhaat pelit iPad. iPhone ja iPod touch. Olet tullut oikeaan paikkaan. Pelejä selostuksia, pelattavuus videoita ja linkkejä voit tarkastella, ostaa ja ladata pelejä App Storesta, tämä Roundup luetteloita (mielestämme) 126 parhaista peleistä koskaan julkaissut iPad & iPhone. Strategiasta ja toiminta pelejä palapelit ja roolipelit, nämä ovat erittäin hienoimpia iOS pelaamista sovelluksia. Päivitetty 15. tammikuuta 2016 lisätä 10 uusia pelejä paras kilpa & ajopelit jakso, ja lisätä Drop ohjatun alustan pelejä osiossa.

Ennen kuin päästä meidän pelaamista Superguide, katsomaan videon yllä nähdä meidän lähtölaskenta Top 10 iPad ja iPhone pelejä kaiken aikaa. Jos haluat pelata mitään näistä peleistä, meillä App Store linkkejä täällä:

Mutta nyt luettelon kanssa. Olemme jakaneet Roundup parhaista iPad & iPhone pelit osaksi 15 tyylilajeja tai aiheista - napsauttamalla aluetta, joka kiinnostaa sinua nähdä loistavia pelejä suosittelemme lajityypin.

1. Paras seikkailu, point-and-click ja tarina pelejä iPadille & iPhone

Mikä sana iphone app peli

Games ominaista voimakas merkkejä ja juoni ja (enimmäkseen) puute nopeaa toimintaa. Sen sijaan, pelaajat puhua muita merkkejä, kerätä ja yhdistää esineitä ja etsiä tapoja vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa (usein kautta "kohta ja klikkaa" interface). Esimerkkejä listalta kuuluvat Broken Age (kuvassa alla) ja The Walking Dead; meillä 10 seikkailupelejä kokonaan.

2. Paras lautapelejä iPadille & iPhone

Päivän Monopoly ja Risk numeroidaan, ja monia, monia ihania lautapelejä siellä. Monet niistä näkyä myös IOS, joka on suuri (ja halvempi) tapa tutkia joitakin uudempia lautapelejä että et ehkä ole kokeillut. Meillä 12 tässä luettelossa, kuten Settlers of Catan ja Carcassonne.

3. Paras korttipelit & kansi-rakennuspelit iPadille & iPhone

Ei visti ja pasianssi. Nämä ovat Keräilykorttipelit ja kannen-rakentajat, jossa kokoat kannella erityisluottokortteihin taistelemaan muita pelaajia tai tietokoneohjattu vihollisen. Meillä 6 loistava pelejä kokeilla, joista tunnetuimpia ovat Hearthstone ja Magic: The Gathering (kuvassa alla).

4. Paras casual-pelejä iPadille & iPhone

Tämä on sekä meidän suurin luokka (13 pelejä) ja meidän hämärä: se voi sisältää melko paljon mitään peliä, joka on suunniteltu nopeasti istuntoja, ja joka on suunniteltu vetoamaan vähemmän tosipelaajille. Se sisältää myös joitakin kuuluisimmista iPhone ja iPad sarja: Angry Birds, Hedelmät Ninja, World of Goo ja Bejeweled.

5. Paras ajo & ajopeleistä iPadille & iPhone

Mitä se kuulostaa: hienoin ajo pelejä iOS. Haluamme 13 erityisesti, jotka kattavat sekä suhteellisen realistinen (kuten Asfaltti 8: Airborne) ja sarjakuvamainen (kuten Crazy Taxi, alla) graafinen ja pelityylejä, ja jopa muutamia, jotka voit rodun ei autoja, mutta moottoripyöriä tai raketti-powered hydro suihkukoneita.

6. Paras kauhu pelejä iPadille & iPhone

Mitään pelottavaa voi esiintyä tähän luokkaan. Sisältää 4 peliä tällä hetkellä.

7. Paras moninpeli & sosiaaliset pelit iPadille & iPhone

Jos pidät pelaamisen toisia ihmisten tähän luokkaan (joka sisältää 4 pelejä, sekä linkkejä suurta moninpelejä muissa osissa) on yksi sinulle. Draw Jotain ja vainglory, kaksi täysin erilaista peliä, mutta molemmat loistava moninpeli pelaajille, ovat tunnetuimpia tarjonta tähän luokkaan.

