Mitä sininen puhelimen kuvaketta iphonessa tarkoittaa

Opas Apple Watch kuvakkeet Symbolit: Mitä että Apple Watch ikoni tarkoittaa?

Mitä että Apple Watch ikoni tarkoittaa? Näytämme kaikki kuvakkeet ja symbolit sinun törmännyt ja mitä ne edustavat.

Apple Watch vie jonkin totuttelua. Ei vain ovat olemassa uusia vuorovaikutusta kuten Digital Crown säädintä puolella SmartWatch ja joukkojen Touch tekniikka rakennettu näyttö, mutta on olemassa myös uusia symboleja ja kuvakkeita, et ehkä tunne. Täällä olemme koonneet oppaan kaikki kuvakkeet ja symbolit löydät Apple Watch auttaa.

ads

Mitä sininen puhelimen kuvaketta iphonessa tarkoittaa

Apple Watch statussymboleina

Mitä punainen piste Apple Watch tarkoittaa?

Jos näet pieni punainen piste keskellä yläreunassa näytön, se tarkoittaa, että olet saanut lukematon ilmoitus. Pyyhkäise alas ylhäältä nähdä lukemattomien ilmoitusten ja joissakin tapauksissa vastata niihin.

Mitä vihreää salaman Apple Watch tarkoittaa?

Pieni vihreä salama sivun oikeassa yläkulmassa Apple Watch ilmaisee, että laite latautuu.

Mitä sininen riippulukko Apple Watch tarkoittaa?

Jos paikalla pieni, vaalean sininen munalukkokuvake Apple Watch, se tarkoittaa, että SmartWatch on lukittu salasana.

Mitä violetti kuun Apple Watch tarkoittaa?

Pieni lila puolikuun Apple Watch ilmaisee, että’ve koristeltu Älä häiritse käytössä. Siirry Apple Watch Glances (pyyhkäistä ylös näytön alareunassa) sammuttaa sen, muuten puhelut ja hälytykset ei soi tai sytyttää ruudun (tietenkin, jos se mitä olet jälkeen sitten pitäisi jättää Do ei häiritse on!). Hälytykset toimii silti, vaikka näet Älä häiritse -kuvaketta.

Mitä lentokone Apple Watch tarkoittaa?

Hieman tutumpi on lentokonekuvaketta, mikä tarkoittaa olet saanut Apple Watch Airplaine tilassa. WiFi sammuu, mutta ei-langattomat toiminnot ovat edelleen käytettävissä.

Kuten Älä häiritse, voit kääntää lentokonetila päällä tai pois pyyhkäisemällä ylös pohjasta näytön pääsy Glances.

Mitä punainen kuvake viiva läpi Apple Watch tarkoittaa?

Tämä yksi aiheuttanut epäselvyyttä, koska se näyttää paljon valoa akun ilmaisin, joka varoittaa, että akku on loppumassa. Mikä punainen suorakulmio edustaa itse asiassa, vaikka on iPhone, ja linjan kautta se tarkoittaa, että olet katkeaa että iPhone.

Akun ilmaisin todella näyttää ympyrän useita keskellä, joka edustaa prosentteina akun jäljellä, mutta kuvake on näkyvissä vain joissakin kellotauluja. Voit tarkistaa jäljellä olevan akun milloin tahansa Glances.

Mitä pilkullinen ympyrän Apple Watch tarkoittaa?

Jos näet pisterengasta spinning jonnekin Apple Watch näyttö, se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että jokin latautuu. Joskus symboli voi näkyä keskellä näyttöä, ja muina aikoina se käy bongata oikeassa yläkulmassa. Se voi näyttää, että siellä on langaton toiminta tai aktiivinen prosessi tapahtuu, sanoo Apple.

Apple Watch kuvakkeet

Mitä ikoni multi-väriympyrät Apple Watch tarkoittaa?

Tämä on kuvake Activity sovellus, joka on uusi sovellus on suunniteltu erityisesti Apple sen SmartWatch ajatellen. Se tulee seurata päivittäistä toimintaa, kuten seisoo, liikkuvat ja käyttäessään. Lue lisää: Kuinka käyttää Apple Watch Activity app.

Mitä kameran kuvaketta Apple Watch tarkoittaa?

