Mitä Android puhelimet voivat saat Instagram

Käytön aloittaminen Instagram Android

Oletko yksi niistä miljoonista uusista Instagram Android käyttäjille? Anna meidän näyttää, miten päästä alkuun suosittu valokuvien jakamiseen app.

Instagram

Instagram on vihdoin saatavilla Android käyttäjille ja lyödä 1 miljoonaa latausta sen ensimmäisenä päivänä. Jos olet yksi niistä uusia Instagram Android käyttäjille, olemme täällä auttaa sinua pääsemään alkuun.

Mitä Android puhelimet voivat saat Instagram

Kun olet asentanut Instagram Google Play. rekisteröityä ilmainen palvelu sisällä App. Muista täyttää profiilisi, joko sovelluksesta tai Instagram verkkosivustosta.

ads

Getting ja ottaa kuvia

Saada valokuvat Instagram, klikkaa kamera / osake painiketta. Voit joko tuotava kuvat Gallery tai ottaa uuden. Oletuksena Instagram tulee käyttää puhelimen kameralla app, mutta voit myös käyttää Instagram kehittynyt kamera. Kehittynyt kameran avulla voit ottaa kuvia poistumatta Instagram app ja automaattisesti rajaa kuvat Instagram-muodossa, jonka avulla voit ohittaa rajaus vaihe tarvita käytettäessä vaihtoehtoista kameralla app.

Koti-välilehti | Suosittu välilehti | Kamerapainike | News välilehti | Profile-välilehti Screenshot Ed Rhee / CNET

Jotta kehittynyt kamera, mene Profiili-välilehti ja klikkaa pikavalikolla oikeassa yläkulmassa (kolme päällekkäistä pistettä). Siirry sitten Kameran asetukset ja tarkista ruutu "Käytä Instagram Advanced Camera". Muista, että kehittyneen kamera ei toimi joissakin puhelimissa.

Valokuvien muokkaaminen

Kun olet tuonut kuvan tai ottaa yksi (ja rajatun), editointi tulee näkyviin. Vuodesta muokkausnäyttöön, voit hakea yhden 18 suodattimien, lisätä tai poistaa rajoja, soveltaa Lux vaikutus, tai kiertää kuvaa.

Kuvakaappaus by Ed Rhee / CNET

Jakaminen ja käynnistämässä Instagram yhteisön

Kun olet muokannut valokuva, seuraava askel on lähettää sen Instagram tilille. Napauttamalla kaksinkertaisen oikea kiinnike ylemmässä oikeassa yläkulmassa päästä jakamista näytön. Vain lisätä otsikon ja osui iso vihreä latauspainikkeella. Jos et valitse mitään sosiaalisia verkostoja, valokuva vain ladata Instagram tilille. Jos päätät myöhemmin haluat poistaa valokuvan, juuri tuo esille valokuvan, niin paina kolmea pistettä alapuolella valokuvan ja valitse Poista.

Mitä Android puhelimet voivat saat Instagram

Kuvakaappaus by Ed Rhee / CNET

Kuten Jaymar Cabebe totesi katsauksessaan Instagram Android. Instagram todellinen valitus on käyttäjäyhteisön, ei sen kameran tai suodattimien. Saada täysi hyöty Instagram, sinun tulisi saada Instagram yhteisöä jakamalla kuvia, seuraavat käyttäjät, kommentointi, ja mieleen muiden käyttäjien kuvia.

Voit etsiä ihmisiä seuraamaan Profiilin välilehti tai katsoa läpi kuvia Suositut välilehden (tähtikuvake) löytää uusia ihmisiä seuraamaan. Pitävän valokuvan joko klikata sydämeen painiketta alapuolella kuvan tai yksinkertaisesti kaksoisnapauta valokuvaa. Voit myös käyttää kommentti -painiketta, jättää kommentteja.

Like ja kommentteja helposti painikkeilla suoraan valokuvan. Kuvakaappaus by Ed Rhee / CNET

Se siitä. Kun olet ollut jonkin aikaa rakentaa kokoelma joitakin parhaita Instagram kuvia, tutustu Sharon Vaknin DIY viesti miten luoda oman Instagram valokuvan nauhat.

Related viestiä

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • Vine lanseeraa Windows Phone Scanadu Suljetaan $ 10.5M A Round, valmistautuu lähettämään Medical Tricorder Through Kliininen testaus Vine. Twitter kuuden sekunnin videon jakamiseen app, on vain ...

  • Paras soittoäänet APK kuvaus Best Soittoäänet iso uutinen! Erittäin suuri uutinen! Rentoudu koska Android puhelin on noin soimaan niin paljon paremmin! Saada parhaat Soittoäänet ilmainen sovellus ja ...

  • Miten tiedostojen jakamiseen Android puhelimet langattomasti (Wi-Fi) Tässä lyhyesti opetusohjelma jakaa tiedostoja Android puhelimen langattomasti (Wi-Fi). Olemme normaalisti jakaa tiedostoja kahden Android ...

  • Minecraft: Pocket Edition (Android) Solid kaivos- ja askartelu kokemus. Näyttää ja suuri. Kuollut yksinkertainen moninpelin. Jatkuva kehitys. Ei niin syvälle kuin PC-versio. Jotkut touch ...