Mitä sovellus on käynnissä alas minun akku

5 tapoja Cut Battery Drain On Your Android Phone

Oletko koskaan vilkaisi Android-puhelimen päivän puolivälissä, vain huomata, että akun lataus on jo puolet poissa ja et edes kosketa puhelinta kerran? Monet ihmiset jatkuvasti ladata ja asentaa uusia sovelluksia puhelimeensa tajuamatta mikä näistä sovelluksista voidaan itse asiassa edelleen suorittaa taustalla, Wi-Fi tai datayhteyksiä ja piirustus alas akun vaikka puhelin lepää tyhjäkäynnillä lantion. Mobile Defense. Tuoreen GPS seuranta app kirjoitin, on täydellinen esimerkki.

Mitä sovellus on käynnissä alas minun akku

Luottaa sinulla ei ole sovelluksia, jotka kulkevat taustalla? Entä näytön taustavalon, tai synkronointitaajuus kaikkien sosiaalisen verkon sovellukset ja sähköpostiohjelmat? Haluatko hallita milloin ja miten puhelin käynnistää Wi-Fi ja GPS, vai nuo yhteydet hallita sinua?

Kalibroida uudelleen Akun

Yksi yleisimmistä ratkaisuja löydät monia Android blogeja ja foorumeita on akun "pyyhkiä". Tämä liittyy batterystats.bin tiedosto järjestelmän, joka on, jos akun merkkivalo tiedot ovat peräisin.

Ilmeisesti varsinkin kun salama mukautetun ROM oman vasta juurtunut Android. kalibrointi näytön versus todellisen varaustilan akun voi saada hieman pielessä. Fix on melko helppoa. Ensinnäkin, lataa puhelimen 100%, käynnistä palautustilaan. Minun tarkoituksiin, käytän luotettava ClockworkMod Recovery mukana ROM Manager. Vuonna ClockworkMod Recovery löydät akun pyyhi Advanced osiossa.

Valitse vain "Pyyhi Battery Tilastot" alivalikosta.

Vahvista lopulta pyyhkiä ja käynnistä järjestelmä uudelleen. Voit tehdä tämän sinun täytyy mennä takaisin päävalikkoon ja valitse "Käynnistä järjestelmä uudelleen."

Muista, että tämä ei "fix" paristokulutuksella kysymyksiä. Jos sinulla on jotain käynnissä puhelimessa, joka imee mehu ulos puhelimen akku, kaikki huomaat nyt, että sinulla on paljon tarkempi näkemys kuinka nopeasti akku tyhjenee. Valmis vianmääritys ja lopettamaan akun valua? Jatka lukemista.

Mikä Akun?

Ensimmäinen asia on tarkistaa, mitä on käynnissä puhelimessa joka syö jopa akku. On helppo etsiä suurimman akun tyhjennys syyllisiä. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on mennä puhelimen asetukset -gt; klikkaa Tietoja puhelimesta -gt; valitse Akun käyttö.

Akun käyttö näyttää erittely mitä kuluttaa akkua. Se jakautuu prosentit, joten tämä on mukava paikka tulla takaisin ja nähdä, miten eri muutokset teet puhelimeen vaikuttaa yleiseen akkua käyttöön.

Katso, miten näyttö kuluttaa 77 prosenttia? Tämä on melko vakio - näyttö on energiaa vaativaa, varsinkin kun et laita kansi kirkkautta.

Matalalla roikkuva hedelmä

On olemassa muutamia asioita voi tehdä nyt, joka helposti parantaa laitteen akkua.

Vähentää kulutuksen mahdollisimman paljon suoralta kädeltä, mene Asetukset -gt; Näyttö -gt; Kirkkaus. Poista ensin "Automaattinen kirkkaus".

Seuraavassa ruudussa voit siirtää liukusäädintä säätää näytön kirkkautta. Yrittää laskea se alas pohjaan tasolle ja katso jos se asetus on jotain voit mukavasti sietää. Useimmille ihmisille se on paljon kirkkaita. Olet juuri vähentänyt akun kulutusta huomattavasti.

