Mitä sovellus voi ladata videoita facebook

Power jakamisen ja lataaminen Facebook videot

Kaikki se kestää on yhdellä napsautuksella jakaa videon luotu maailmaan. Tämä on joko jännittävä tai pelottava käsite; se riippuu täysin luonteesta video ja ystävällisyydestä tai muuten ystäväsi.

Toinen vain jakaa videoita YouTubesta, ei koskaan online video oli enemmän valtaa kuin sillä on Facebookissa. Miksi? Lyömällä "jaa" -painiketta on niin hiton helppoa ja usein se on liian myöhäistä poistaa video kenenkään, jolla on mahdollisuus nähdä se.

ads

Mitä sovellus voi ladata videoita facebook

FACEBOOK VIDEOS: Mikä on Edullisten jakamistapa

Jakaminen video Facebookissa on eksponentiaalinen voimaa, mutta se ei ole syytä olla kauhuissaan voit käyttää tätä asetta saavuttaa paljon hyviä. On olemassa useita tapoja, joilla voit jakaa videon ystävien Facebook.

  1. Yksinkertaisin tapa jakaa videoita, jos sinulla on hyvä Internet-yhteys on lähettää se suoraan videokamerasta (jos se on mobiililaitteen) Facebook sivulle. Anna se hyvä otsikko, merkitä ystävillesi jotka haluaisivat videon, osuma päivitys, ja se on siinä. Olet valmis.
  2. Jos et lataa Facebook videoita suoraan mobiililaitteesta, voit siirtää videon pöytätietokoneen videokamerasta ja sitten lähettää sen Facebookiin. Jos et tunne taiteellinen ja muokattava videota ensin, voit ladata videoita Facebookiin suoraan editointi ohjelmistopaketin tietokoneeseen. Eritelmät muoto tyyppejä, sivusuhde, ja tiedostokoko löytyy täältä. Varoituksen sana: Facebook videot on oltava pienempi kuin 1024MBs tiedoston kokoa ja alle 20 minuutin pituisia. Varmista vain videon sopii niille, tekniset ja videoiden on helppoa.
  3. Suurempien videoita, voit lähettää ne yhteensopivaan video jakaminen verkkosivuilla ja upottaa videon Facebook sivun tilapäivitys. Tämä toimii hienosti, ei ole ongelma lainkaan.
  4. Jos sinulla on Facebook-sivu liike-tai omistettu uran niin on mahdollista upottaa koko YouTube kanavan päälle välilehteä Facebook-sivu. Tämä näyttää tosi hyvältä ja on hyvä tapa esitellä video kykyjä. Voit käyttää maksuttoman sovelluksen Involver tehdä tätä.
  5. Tietenkin viimeinen keino jakaa videon Facebookissa, että et ole luonut on yksinkertaisesti lyödä jakopainiketta yksi videoita ystävä ja nyt kaikki muut ystävät voivat nähdä sen myös.
Mitä sovellus voi ladata videoita facebook

Tallenna Facebook videot yhdellä klikkauksella

Related viestiä

  • Any Video Converter / YouTube video converter YouTube Video Converter YouTube FLV videoita Any Video Converter on YouTube Video Converter, YouTube MP3 Converter, YouTube MP4 Converter ....

  • Miten ladata Facebook videoita Android Melko Viestit Ottaen Facebook suurin sosiaalinen verkosto WWW alustalla, ja Android kuin uusin villitys keskuudessa liikkuville käyttäjille, se on liian ...

  • Näytetiedostot Monet Flash-kehittäjille jo osaa pelata FLV ja suoratoistaa sen selainpohjainen Flash Player. Tässä artikkelissa, aion näyttää, miten kohdistaa pelaaja pelata FLV ...

  • Lataa sovelluksia ja pelejä FAQ Windows Phone Store on tuhansia sovelluksia ja pelejä vanhoja ja uusia, ilmainen ja maksettu saatavilla ladata. Vuonna Store, pyyhkäise yli Quick Links. sitten...

  • Päivitä Facebook tila From Dumbphone Facebookin tekstit Vuosien Facebook on jatkuvasti muuttanut tapaa voit päivittää profiilin puhelimesta. Takaisin päivinä, voisit ...