Mitä kamera tekee iPhone 5s on

iPhone 5S - Kameran ja kuvan laatu

iPhone 5S - Kameran ja kuvan laatu

Jälleen kerran, paperilla kamera iPhone 5S näyttää samanlaiselta kuin yksi iPhone 5. Molemmilla on 8 megapikseliä, mutta Apple on tehnyt joitakin merkittäviä parannuksia iPhone 5S kamera auttaa sitä selviytymään paremmin hämärässä - perinteisesti alueella, jotka puhelimen kamerat ovat heikkoja.

Mitä kamera tekee iPhone 5s on

Se yrittänyt saada enemmän valoa objektiivin suurentamalla anturi 1 / 3,2 ja 1/3, joka puolestaan ​​johtaa kasvuun koko pikseliä 1,4 mikronia 1,5 mircons. Se on samanlaista menetelmää kuin yrittänyt HTC One, joskin vaihtelevin tuloksin koska sen erittäin alhainen 4 megapikselin resoluutio, puolet iPhone 5S. Onko Apple sai oikean tasapainon?

ads

Hyvin valaistuissa olosuhteissa kamera toimii hyvin. Väri on tarkka ja on tarpeeksi yksityiskohtaisesti. Ei ole optinen kuvanvakain, kuten löytyvät Nokia Lumia 1020. mutta iPhone 5S käyttää ohjelmistoa vakauttaminen kompensoimaan jonkin verran varten hutera käsissä.

Pienempi megapikselimäärä verrattuna Samsung Galaxy S4 tai Xperia Z1 tarkoittaa se ei pääse niitä kameroita "yksityiskohtaisuus täydellisessä valaistuksessa, kuten aurinkoinen päivä testasivat.

Valotusaika se tarpeeksi nopeasti, ja jos pitää kameran painiketta painetaan, 5S voi ottaa 10 kuvaa sekunnissa loputtomiin, hyvin ainakin kunnes tankata sisäinen tallennustila tai loppuu akku.

IPhone 5S kompromisseja hieman kuvanlaatua se kestää räjähtää laukausta niin nopeasti, mutta ei niin paljon kuin pelkäsimme. Siinä suositellaan myös parhaat otokset sarjassa, joten sinun ei tarvitse lajitella läpi niitä kaikkia.

Vähemmässä valossa isompi anturin ja pikselikoko etualalle ja tarkoita, että kohteet ovat näkyvissä. On selvää melua, mutta molemmat iPhone 5S ja vanhemmat iPhone 5 merkittävästi parempia Galaxy S4, joka täysin epäonnistunut meidän hämärässä testi.

True Tone Flash

Suurempi anturi on aina hyvä asia, mutta todellinen innovaatio iPhone 5S kamera on "True Tone" flash. Apple on lisännyt toisen, meripihkan värinen, LED flash iPhone 5S käytettäväksi pimeällä. Ajatus True Tone salama on parantaa ankara sävyt ja epätarkka värikuva ihonväriä aiheuttaman valkoisen LED tai ksenon vilkkuu.

Mitä kamera tekee iPhone 5s on

Se toimii ottamalla kuva, analysoida ympäristön valon ja sitten asettamalla oikea salaman sävy ja voimakkuus. Kuten voitte kuvitella, että tämä vie aikaa ja siellä on havaittavissa viive painamalla nappia ja ottaa snap.

Joten on viive, mutta se tehdä ero laadun ammuttu? Vertailun edellä osoittaa, ero on hienovarainen, mutta se on siellä. 5S ampui vasemmalla on vähemmän kiiltävä, kova valon heijastumista, kun hiusten väri on luonnollisempi ja tarkka. Se ei suinkaan vallankumous salaman puhelimessa, eikä vähiten koska alue on edelleen paljon samaa, mutta se ei vähennä pahimmat puutteet aiheuttama puhtaan valkoinen LED vilkkuu.

Video toimii myös vankka, muutama näppärä lisäyksiä. Hidas-toistosta on lisätty ja se on nippua hauskaa. Uusi kamera ja sovellus mahdollistaa ammunta 720p 120 FPS. Kun olet lopettanut kuvaamisen voit siirtää joitakin liukusäädintä ympäri ja tehdä minkä tahansa osan liikkuvat hidastettuna. Se on yksinkertainen, mutta se toimii erittäin hyvin. Pomppii trampoliinilla enää ikinä enemmän tyylikäs.

All-in-all lukemattomia hienosäädön Apple on tehnyt kameraan iPhone 5S tekevät siitä yhden parhaista kaikkien moniosaajia siellä, tosiasia auttoi ei loppua mukaan huomattavasti parantunut kamera sovellus, joka on helpompi käyttää ja lisää muutama mukava uusia ominaisuuksia, kuten kuvan suodattimia. On vaikea sanoa, että se on paras puhelimen kameralla ympärillä kuin määritelmä vaihtelee riippuen tarpeisiin, mutta se on aina siellä.

Related viestiä

  • Mitä soft reset tehdä iPhone 4 pehmeä, tai jopa kova, palautus ei nollaa iPhone 3G tehdasasetuksiin. Tätä kutsutaan palauttaa iPhonen. Pehmeä reset pitää kaikki ...

  • BookBook IPhone 5 on Camera Hole, Saatavilla marraskuussa Alex Heath • 13:10, 19 Lokakuu 2012 uutiset Ei enää pitämällä iPhonea sen BookBook näin ottaa kuvan. Olemme ...

  • Ymmärtäminen Nollaa asetukset iPhonessa tai iPad Ios, on olemassa useita reset vaihtoehtoja iPhone- tai iPad. Ne kaikki toimivat eri tavalla ja on olemassa erilaisia ​​skenaarioita ...

  • iCloud yhdistää sinun ja Apple-laitteiden hämmästyttävä tavalla. iCloud Photo Library ja iCloud Drive pitää kaikki valokuvat, videoita ja asiakirjoja tallennetaan turvallisesti ja päivitetään kaikkialla. Perhe...

  • Opas Apple Watch kuvakkeet Symbolit: Mitä että Apple Watch ikoni tarkoittaa? Mitä että Apple Watch ikoni tarkoittaa? Näytämme kaikki kuvakkeet ja symbolit sinun törmännyt ja mitä he ...