Mitä 1GB karhunvatukka data tarkoittaa

Kuinka paljon on 1GB, ja mitä se tarkoittaa?

Mitä tavun

Karma on yksinkertainen liiketoimintamalli: myymme mobiilidatan pienellä voitolla. Sen sijaan, että mobiilidatan amorfiseksi "palvelu" vastaavien "tilaukset" ja "sopimuksia," me yksinkertaisesti myydä tietoja tuotteen voidaan kuluttaa asiakkaan omaan tahtiinsa. Mutta mitä se edes tarkoittaa? Miten data olla "tuote," ja miten se voi olla "käytetty"? Mikä on GB?

Mitä 1GB karhunvatukka data tarkoittaa

GB-(tai "Gigabyte") On noin miljardi tavua. Tarkkaan ottaen Karma ja muita operaattoreita toimenpide tietojen mukaan "GiB," joka on itse asiassa 1073741824 tavua, mutta sitä kutsutaan GB muutenkin ansiosta ei-aina-suoraviivaista historian tietotekniikassa ja markkinointi. Jos tämä erottelu huolestuttaa tai hämmentää teitä (se vikoja helvettiin minua!), Ehdotan tämä doozy on Wikipedia.

ads

Joten, mikä on tavu? Se on yksikkö tietokoneen muistiin, tyypillisesti tarpeeksi suuri yhden merkin (kuten kirjain "" tai numeron "4"). Kuten arvata saattaa, miljardi tavua tallentaa paljon merkkejä - noin tuhat kirjaa arvoinen tietoa. Jos kaikki koskaan käyttänyt internetiä oli lähettää sähköposteja ja ladata kirjoja, 1 Gt voi kestää teitä pitkään. Mutta, parempi tai huonompi, internetistä on kissan kuvia.

CD-ROM Bill Gates on tilalla tallentaa enemmän tietoa kuin paperin alla häntä

Heti kun olet tallentamalla jotain monimutkaisempaa kuin tekstitiedosto, tavujen tarvitaan ilmapalloja nopeasti. Yksi pikseli valokuvaan, esimerkiksi voi vaatia kolme tai useamman tavun, joka edustaa sen väri-informaation (yksi tavu kutakin Red, Green, ja sininen). Kerrotaan ne pikseli miljoonia per kuva (iPhone, esimerkiksi ottaa 8 megapikselin valokuvia), ja sinulla on paljon tavua. Video pahentaa tietovaatimukset, näytetään 24 tai 30 kuvaa sekunnissa. On olemassa useita puristus tekniikoita, joita käytetään pitämään koossa alas, mutta siellä on vain niin paljon voit pakata valokuvan, videon tai äänitiedoston ennen se näyttää tai kuulostaa kauhealta.

Mitä 1GB karhunvatukka data tarkoittaa

Internet on menetelmä saada nämä bytes paikasta A (yleensä palvelin) pisteeseen B (puhelimen tai tietokoneen, joka tunnetaan "asiakas"). Internet-protokollia kuten TCP / IP ja HTTP lisää hieman yläpuolella kommunikoida palvelimelle mitä se on pyydät. TCP / IP jopa ladata uudelleen tiedoston osia varmista päädyt ehjä digitaalinen kopio, olipa yhteys laatua.

Kun surffata internetissä, tyypillinen verkkosivun - ryhmittymässä kuvia, tekstiä, ja takana-the-scenes skriptit - on 1.6MB (1,6 miljoonaa tavua). Se tiedot selaimen pyyntöihin kun kirjoittaa URL tai klikkaa linkkiä. Jokainen pieni osa verkkosivun löytyy nopealla sarjan HTTP pyyntöjä missä nämä tiedostot elää etäpalvelinten jonnekin. Jos selain on nähnyt uudempi versio tiedoston ennen, se saattaa olla se "välimuistissa" paikallisella laitteella, mikä tarkoittaa, sinun ei tarvitse ladata uudelleen.