8. Paras tasohyppelyt iPadille & iPhone

Nintendo ei ole tuonut sen pelejä iOS ihan vielä. mutta Mario olisi klassinen esimerkki tasohyppelypeli. Odottaessamme putkimies saapua, kokeile näitä 13 ihania Tasohyppelyt, joka ajaa läpi palapeli platformers (Stealth Inc) ja kauhu platformers (Limbo) ja pelottavan riippuvuutta vanhan koulun platformers (Mr hyppy).

9. Paras älypelejä iPadille & iPhone

Meidän palapeli osiossa "fysiikan puzzle pelejä", jossa voit manipuloida painovoimaa, kelluva kuplia ja muut fyysiset vaikutukset (Cut Rope on ilmeisin esimerkki tästä). Olemme myös saaneet täyteläinen abstrakti pulmia, kuten Lyne, huone-paeta pelejä kuten The Room sarja, kaunis ja kaikki-valloitusta Monument Valley ja paljon muuta. On 12 peliä tässä osiossa.

10. Parhaat roolipelit (tai roolipelejä) iPadille & iPhone

Dungeon indeksoijat, miekka-ja-noituus toiminta, korkea fantasia: roolipelit ovat pelejä, joissa voit hallita sankarillinen ohjatun soturi tai varas - tai osapuoli koostuu useista toisiaan täydentäviä sankareita - ja kerätä upea aarre matkalla (yleensä) säästö kuningaskunta. Infinity Blade on tunnetuin mobiili RPG, mutta Baldur Gate voi olla suosikkimme. Sisältää 10 pelit; hiljattain päivitetty lisätä ihana Legend of Grimrock (kuvassa alla).

11. Paras ammunta pelejä iPadille & iPhone

Listamme loistava iOS ampua 'em up sisältää ammuskelua kuten Deus Ex ja retro ylhäältä alas ampujat kuten Death Ray Manta. Tunnetuin pelisarjan tässä osiossa on Grand Theft Auto; meillä on tällä hetkellä 7 ammunta pelejä, jotka sinun täytyy yrittää.

12. Paras puoli-vieritys pelejä iPadille & iPhone

Nämä ovat pelejä määritetty vakio (ja yleensä hyvin nopeasti) liikettä kohti oikeaan laidassa. On 6 pelejä tässä osassa, joista tunnetuimpia voi olla pienen siivet.

13. Paras urheilupelit iPadille & iPhone

5 Sports sims tässä jaksossa keskitytään jalkapallo (kuten New Star Soccer), golf (mukaan lukien Super Stickman Golf) ja, er, kalastus - se on loistava Naurettavaa Fishing. Linkit voivat johtaa myös hiihto ja lumilautailu pelit muissa osissa.

14. Paras strategia & torni puolustus pelejä iPadille & iPhone

Strategia pelit joihin liittyvät lajittelu- joukkoja - armeija tai ryhmä sotilaita tai puolustuskykyä linnan tai kaupunki - ja käsittelee vihollisen voima. Tower puolustus on suosittu osajoukko tämän keskittyen erityisesti rakentamiseen staattinen aseet ja niiden kaltaiset puolustava linnoituksia, jotta hyökkääjän liikkuvan (ja valtavasti lukuisat) vastustaja. Fieldrunners (kuvassa alla) ja Plants vs Zombies ovat tunnetuimpia esimerkkejä jälkimmäiseen ryhmään, ja kuuluvat 7 loistavaa peliä tässä osiossa.

15. Paras sana pelejä iPadille & iPhone

Jos rakastat sana pelejä, katsomaan nämä 4 loistavia esimerkkejä genre iPhonelle ja iPadille. Sanat Ystävien on tunnetuin, mutta kaunis Blackbar on myös syytä tarkastella myös.

16. tähteet

Täällä pidämme pelejä että käytimme rakastaa, mutta jostain syystä olemme joutuneet ottamaan pois kaavion. Sanomattakin on selvää, pelejä tässä osassa ei lasketa koko otsikossa.

