Mitä sovellus peilit kuvasi

Uusi sovellus antaa kuvia kaleidoskooppi peili vaikutus

tarkistetaan

Kuvakaappauksen alkaen Mirrorgram iOS

Kuvakaappauksen alkaen Mirrorgram iOS vähemmän

Jos olet koskaan halunnut kaleidoskooppi tyyliä heijastuksia iPhonesta kamerasta, olet onnea. Mirrorgram on saatavilla iOS App Storesta 0,99 $. IPhone 4S käytettiin tämän tarkastelun, mutta sovellus on myös yhteensopiva muiden iPhone, iPod touch, ja iPad.

Mitä sovellus peilit kuvasi

Mikä Mirrorgram saa oikeassa

Mirrorgram ei ole ensimmäinen valokuva app peili kuvia, mutta se tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja säveltämiseen sekä intuitiivinen käyttöliittymä. Voit peilata kuvaa kahdeksaa eri tavoilla vaakasuoraan, pystysuoraan tai vinottain, yksinkertaisesti klikkaamalla "M" -painiketta tai painamalla sormella ja liikkuvat ruudulla. Se on yksinkertainen, mikä pidämme. Voit peilata nykyisiä kuvia laitteen kameralla Roll tai valokuva stream, tai ottaa valokuvia sovelluksen elävällä näkymä heijastus vaikutus. Ohjaamalla sävellysten nykyisten kuvia on melko helppoa: Just sormella yhteen suuntaan valita, mikä osa on peili, ja hyppysellinen-zoom.

ads

Yhdeksän väri suodattimet tulevat mukana Mirrorgram (kaksi muuta suodattimia ostettavissa tällä hetkellä), ja vaikka ne eivät ole syvällinen eivätkä he antavat sinulle paljon valvoa, ne voivat silti lisätä hieman zest valokuvia.

Mitä Mirrorgram voisi tehdä paremmin

Jos olet kirjoittamassa oman laukausta käyttäen Live View heijastus, se voi olla hieman hämmentävää ja vaikea valvoa. Se on ikään kuin takaperin kävely pitämällä peiliä muistutti takana; se vie jonkin totuttelua.

Lisäksi se vain voit hakea yhden peilin kerrallaan. Saat useita tasoja peilauksen, mutta vaatii tallentamista valokuvan, sitten alkaa peilin prosessin uudelleen. Se olisi hauskaa, jos voisi tehdä useita peilit kerralla.

Kun alkuun säätimet, näet myös vesipisaran painike, joka vuorottelee tilt-shift keskittyä ja keskitarkennuspiste. Emme ole havainneet, että erittäin hyödyllinen vielä, varsinkin kun se ei anna sinulle paljon valvoa epätarkkuutta intensiteettiä ja leveys.

Mitä sovellus peilit kuvasi

Kun vihdoin muokannut valokuvan, saatat olla pettynyt siihen, että jakamisen vaihtoehdot ovat melko rajalliset, vain tarjoaa Instagram, Facebook, Twitter, ja StageBloc. Vakituisesti muita sivustoja on käytävä läpi muutaman ylimääräisen askeleen jakaa heidän alustan valinta.

Kannattaa ladata?

Jos teet paljon kuvaaminen iPhonen kameralla, pitää tämä valokuvaustasi kansioon. Tämä ei ole ensimmäinen kuva peilin app siellä, mutta se varmasti saa työtä tehdä yksinkertaisella, intuitiivisella tavalla. Se on vain hauskaa.

Saat arvosteluja, mene DigitalCameraInfo. osa Arvostellut verkon jako USA Today.

Related viestiä

  • 4 tapoja Make Your Juuret Android Phone ajaa nopeammin Eilen näimme 5 hyödyllisiä tapoja, joilla käyttäjä voi nopeuttaa hänen ei juurtunut Android puhelin. Kuten jo mainittiin, että juurtunut Android ...

  • Mitä tehdä, kun You Break Your Phone tiistai 19 maaliskuu 2013 Caitlin Corsetti Viikonloppuna, rikoin puhelimessa. Ja murtui puhelimessa tarkoitan I shattered sen lähes olematon, että ...

  • 20 Creative sovellukset iPhoneen Natasha Wescoat 2009-08-29 06:53:38 UTC Me kaikki tiedämme, että iPhone tekee paljon muutakin kuin vain soittaa ystävillesi. Koska sovellusalusta, iPhone on ...

  • iDownloadBlog 25 maaliskuu 2014 16 kommenttia Kuinka lisätä väriä näppäimistön iOS 7 Jeff Benjamin Joskus haluat vaihtaa ylös ulkoasua asioita, ja se on mitä Color näppäimistö ...

  • Mitä tapahtuu, jos menetät Smartphone? [VIDEO] Kate Freeman 2012-03-09 21:42:14 UTC Se on painajainen - menetät älypuhelimen. Lompakot eivät ole enää ainoa erä meidän ...