Toinen pieni roikkuvat hedelmät ovat yhteyksiä. Oletko jatkuvasti jättää Wi-Fi, GPS tai datayhteyttä käynnissä koko ajan? Mikään kuluttaa akkua nopeammin kuin nämä yhteydet. Ihannetapauksessa poistaa ne kun et tarvitse niitä. Valitse Asetukset -gt; Langaton & Verkot ja penkoa nähdä, mitä olet saanut käynnissä. GPS on alle Sijainti ja turvallisuus.

Mitä sovellus on käynnissä alas minun akku

On myös joitakin hyödyllisiä sovelluksia markkinoilla hallita puhelinyhteydet - vain etsiä "Connection Manager" ja valita suosikki. Käytä niitä poistaa käytöstä yhteydet, kun et tarvitse niitä.

Mitä sovellukset ovat käynnissä?

Muistatko vanhan kaupallinen joka meni, "On kaksikymmentäkaksi Tiedätkö missä lapset ovat? "Samaa voidaan sanoa puhelimeen - tiedätkö mitä sovellukset tekevät?

Monet ihmiset asentaa sovelluksia puhelimessaan, usein ymmärtämättä, että jotkut heistä määritetään automaattisesti käynnistää heti käynnistyksen, ja ne pitää käynnissä taustalla. Itse asiassa monet heistä automaattisesti käynnistää kuten Wi-Fi, GPS tai datayhteyttä. Tarkista mikä on käynnissä juuri nyt siirtymällä Asetukset -gt; Sovellukset ja klikkaamalla Running Services.

Tutustu kaikki sovellukset, jotka ovat käynnissä taustalla. Mitään yllätyksiä?

Älä huoli, sinun ei tarvitse käsin tappaa nämä koko ajan, on olemassa sovelluksia, jotka auttavat hallitsemaan mitä ohjelmia ajetaan automaattisesti. Yksi Pidän todella Android Market kutsutaan Autorun Manager.

Se osoittaa kaiken, mitä konfiguroitu autostart, ja mitä parhaillaan käynnissä. Mikä siistiä on, että voit vain napauttaa näitä erikseen ja poistaa niitä hyviä. Peli ohi. Olet juuri takaisin puhelimeen.

Jos olet kokeillut kaikkia näitä vinkkejä, näitkö pidemmän Android akun? Tiedätkö muita hyödyllisiä vinkkejä lopettaa paristokulutuksella? Jaa ideoita kommentit osiosta!

Miten nähdä, mitkä sovellukset akun tyhjenemisen iPhonella tai iPadilla

Chris Hoffman on 29 syyskuu 2014

Koska iOS 8, voit nyt nähdä, mitkä sovellukset kuluttaa akkua eniten. Tämä sisältää sovelluksia, jotka tyhjentää akun taustalla - jotain, joka on mahdollista iOS koska Apple lisäsi "tausta päivitä" ominaisuus iOS 7.

Voit lopettaa nämä sovellukset käyttävät niin paljon akkua, varsinkin jos he tyhjennys että akku taustalla, kun et todellisuudessa käyttävät niitä. Sovellukset tehdä tämä olla avuksi, mutta se kuluttaa virtaa ja kustannukset akun.

Katso Sovellukset By Paristojen käyttö

Tämä tieto on saatavilla Settings. Pääset se napauttamalla "Settings" päänäkymästä ja sitten "Battery".

Paristojen käytön prosenttiosuudet näyttää kunkin sovelluksen tällä hetkellä kuluttaa akkua, jossa sovellukset käyttävät eniten akkuvirtaa yläreunan.

Napauttamalla kellon kuvake näkyy, kuinka monta minuuttia kukin sovellus on ollut aktiivinen ruudulla, taustalla, tai molempia.

HUOMAUTUS: Voit myös napauttaa mitä tahansa sovelluksen nimi näkyy tämän tiedon kaikille sovelluksille.