Yleisimmin pelit ovat täällä, koska ne on otettu pois App Store niiden julkaisija tai kehittäjä, ja niin et voi ostaa niitä tällä hetkellä. Muissa yhteyksissä kehittäjä kammet hintaa, siirtyy hyväksikäyttöön IAP-raskas liiketoimintamallin, tai päivittää pelin muulla tavalla, joka estää se toimi hyvin tai poistaa rakastettu ominaisuus, ja olemme pakko valitettavasti perumaan suositus.

Kaikissa näissä tapauksissa voimme shunt pelin osaksi tässä jaksossa ja toivon, että tilanne kääntyy päinvastaiseksi jossain vaiheessa tulevaisuudessa, jotta voimme laittaa sen takaisin tärkein artikkeli. (Voit vapaasti käyttää kommentit osiossa huomauttaa tapauksia, joissa luulet tämän.)

Entä ilmaisohjelmia? Mitkä ovat parhaat vapaat pelejä iPad ja iPhone?

Kaikki rakastavat vapaa asioita, mutta ongelmana ilmaisia ​​pelejä on, että on olemassa niin monet heistä - se on erittäin vaikea tietää, mitkä ovat kunnollisia ja mitkä yrittävät huijata teitä sisäisiä ostoksia.

On loistavia ilmaisia ​​pelejä eri luokkiin edellä, mutta jos olet kiinnostunut vain ilmaisia ​​pelejä on hyvin todennäköistä, että voit olla kiinnostunut omistettu ilmaistarjous etsinnöistä: parhaan vapaa iPhone apps. paras ilmainen iPad apps. paras ilmainen iPhone pelejä ja paras ilmainen iPad pelejä.

Samalla, muista, että ei ole sellaista asiaa kuin ilmainen lounas. Jos peli on ilmainen, niin (ellei se tehtiin osana julkisen tiedotuskampanjan, kuten nautittavaa rautateiden turvallisuutta peli Dumb Ways to Die) tekijöiden täytyy olla suunnitelma tehdä rahaa muilla tavoin - mainoksia, tai myymällä käyttäjätiedot mainostajille tai sovelluksen sisäisiä ostoksia. Ja mobiilipelaamisen alan olemme havainneet, että nämä asiat ovat usein pilaa pelit ja pelit franchising että olisi upeaa, jos niitä ei yrittävät ruoskia sinulle kolikoita aina tilaisuuden tullen.

Innovatiivinen yritykset, jotka ottavat riskejä ovat havainneet, että he eivät voi tehdä takaisin niiden kustannuksia, ja ne on korvattu cloners ja IAP-huumekauppiaat jotka pakata samoja vanhoja ideoita ja muuttaa ne freemium trudges. Sinä kuolit! Pay 69p jatkaa. Sinä kuolit! Pay 69p jatkaa. Ja niin edelleen.

Joten älä harkita maksaa iOS pelejä. On lähes aina alle vitonen, ja auttaa tukemaan mahtava yrityksiä, jotka tekevät pelejä, jotka eivät ole jatkuvasti yrittää huijata sinua menojen ylimääräistä rahaa.

Related viestiä

  • Top 5 Free Sanapelit iPhone Word pelit ovat ehkä yksi parhaista tavoista tappaa aikaa parantaen samalla sanastoa. Kuitenkin se on yleensä melko vaikea löytää todella ...

  • Kuvaus ►►►► Vastaukset kaikilla tasoilla Mikä Sana peli. Etsivät huijareita ja vastauksia suosittu Android peli Mikä Sana? Älä etsi enää, olemme sinulle kuulu! Meidän...

  • Yleensä peli on piirretty ja annetaan jäähtyä sen jälkeen, kun on lopetettu ja sitten ripustaa useita päiviä. Vai ei riistalintujen olisi tehtävä on keskusteltu kysymys. Yleinen käytäntö ei ole tehdä ...

  • Taso 1 - Logo Quiz Game iPhone versio Alta löydät kaikki vastaukset Logos Quiz pelin iPhone, iPad ja iPod touch. Tämä on helpoin taso pelin vain 34 logoja ...

  • Puzzle Sanat - Mikä sana? uusi peli iphone Puzzle Sanat - Mikä sana? on uusi pulmapelissä Sporcle, Inc linkki Myyjä kuvaus: Toista awesomely riippuvuutta, Super yksinkertainen, ...