Mitä Android puhelimet ovat yhteensopivia minecraft tasku painos

Minecraft: Pocket Edition (Android)

Kiinteät kaivos- ja askartelu kokemus. Näyttää ja suuri. Kuollut yksinkertainen moninpelin. Jatkuva kehitys.

Ei niin syvälle kuin PC-versio. Jotkut touch mukautuksia tuntuu liian helppoa. Ei voi yhdistää PC-pelejä.

Minecraft - Pocket Edition on loistava satama Minecraft kokemus mobiililaitteisiin. Se on peli, jollaista Android, ja joka on paranemassa jokaisen päivityksen.

Mitä Android puhelimet ovat yhteensopivia minecraft tasku painos

Sen jälkeen valloittaa PC Minecraft, ruotsalainen indie kehittäjä Mojang tiivistää pelin luova ja riippuvuutta gameplay osaksi Minecraft—Pocket Edition Android ($ 6.99). Vaikka hardcore Minecraft pelaajat saattavat olla kärsimätön Pocket Edition rajoitukset, kuten muutamat erilaista lohkojen, se pakkaa sielu Minecraft kehoon mobiililaitteella.

ads

Kuten Minecraft, Pocket Edition pelaajat pudotetaan maiseman tehty erilaisia ​​kuutioita. Pelaajat "minun" nämä kuutiot, mikä puolestaan ​​voi käyttää "veneet" rakennuksia ja kohteita—tästä nimi.

Pocket Edition on kaksi tilaa: luova ja selviytymistä. Vuonna luova tilassa pelaajat voivat lentää ympäri pelin maailmaa ja rakentaa käyttämällä ääretön materiaalien hankintaa. Pelin kulkuun on selviytymistilassa, jossa päivällä on rakentaa maanpäällinen (pinoaminen lohkoja, jotta linnoja, sillat jne), ja yö tuo hirviöitä jotka hyökkäävät pelaajat ja tuhota niiden luomuksia. Ei ole tarina, ja ainoa etu olet vihamielisessä ympäristössä on luovuus.

Ensivaikutelmat

Jotta pitkäaikainen pelaaja Minecraft, joitakin Pocket Edition uutta eloa peliin. Hyppäämällä torjunta squad luurankoja keskellä yötä ja kuumeisesti koskettamalla näyttöä tuntuu jännittävä ja vaarallinen. Kun rakennus ensimmäinen kotiin, en halua laittaa pelin alas.

Pocket Edition näyttää hyvältä (omalla, kulmikasta tavalla) mobiililaitteissa ja säätimet ovat erittäin herkästi. Vaikka 15 muut sovellukset käynnissä taustalla ja pelin grafiikka asetettu "fancy" Minä vain huomannut pienintäkään toistu sujuvasti kuin minä rasvattoman yli digitaalisen maiseman luovien tilassa. Vaikka Huomasin minun Samsung Galaxy S III tuli huomattavasti lämpimämpi, jopa läpi kosketusnäyttö. Survival, joka on AI hirviöitä, oli muutamia laggy hetkiä mutta ei mitään, keskeyttää pelin.

Ärsyttävän, kausina pimeyden pelin rasvaa laikkuja näytössä tullut erityisen havaittavissa. Tämä on brutto, mutta huonompi se tekee näytön vielä vaikeampi nähdä.

Liikkuminen

Pocket Edition on erittäin liikkuvaa ohjausjärjestelmä kanssa suuntanuolet ja hypätä painiketta keskellä. Napauttamalla ja pitämällä eteenpäin-painiketta vetää ylös vasemman ja oikean strafe -kentän kummallakin puolella, joka voi kallistaa tai liu'uttamalla peukaloa päin. Tämä on tervetullut lisä versiossa 0.6.1, ja voit liikkua paljon dynaamisesti. On myös helpompi kiertää hyökkäävät viholliset aikana torjua.

Vuorovaikutuksessa maailman valitset lohkojen peukalolla ja napauttamalla ja pitämällä louhia niitä. Vaikka kaivos, näkyy halo ympärille peukaloa, joka täyttää, kun työn kautta mineraali ennen murtumista kanssa täristää alkaen puhelimen hieromasauva. Tyydyttävä! Kokeneet pelaajat huomaavat, että voit louhia ja paikka korttelin paljon kauempana Pocket Edition kuin PC-versio, mikä helpottaa mobiili pelata.

Puristeja voi myös halutessaan "split Hallintaelimet" asetusvalikosta, joka palauttaa keskellä näytön reticle ja hiiri-suoritin. Tuntuu hankalasti pelaa jäljittely PC peli ilman hiirtä, ja löysin oletuksena kosketusohjaus paremmin.

Creative tila on hieman erilainen käyttöliittymä, joten pelaajat pääsyn paletti, joka sisältää jokaisen lohkon pelissä. Pelaajat voivat myös lentää, mikä oli hankala aiemmissa versioissa mutta parantanut vuodesta 0.6.1

Related viestiä

  • Vine lanseeraa Windows Phone Scanadu Suljetaan $ 10.5M A Round, valmistautuu lähettämään Medical Tricorder Through Kliininen testaus Vine. Twitter kuuden sekunnin videon jakamiseen app, on vain ...

  • Справка по приложению Minecraft: Pocket Edition на мобильных устройствах Опубликовать Minecraft теперь выпускается для разнообразных мобильных устройств (в том числе устройства Windows Phone, ...

  • Uusi Samsung Gear laitteet saattavat olla yhteensopivia muiden kuin Galaxy puhelimet Suurin ongelma Samsungin SmartWatch, Galaxy Gear, oli sen puute yhteensopivuuden. Kun vapautetaan, se oli vain ...

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • BMW Bluetooth-yhteensopiva puhelin; Mikä toimii? rduncan sanoi: 11.13.2004 01:22 BMW Bluetooth-yhteensopiva puhelin; Mikä toimii? Etsi yhteensopiva Luuri - Kaikki Bluetooth puhelimet toimii! ...