Ymmärtäminen Paristojen käyttö

Battery Käyttö luettelossa on kaksi erilaista saraketta. Näet, kuinka paljon akkua sovellukset ovat käyttäneet aikaisemmin 24 tunnin tai viimeisten seitsemän päivän aikana. Napauttamalla joko sarake nähdä listan.

Kun "Time edellisestä Full Charge" -osiossa, alareunassa on "Paristojen käyttö" lista, näet kaksi määriä aikaa, "Käyttö" ja "Standby". "Käyttö" osoittaa, kuinka paljon aikaa olet todella käyttänyt puhelinta tunteina ja minuutteina edellisen kerran se oli ladattu täyteen. Aika, puhelimen on istunut toimettomana edellisen täyden latauksen vieressä näkyy "Standby".

Ei ole toimia voit tehdä tästä erityisen näytössä. Kuten aiemmin mainittiin, napauttamalla sovelluksen nimi näyttää määrää minuuttia näytöllä ja taustalla.

Tämä näyttö toimii eri tavalla kuin samanlaisia ​​Akun näytön Android. joka voi olla perehtynyt. Android n tietojen nollautuu kun lataa laitetta, joten näyttö näyttää aina tietoja viimeiseltä latausjakso. IOS, se näyttää aina akun yli ajan. Jos esimerkiksi käytät laitetta erittäin voimakkaasti ja lataa se kolme kertaa päivässä, "Last 24 Hours" lista näyttää akun käyttö yli kolmen viimeisen maksuja.

Pidä tämä mielessä - tällä listalla ei tarkalleen mitä valutettu akun viime maksu. Se vain näyttää, mitkä sovellukset käyttävät akkua eniten.

Tee sovellukset Käytä Less Battery Power

Useimmissa tapauksissa sovellukset, jotka näkyvät tässä luettelossa käyttävät virtaa, sillä teillä on laitteeseen virran ja aktiivisesti sovelluksen avulla. Joten, jos näet Safari yläosassa listan täällä, se johtuu olet viettänyt aikaa käyttäen Safari laitteessa.

Ei tietenkään kaikki sovellukset käyttävät yhtä paljon tehoa. Graafisesti intensiivinen peli käyttää enemmän akun 10 minuutissa kuin Safari-selain tai muu perus-sovellus.

Useimpien sovellusten täällä, siellä ei ole paljon voit tehdä vähentää akun käyttö syrjään käyttämästä sovelluksen vähemmän. Jos näet peli käyttäen paljon akun virtaa, on tietoinen siitä, kuinka paljon akun että peli valuu pelatessasi sitä. Harkitsemaan ryhtymistä vähempigraafisuus pelin, jos haluat pelata ja täytyy venyttää akun kauemmas.

Rajoittaminen "Tausta Activity" Sovellukset

Jotkin sovellukset tässä luettelossa on "Taustaa Activity" etiketti. Tämä tarkoittaa, että sovellus käyttää akun virtaa käynnissä taustalla. Esimerkiksi Mail sovellus automaattisesti hakee uudet viestit taustalla. Kuvakaappaus alla, AccuWeather ja Surveys sovellukset olivat virkistävä taustalla ja akulla.

Estämään sovelluksia käyttämästä tietoa taustalla, siirry Asetukset gt; yleinen gt; Sovelluksen päivitys taustalla. Poista tausta virkistää akun imevien sovellukset täällä, estää heitä kohentaa tietoa taustalla.

Kannattaa muistaa, että muun muassa myös vähentää akun kestoa. Esimerkiksi näyttö kuluttaa paljon akkua - kääntää alas näytön kirkkautta saada enemmän akun. Push-ilmoitukset, sijainti pääsy, Bluetooth, ja muita ominaisuuksia myös käyttää akkua. Vaikka iOS on muuttunut, lista vinkkejä maksimoida akun iPhone, iPad tai iPod Touch on edelleen merkitystä.