Tietenkin siellä on paljon enemmän datamäärää kuin vain tapahtuu selaimen. Puhelimen sovellukset saattavat päivittää, kuvakirjastoon voi synkronoida, sähköpostiohjelman voi ladata joitakin viestejä iso liitetiedostoja. Voit tavallaan ajatella kunkin oman laitteiden "janoinen" WiFi, ja ne voivat slurp paljon tietoa heti, kun ne saavat yhteyden.

Tämä ei ole yleensä ongelma tyypillinen kodin tai työpaikan WiFi - on syy Time Warner ja Comcast kuten latauksen $ 100 kuukaudessa internet - mutta se on jotain varoa, kun maksat Gigabyten (kun kyseessä on Karma) tai on tiukka data korkki (kun kyseessä on kaikkein mobiili tarjoajat). Dave Fordin osa tukitiimimme, on koonnut postitse siitä, miten hallita taustan päivityksiä tallentaa tiedot, ja toinen post yksityiskohtaisesti kuinka paljon tietoa eri sovellukset käyttävät.

Hyvä nyrkkisääntö on teksti lt; Valokuvat lt; GIF lt; videoita, mitattuna kokemus-per-tavu. 1 Gt tietoja voit lähettää muutaman tuhannen sähköposteja ja ladata satoja kuvia, tai voit katsella puolen jakson House of Cards ja muutama corgi GIF. Sama Gigabyte, erilaiset painopisteet.

Tämä GIF on 834KB of adorbs

Mutta mikä tärkeintä on muistaa, että se ei ole yhteydessä Internetiin, joka käyttää dataa, se mitä laitteita pyytää siirtoa. Aivan kuten istuvat autossa ei käytä kaasua, se kun painat kaasupoljinta. Kun saat tapana sammuttamalla tausta päivityksiä, ja säästää media-raskas kokemuksia myöhemmin, voit saada paljon enemmän mittarilukema pois mobiilidatan ostat.

