Mitä sovellus voin käyttää ladata ilmaiseksi musiikkia minun iPhone 4s

Miten ladata musiikkia SoundCloud iPhoneen

Nykyään useimmat ihmiset tilata musiikin tilauspalvelu saada käsiinsä uusimmat kappaleet heidän suosikki taiteilijoita. Palvelut kuten RDIO ja Spotify avulla käyttäjät voivat nauttia suosikki kappaleita kautta streaming. SoundCloud on vähemmän musiikin tilauspalvelu ja enemmän musiikkia löytö alueelle ja sosiaalinen verkosto. Joka päivä tuhansia jäseniä lisätä kappaleita ja bittiä audio, että he eivät yksinkertaisesti voi saada missään muualla. Kun on internet-yhteys, se on hienoa, mutta varsinaisesti SoundCloud iPhone ei salli käyttäjien tallentaa kappaleita toistoa offline myöhemmin.

ads

Mitä sovellus voin käyttää ladata ilmaiseksi musiikkia minun iPhone 4s

Voit avata musiikki olet löydetty SoundCloud ja tallentaa sen myöhempää käyttöä, sinun täytyy ladata erillinen sovellus. Näin voit ladata musiikkia SoundCloud iPhoneen kuunteluun myöhemmin.

Olla selkeä, sinun kannattaa harkita maksaa mistään kappaleen pidät kuuntelet SoundCloud. Ainoa versio SoundCloud avulla käyttäjät voivat ostaa heidän suosikki kappaleita suoraan niiden verkkosivuilla. SoundCloud mahdollistaa myös niille lähettämistä musiikkia antaa käyttäjille ladata niitä ilmaiseksi. SoundDownloader mahdollistaa iPhonen omistajat voivat ladata musiikkia SoundCloud niiden iPhone offline-toistoa. Se ei ole mahdollista siirtää näitä kappaleita suoraan tietokoneeseen tai Mac helposti kun olet ladannut ne iPhonesta.

Et tarvitse SoundCloud iPhone App ladata musiikkia SoundCloud iPhoneen. Sen sijaan, mene iTunes App Store ja poimia SoundDownloader tässä. Se on täysin ilmainen ladata, mutta se sisältää In-App ostoja.

Mainos

Mainos

Avata SoundDownloader perusnäytöltä iPhonessa. Jos sinulla on enemmän kuin yksi sivu apps sinun siirtyä ensimmäinen kotiin näyttö, jossa on käytettävissä slot löytää sitä.

Heti, huomaat on kattava luettelo mitä suosittua SoundCloud sillä hetkellä. Kosketa valikkopainike in vasemmassa yläkulmassa näytön. Uusi alue tulee liukua pois vasemmalla puolella näytön.

Kosketa Haku bar etsiä tiettyä kappaletta tai tiedostoa SoundCloud. Voit myös käyttää Genre erittelyt mitä kappaleita ovat suosittuja. Nousussa Music hajoaa mitä ihmiset kuuntelevat juuri nyt SoundCloud. iTunes Top 100 on selattavissa listan kappaleista, jotka ovat suosittuja Applen iTunes Music Store, jotta sinun ei tarvitse hypätä välillä.

Tarkoitetaan tämän mielenosoituksen etsimme kappaleita innoittamana videopeli Watch Dogs. Sinänsä olemme tuli se Etsi-alueelle. Kosketa jokaisen kappaleen näyte sitä ja päättää, jos pidät siitä.

Nyt kosketa laatikon alaspäin nuolta vasemmassa alareunassa entinen näytön.

Paina nyt alareunassa näytön, joka näyttää toistopainiketta ja soittolistan. Siellä kappaleet ladannut pitäisi näkyä. Nyt voit toistaa niitä omaa aikaa, milloin haluat.

Mainos

Aikaisemmin todettiin, että SoundDownloader on sovelluksen sisäisiä ostoksia. Kokeile ladata useamman kuin yhden kappaleen SoundCloud iPhoneen ja voit törmätä niitä In-App ostot melko nopeasti. Saada enemmän kolikoita ja mahdollistaa entistä ladattavia SoundCloud kautta SoundDownloader sinun täytyy joko hyödyntää sovellusten vapaan tarjoaa tai ostaa lisää kolikoita kautta iTunes Store -tunnuksen. SoundDownloader toimii hyvin, mutta et voi olla tyytyväinen siihen. Muitakin vapaa apps saatavilla iTunes Storessa, että käyttäjät voivat ladata musiikkia SoundCloud kuten musiikki D / L. Se ei sisällä sovelluksen sisäiset ostokset, mutta se sisältää bannerimainoksen ja pop-up-mainoksia.

Mitä sovellus voin käyttää ladata ilmaiseksi musiikkia minun iPhone 4s

Sinun on silti normaali SoundCloud sovelluksen sydän kappaleita ja lisätä kokoelma SoundCloud. SoundDownloader ei voit luoda soittolistoja kappaleilla ja äänitiedostoja olet tallentanut.

Related viestiä

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Lataa WhatsApp Nokia E5 WhatsApp Nokia E5 on sovellus, joka voi olla huomaamatta matkapuhelimella, kuten Nokia E5 suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat aina pitää yhteyttä ystäviin, ...

  • Joten sinun al tietoa WhatsApp Lataa Nokia C5? Check it out alla! Jos etsiä messaging App on literarily tuhat sovellukset. WhatsApp väittää olevansa paras. Miksi?...

  • WhatsApp Nokialle S40 Whatsapp on erittäin suosittu viestipalvelu, joka osti äskettäin Facebook. Sen avulla voit lähettää tilapäivityksiä, kuvia, videoita ja sijainnin, jotka kaikki ovat ...

  • Juegos Para Movil Bb 8520 ilmaiseksi videopuhelu Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos Para Movil Bb 8520 31223 (36339 votos) + - Käytän Juegos Para Movil Bb 8520, vanha malli android 3.0 ...