Mikä tappaa akku? Android Top 10 suorituskyky syöviä sovelluksia

Candy Crush Saga. Kuvakaappaus Jennifer Van Grove / CNET

Se voi tuntua kuluttaa kaiken vapaa hetki elämäämme, mutta maailman tunnetuimmista sosiaalisen verkostoitumisen sovellus on märehtiä jopa meidän kännykkää liian kanssa Facebook keveiden globaalin listan eniten suorituskykyä tyhjennys Android-sovelluksia, joita pidetään paristokulutuksella, varastointi kulutus ja tietojen käyttöä.

Mutta se ei ole vain Facebook valuttamalla mobiili teho - roppakaupalla muita sosiaalisia sovelluksia, pelejä ja jopa bloatware kuluttavat enemmän laskentatehoa, akun ja tietoa kuin monet meistä ymmärtävät.

Havainnot ovat peräisin uudesta tutkimuksen AVG jossa otettiin anonyymejä tietoja yli 1 miljoonaa AVG Android-sovelluksen käyttäjiä, jotta koota luettelon suurimpia rikollisia Android-sovelluksessa maailmaa (mitattuna Q3 2014 ohjelmien perusteella yli 1 miljoonaa Google Play latausta).

Syyllisiä mukana valmiiksi asennettuja sovelluksia työntää ulos laitevalmistajien, 3 10 suurimmasta akun tyhjennys sovellukset, jotka toimivat käynnistyksen tulevat Samsung. Uutissovelluksia myös aihetta mainita, erityisesti niistä, jotka päivitys reaaliajassa, jossa New York Times "Breaking News app keveiden luettelosta kaikkein varastointi-nälkäinen apps käytämme.

Mutta 62 prosenttia ajasta käytämme Android tablettien tai älypuhelimia omistettu pelejä, peli- sovelluksia perusteltua omia kärkikymmenikköön. Näissä panokset, kuningas, kehittäjä takana Candy Crush Saga ja muita nimikkeitä Saga-sarjassa, otti kyseenalaisen kunnian pitämällä 4 top 10 paikkoja suorituskykyä tyhjennys peli sovelluksia.

Joten mitä tulee tehdä, jos akun käyttöikä laskee nopeammin kuin kaikki sokeri pallot Candy Crush? AVG suosittelee sammuttamalla sovellusilmoitukset, rajoittamalla virkistysväleillä tyhjentämällä välimuistin väliaikaiset tiedostot ja rajoittaa tiedon määrää sovelluksen saa ladata, kun et katsele.

Related viestiä

  • 4. Sulje Out Your sovellukset IOS 9 App vaihtajalle kerran päivässä tai kaksi, se on hyvä idea sulkea pois sovellukset. Täydellisessä maailmassa, sinun ei tarvitse tehdä tätä ja useimmat Applen työntekijöille ei koskaan ...

  • Akku: tehden viime Siellä on paljon voit tehdä, jotta akku on Windows Phone pidempään latausten välillä. Helpoin tapa on käyttää Battery Saver. Voit asettaa sen niin, että se tulee ...

  • Miten Avaa akkusymbolissa iPhonen Edistää Siirry päävalikkoon iPhonen (tunnetaan alkunäytöstä) ja klikkaa "Settings" -kuvaketta. Oletuksena se näkyy ensimmäisellä sivulla ...

  • Sovellukset ovat itsestään sulkeutuvat / uudelleenkäynnistystä ja puhelin on hidasta Olen käynnissä Nexus 5 Android 5.0.1 (Lollipop), kanta (OTA Googlen push). Tykkään suurimmaksi osaksi, paitsi ...

  • Ilmoitukset Android 4.4 ja Ala DevBytes: Ilmoitukset Android L Developer Preview Ilmoitusjärjestelmää avulla käyttäjät voivat pitää ajan tasalla asiaan ja ajankohtainen tapahtumia ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-sovellus-on-kynniss-alas-minun-akku.php on line 160

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-sovellus-on-kynniss-alas-minun-akku.php on line 160