Bundle ehdot & olosuhteet

Yleiset ehdot paketit

 1. Tesco Mobile Pay as you go asiakkaita nyt mahdollisuus lisätä sarjaa pöytäkirjan, teksti ja Data-paketit (paketit) niiden Pay as you go tariffi.
 2. Nykyinen tyypit, määrät ja hinnat Pay as you go-paketit ovat täällä. Tämä sivu päivitetään heti, kun uudet paketit ovat saatavilla.
 3. Voit opt-in Bundle netissä My Tesco Mobile tai soittamalla 282 vapaa teidän Tesco Matkapuhelin.
 4. Jokainen Bundle käynnistyy ja uudistaa yksi kuukausi * jälkeen opt-in päivämäärä ja kestää kuukauden * (‘Uusintapäivämäärä’) Tai kunnes olet käyttänyt mainittua korvauksen, kumpi ensin.
 5. Käytät valitaan Bundle (t) ennen jäljellä Pay as you go luotto, aina tehdä standardin puhelun, lähettää normaalin tekstiviestin tai käyttää tietoja palvelua.
 6. Sinulla voi olla enintään yksi kutsuu Bundle, yksi tekstiä Bundle ja yksi tieto Bundle kuukaudessa.
 7. Maksu otetaan irti Pay as you go top-up saldo opt-in päivämäärä, ja uusimispäiväsi, heti kun opt-in ja lähetämme sinulle tekstiviestin vahvistaa päivämäärän oman Bundle (t) alku .
 8. Kimppu uusitaan automaattisesti uusimispäiväsi kuukausittain * asti: (i) olet opt-out nipun; tai (ii) sinulla ei ole tarpeeksi luottoa tilillesi ostaa Bundle. Lähetämme sinulle tekstiviestin ennen uusimispäiväsi neuvoa kustannukset uudistaa nipun tai ilmoittaa, että sinulla ei ole tarpeeksi luottoa uudistaa Bundle (s). Jos sinulla ei ole tarpeeksi luottoa, sinun on top-tilin ja opt-in uudelleen, jos haluat edelleen saada Bundle.
 9. Asiakkaan täytyy pitää Bundle (t) tililläsi vähintään kuukauden *. Jos Bundle on poistettu tai jos käyttää jopa Bundle avustus, te veloitetaan meidän vakio hinnat tässä kuvatut. Kampanjakoodi ehdot (tarvittaessa) ei sovelleta näissä olosuhteissa.
 10. Käyttämätön avustus ei siirretty tai kaataa oman ensi kuussa’s Bundle. Palautuksia maksetaan.
 11. Voit peruuttaa Bundle, soita 282 vapaa omalta Tesco Matkapuhelin tai kirjaudu
Minun Tesco Mobile tilin. Sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä 48 tuntia ennen kuukausittaisen Uusintapäivä, muuten top-up luotto vähennetään automaattisesti kustannuksiin seuraavan kuukauden’s Bundle (t) ja peruutus tulee voimaan kuukauden jälkeen (saat silti palvelun olet maksanut ja osaa käyttää sitä kunnes avustus on käytetty loppuun tai kunnes seuraava kuukausittainen Uusintapäivä mutta emme palauta mitään maksua, että olet tehnyt).
 • Niput eivät ole käytettävissä maksaa kuukausittain asiakkaille ja jos vaihdat maksaa kuukausittain tariffi et enää voi käyttää Bundle (s). Palautuksia maksetaan tahansa käyttämätöntä osiota Bundle.
 • Jos sinä’uudelleen sen Pay as you go Triple luotto tariffi, Bundle (t) ovat saatavilla, minkä lisäksi voidaan vapaa luottoa käytettävissä, että tariffi. Vaatii, tekstit tai tiedot otetaan irti Bundle ensimmäinen kunnes Bundle avustus on käytetty loppuun, jonka jälkeen ilmainen luotto käytetään. Valitettavasti et voi käyttää vapaasti luotto ostaa paketit.
 • Pidätämme oikeuden vaihtaa, muuttaa tai poistaa milloin tahansa: jokin paketit (kokonaan tai osittain); maksut nippujen; tai näiden ehtojen, kohtuullisin ilmoitusta. Ilmoitukset annetaan sen Tesco Mobile verkkosivuilla ja me annamme sinulle 30 päivää etukäteen tekstiviestillä, jos teemme merkittäviä muutoksia haittaa. Jos edelleen käyttää paketit jälkeen, jona muutos tulee voimaan, käyttötapaa paketit osoittaa, että olet hyväksynyt muutetut ehdot.
 • Jos etämyyntiä asetuksia sovelletaan, kun alat käyttää Bundle (s), et voi purkaa kauppa vasta seuraavan kuukauden aikana. Lakisääteisiä oikeuksia ei vaikuta.
 • Pay as you go Triple luotto tariffi ja Pay as you go palvelun ehdot pätevät myös.
 • * BlackBerry data nippu kestää ja uusiutuu 30 päivän välein mieluummin kuin 1 kuukausi.

  minuutin Bundle

  Yleiset Bundle ehdot ylläolevista mutta poikkeuksin alla:

  1. Pöytäkirja Bundle voidaan soittaa Britanniassa standardin UK lankapuhelimiin (alkaen 01, 02 tai 03 vain numeroita) ja 07 numerot jaetaan UK matkaviestinoperaattoreiden jotka tarjoavat matkaviestintämaksuihin huomattavia kansallisia kattavuus.
  2. Pöytäkirja Bundle ei voi soittaa tehty Isossa-Britanniassa: (a) ei-maantieteellisiä numeroita ja vapaa puhelinnumeroita (alkaen 08, &, 05); (B) ei-standardi tai "erityinen" 07 numerot (kaikki ne 07 numerot, joita ei nimenomaisesti sisälly minuuttisi nipun eli ei käytetä tarjoamaan mobiilipalveluja, kuten 07 numerot jaetaan verkko-operaattoreille Jersey, Guernsey ja Isle of Man), 076 numerot ja 070 numerot; (C) kaikki numerosarjat, jotka Tesco Mobile kohtuullisesti uskoo joita käytetään soitonsiirtopalvelut, eteenpäin soittamalla palveluita tai numeroita, jotka maksavat tulojen osuus. Esimerkkejä tällaisista numerosarjat sisältävät 07744 tai 07755, 078225, 079879, 078730, 078931, 079118, 079112, 078930, 078921, 077000, 079245, 079246, mutta voivat muuttua; (D) lisämaksullisten ja numerotiedusteluja numerot jossa erityinen maksullinen; (E) videopuheluita; tai (f) soitetuista ulkomailta (kuten Jersey, Guernsey ja Isle of Man) tai kansainvälinen kohteesi sisällä Britanniassa.

  teksti Bundle

  data Bundle

  Karhunvatukka® data Bundle

  Yleiset Bundle ehdot ylläolevista mutta poikkeuksin alla:

  1. Tesco Mobile BlackBerry® Bundle on kaikkien Tesco Mobile Pay as you go BlackBerry® asiakkaat yhteensopivan laitteen kanssa ja jotka aktivoivat ja ylläpitävät BlackBerry® Nippu
  2. Tesco Mobile BlackBerry® Bundle tarjoaa pääsyn Tesco Mobile BlackBerry® Internet Service.
  3. Aktivoimisesta BlackBerry®olemme’ll antaa sinulle 5 päivää’ vapaa käyttö BlackBerry® Internet-palvelu. Aikana 5 päivän lähetämme sinulle tekstiviestin selittää, että olet automaattisesti ottanut käyttöön BlackBerry® data Bundle ja selittää, miten opt-out, jos haluat.
  4. Kun tämä BlackBerry® Bundle levitetään se kestää 30 päivää ja uudistetaan automaattisesti 30 päivän välein, kunnes annat meille huomata, että et enää halua BlackBerry® Nippu.
  5. Opt-in ja opt-out ehdot yksityiskohtaisesti Yleiset Bundle ehdot osassa ylläolevista. Huomaa, jos opt-out ja sitten opt-in myöhemmin, se voi kestää jopa 48 tuntia palauttaa palvelun.
  6. Ilmoitukset annetaan joko tekstiviestillä, sähköpostilla sähköpostiosoitteeseen rekisteröitynyt meille, kun ensin hakenut BlackBerry® Internet Solution. Muutokset ilmoitetaan myös sen Tesco Mobile verkkosivuilla.

  Related viestiä

  • Mitä omaisuus Nonatomic tarkoittaa? Tutustu Apple Docs. Periaatteessa, jos sanoa nonatomic. ja luot Aksessorit avulla @synthesize. Sitten jos useita säikeitä yrittää ...

  • Mitä soft reset tehdä iPhone 4 pehmeä, tai jopa kova, palautus ei nollaa iPhone 3G tehdasasetuksiin. Tätä kutsutaan palauttaa iPhonen. Pehmeä reset pitää kaikki ...

  • Olen melkein kesti viikon käyttämällä vain minun iPad, mutta yksi asia piti minua takaisin "Kun minun luotettava 12 tuuman MacBook meni korjattavaksi viime lauantaina päätin kokeilla viikon käyttäen vain iPad Air minun ...

  • Jaa Tunteet käyttäen teksti Hymiöt Mikä saa ihmiset suuria taidemaalareita, suuri näyttelijät tai suuri runoilija Se ei todellakaan ole helppo kysymys, mutta ei, en ole yrittänyt hämmentää ja sanoa, että he ...

  • Näytön symbolit 12.02.07, 17:28 Säie # 1 Screen symbolia Cross-hiukset symboli Jos se on vain ristikko, joka on osoitus siitä, että 911 GPS-paikannus on käytettävissä. Ellet kääntää ...