Harmaa ympyrä pieni välähdys kamera on kamera app, jonka avulla voit käyttää Apple Watch kaukosäätimenä löytäjä ja laukaisinta iPhoneen.

Mitä kuvaketta, jossa monivärisiä raitoja Apple Watch tarkoittaa?

Tämä kuvake edustaa passbook, sovellus, jonka avulla voit tallentaa ja käyttää lippuja, kassiin, jäsenkorttien ja enemmän.

Mitä sininen nuoli kuvaketta Apple Watch tarkoittaa?

Tämä on Remote app, jonka avulla voit ohjata Apple TV. Näet vain tämän kuvakkeen, jos sinulla on Apple TV Remote iPhonessa.

Mitä harmaa kuvake ratas Apple Watch tarkoittaa?

Tämä on Asetukset-sovellus, ja se on yksi tärkeimmistä sovelluksista sinulla Apple Watch. Napauttamalla se muuttaa paljon asetuksia Apple Watch omien mieltymysten. Vaihtoehtoisesti voit muokata asetuksia Apple Watch sovellus iPhone-.

Mitä musta ikoni jossa valkoinen viiva läpi Apple Watch tarkoittaa?

Tämä on varastojen app, ja valitettavasti tyypillinen Apple muoti, olet jumissa sen kanssa vaikka emme tiedä ketään, joka todella käyttää sitä. Oletko?

Mitä oranssi ikoni kanssa kellon sen Apple Watch tarkoittaa?

On olemassa kaksi hyvin samankaltaisia ​​oranssi kellon kaltainen kuvakkeet Apple Watch. Yksi on sekuntikello sovellus ja yksi on ajastin sovellus. Sekuntikellon käsi osoittaa suoraan ylöspäin, kun taas ajastin sovelluksen käsi osoittaa hieman vasemmalle.

Toinen oranssi ikoni, jotka saattavat hämmentää teitä tässä Maailmankello, joka on valkoinen jaettu ympyrän sisällä. Täällä voit nähdä ajan muissa paikoissa ympäri maailmaa.

Sitten on hälytyskuvaketta, yllä äärimmäisenä oikealla.

Mitä vihreä ikoni miehen käynnissä sen Apple Watch tarkoittaa?

Liittyvät Activity sovellus, tämä on harjoitus sovellus, joka vie liikuntaseurannan pidemmälle sallimalla voit seurata tiettyjä toimintoja ja seurata saavutuksia. Lue lisää: Kuinka käyttää Apple Watch harjoitus sovellus.

Mitä iPhone linjat ympärillä Apple Watch tarkoittaa?

Tämä yksi löytyy Glances, pyyhkäisemällä ylös pohjasta Apple Watch Asetukset Glance. Sen napauttaminen Ping iPhone, mikä tarkoittaa, että se tulee tehdä soittoäänen puhelimesta auttaa paikantamaan sitä. Kätevä.

Related viestiä

  • Mitä tarkoittaa, kun on Puhelin vieressä joku nimi Facebookissa? Facebook Messenger on käytettävissä aina, kun on Internet-yhteys mobiililaitteella. Aiheeseen liittyvät artikkelit...

  • iCloud yhdistää sinun ja Apple-laitteiden hämmästyttävä tavalla. iCloud Photo Library ja iCloud Drive pitää kaikki valokuvat, videoita ja asiakirjoja tallennetaan turvallisesti ja päivitetään kaikkialla. Perhe...

  • Kadonnut ja löydetty: Näin paikantaa iPhoneen kun se katoaa Se on aivan liian yleinen skenaario. Sinä ja poikien (tai tytöt) mennä ulos muutaman drinkin lauantai-iltana. Yksi juoma muuttuu ...

  • Princeton n WordNet (0.00 / 0 ääntä) Arvioi tätä määritelmää: matkapuhelin (verbi) kutsua käyttäen matkapuhelinta "Jos juna on myöhässä, minä matkapuhelin sinulle" Wikisanakirja (0.00 / 0 ääntä) Hinta ...

  • Nämä "löytää puhelimeni palvelut helpottaa mielesi Älä odottamaan olet menettänyt puhelimen jotta palveluja paikallistamiseksi tai pyyhkiä tiedot. Suunnitella etukäteen! Muutama kuukausi sitten, luovuin ...